perjantai 18. marraskuuta 2016

Hat-Tastic Madeline Hatter leikkisetillä / Hat-Tastic Madeline Hatter with party set


Laatikko oli kuljetusvaurioinen, mutta onneksi mikään ei ollut rikkoutunut. Katsotaanhan sisään.

The box was injured while delivery but luckily nothing inside was broken. Let's peek inside. 


Oikealla oleva laatikko on missä nukke ja puu sijaitsee. Muut oli pakattu pusseihin tai tuettu pahveilla. Myös kasaamisen jälkeen sama tila on hyvä säilytyspaikka leikkisetille.

The box on the right is where the doll and golden tree are. Others are bagged or supported by cardboard. Also after playing this space is good for storing the stuff. 

Tuoli ja sohva tulevat kokonaisina, muut vaativat hieman kokoamista. Tuoli on kultainen puutuoli jossa on turkoosit pehmusteet, myös käsinojissa. Pöytä on violetti kultaisella, aaltoilevalla reunalla. Jalat ovat irrotettavat, lievän s:n muotoiset ja niiden yläosassa on samaa koukeroista koristelua jota pöydän alaosassa on myös. Päälle on painettu papereita ja kankaan palasia. Pöydässä on kiinteänä sininen, violetti ja punainen kirja joihin voi kiinnittää pienempiä setin osia. Kulta-hopeinen tarjotin jossa on ruusu huipulla on irtonainen. Piparkakku -reunuksinen kellotaulu on puun pöytätaso.

The chair and sofa comes as whole, others need some assembling. The chair is made of golden tree with turquoise cushions, also in armrest. The table is violet with golden, curvy edges. The legs of table are attachable and shaped like mild s. Their upper part has the same decoration as the lower part of the table. On the top of the table is printed papers and pieces of fabrics. The table has a blue, violet and red book attached to it to where you can attach the smaller pieces of set. The silver and gold server with pink rose on top is separate. The clock with rounded borders is the table for the golden tree. 


Pöytä on katettu! Kirjoihin kiinnitettäviä osia voi vaihtaa joka kerta ja täten muuttaa aina pöydän ilmettä. Herkut ovat irtonaista syötävää. Mukana tulee kaksi kuppikakkua, kasa macaroneja ja suklaaleivos.

The table is set! You can attach every time different parts to the books and make the table look different each time you play. The goodies are separate. The set has two cupcakes, pile of macaroons and a chocolate pastry.

Violetin kirjan päälle kiinnitin mustalla aluslautasella olevan punaisen teekupin. Tämä kuppi sopisi Ceriselle.
Punaisen kirjan päälle päätyi vaaleanpunainen, pyöreä ja pitsikoristeinen teepannu violeteilla raidoilla. Teen sijaan tosin pannusta pursuaa pinkkejä ruusuja. Edessä on valkoinen teekuppi jossa on teepussi jo valmiiksi kultaisella aluslautasella.

I placed a red tea cup with black saucer to the top of the violet book. This cup would look good with Cerise.
The red book got a pink, round, lacy teapot with violet stripes. Instead of tea there is a bush of pink roses growing from there. In the front is a white teacup with a teabag put ready there, and a golden saucer.

Kultainen puu pinkein ja violetein ruusuin on pystytetty ja aiemmin nähty pöytätaso on saanut päälleen Hopeisen maidokon kultaisella kahvalla, sinisen, raidallisen ja pullean sokerikon kultaisella kannella sekä kultaisen, suuren teekupin sinisellä aluslautasella.

The golden tree with pink and violet roses is put together and has it's table set. There is a small, silver milk jug with golden handle, blue, round and striped sugar pot with golden lid and a big, golden tea cup with blue saucer.

Sitten onkin aika irroittaa Madeline. Laatikko on siitä huonosti suunniteltu että se on revittävä auki tai irti. Kultainen puu on poistettu mutta leikkijälle itselleen tuleva sormus on Madelinella vielä mukana.

Then it's time to take Madeline out. The box is foolishly designed from that part as you have to rip the box she is in open or away. The golden tree is missing in the picture but the ring the player gets is still held tightly. 

Sormus! Jossa on kultainen sormusosa ja sen päällä sinisellä aluslautasella vaalean turkoosi, kaunis teekuppi kultaisella rusetilla.

A ring! It has golden ring with blue saucer and light turquoise, beautiful teacup decorated with a golden bow. 

Mukana tulevalla mustalla sohvalla jolla on violeteista, sinisistä ja punaisista kirjoista tehdyt jalat on mukava istua ja se toimii myös pikkutavaroiden säilöjänä ettei teekupit katoa. Kultaiseen puuhun voi ripustaa violetin, kristallisen kattokruunun. Kun puu ei ole leikeissä mukana sitä voi käyttää korujen säilöntään. Oksille voi laittaa vaikka rannekoruja roikkumaan.

The black sofa, with legs made from violet, blue and red books, is nice to sit on. It also hold storage space for all the smaller parts of the set so the cups won't disappear. To the golden tree you can hang a violet crystal crown. When it's not in the games you can hang your jewelry from it, like bracelets. 
Madelinen hiukset ovat edelleen turkoosit mutta hänen violetti on vaihtunut vaaleampaan lilaan. Hiukset on vedetty oikealle puolen poninhännälle ja latvoissa on vahvat laineet. Uutta nukessa on pieni, latvoista kierretty otsatukka joka tosin on vedetty tiukasti taakse hiuspannalla. Meikissä hän jatkaa kevyemmällä linjalla josta pidän todella paljon. Hopeaa ja vaaleanpunaista luomiväriä, mutta glitteriä on lisätty kulmiin asti. Huulet ovat pinkit.

Madeline's hair is still turquoise but her violet stripes has taken a lighter lilac tone. She has a tight ponytail to the right and strong waves in the ends. New thing is small, curled from the end bangs that has been pulled tightly back by the headband. In make-up she continues on the lighter line, which I like a lot. Silver and light pink eyeshadow, but glitter all the way to the brows. Her lips are pink. 

Hänen mekossa on istuva, sini-valkoraidallinen yläosa. Rinnan päällä on violetti rusetti jonka tyllissä on vaaleita palloja. Olkanauhat ovat turkoosit ja niihin on rypytetty avoimet hihat jotka sojottaa minne sattuu. Alushame on violettia tylliä jossa on rypytetty reuna. Hame on kiiltävää, turkoosia kangasta jossa on mustia, violetteja ja sinisiä teekuppeja. Helma on rei'itetty pitsiseksi ja on aivan ihana! Rakastan sitä! Okei, koko mekkoa.
Hänellä on myös mustat käsineet joiden ranneosassa on suuret, mustat rusetit.

Her dress has fitted, white and blue striped bodice. Over her chest she has violet bow with light spots in the tulle. She has turquoise shoulder straps which has ruffled turquoise satin as open sleeves which points to where ever. The under skirt is violet tulle and has ruffled bottom. The top skirt is shiny turquoise fabric with black, violet and blue teacups. The hem has holes cut as a lacing and is adorable! I love this hem! Okay, the whole dress. 
She also has black gloves and big, black bows on the wrists. 


Kengät ovat ihanan vanhan pronssin väriset. Niiden pohja ja alareuna on rypytystä, kanta on samanlainen kurvi kuin pöydän jalkakin. Kengissä on ristiin menevä nauha joka kulkee nilkan takaa. Edessä on myös rypytystä ja pieniä koristeita.

The shoes are lovely, old bronze coloured. Their bottom is ruffled and the heel is curved like the leg of the table. The shoes has a strap that crosses in front and goes behind the ankle. Madelinella on musta silinterihattu kultaisessa hiuspannassa jossa on pienet pistekoristeet molemmin puolin. Hatussa on violetti, pallokuvioinen nauha jossa on erilaisia kukkia.
Korvakoruina hänellä on kultaiset, suuret, roikkuvat teepussit.
Kaulakoruna hänellä on kenkien kanssa samanvärinen kaulaketju jossa on jonkilaisia kuvioita mutta en saa selvää mitä. Olettaisin että teepannuja ja -kuppeja.

Madeline has black top hat on golden hairband which is decorated with dots from both sides. In the hat there is violet, dotted ribbon and several flowers. 
As earrings she has golden, big, hanging teabags. 
As a necklace she has same coloured chain as her shoes are. It has some figures in it but I can't tell what. I'd assume they'd be tea pots and cups. 

"Missä kaikki vieraat ovat?!"
"Where are all my guests?!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti