sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Spring Unsprung Lizzie Hearts nukke ja lelusetti / doll and toyset


Lizzien lelusetti tulee suuressa laatikossa jossa on aika paljon tyhjää tilaa. Epäekologista. Pakkaus on koristeltu samoin kuin nukkelaatikot, vasemmalla on Lizzien kuva, nimi ja status. Alaosa on koristeltu mustavalkeilla raidoilla ja pakkauksessa on sama kukin ja nauhoin koristeltu lyhty ja logokukka joita olemme jo nähneet. Etuosan oikealla puolen näytetään käyttötarkoituksia lelusetille ja takaosassa esitellään nukke ja lelusetti tarkemmin.

Lizzie's toyset comes in a big box which has quite much empty space. Not ecological. The package is decorated like the doll packages, on the left there is picture of Lizzie as well as her name and status. The bottom is decorated with black and white stripes and the package has the same flowers and strings decorated standing lantern and logo flower as we have earlier seen. On the front side and right there is pictures of how to use the toyset and in back the toyset and doll are shown more carefully. 
Elokuvaan viitaten lelusetti on jälleen kirjan muodossa. Etu- ja takaosassa on punaiset, koristeelliset sydänreunukset. Edessä reunuksesta roikkuu kultainen Ever After High logo koru. Etuosa on mustavalkea timanttikuvio kultaisilla helmillä ja siinä lukee Lizzien nimi kullalla ja punaisella. Keskellä on aukko josta Lizzie pääsee kurkistamaan ja joka on koristeltu kultaisin koristein ja punaisin ruusuin. Sivussa on Lizzien kuva kultaisissa kehyksissä ja sen alla painettuna mustalla on koulun nimi. Kirjan takaosa esittelee palan Lumottua Metsää taustallaan Kevätkarnevaalit. Keskellä on Ihmeiden Kaivo, kiviä ja violetteja sekä punaisia ruusuja. Kaivo on ainut yhteys Ihmemaailmaan ja sen vesi on varsin kummallista. Kuvassa näkyy myös vilkaisu vitosaallon nukesta hänen toisessa muodossaan. Voitte varmaan jo arvata kenestä on kyse!

Referencing the movie the toyset is once again in shape of a book. In front- and backside there is red, heart decorated borders. In the front there hangs a golden Ever After High logo jewel. The front is black and white diamond pattern with golden spots and has Lizzie's name in gold and red. In the middle there is a hole where Lizzie can be seen and which is bordered with golden decorations and red roses. In the side there is Lizzie's picture in golden frames and underneath school's name printed in black. The back of the book shows a piece of Enchanted Forest with the Spring Fairest Festival in the background. In the middle there is the Well of Wonder, stones and violet and red roses. The well is the only connection to the Wonderland and it's water is wonderlandic. In the picture you can also see a character from the fifth wave in her other shape. You can probably guess who I'm talking about!Lelusetti avattuna esittelee Lizzien huoneen. Hänen hiukset ja pää on kiinnitetty pahvinpalaseen jostain syystä mutta nukelle on standi kultaisessa poikkilaudassa ja häntä ei ole muuten kiinnitetty taustaan. Edessä on pienessä muovipussissa setin mukana tulevat pikkuosat.
Minusta on ihana idea että kirja on Lizzien oma huone!

The opened toyset introduces Lizzie's dorm room. Her head and hair is bind to a piece of cardboard for some reason but the doll has a stand in the golden stripe and she isn't bind to the background any other way. In the front there is all the small pieces coming with the set in a bag. 
I love the idea that the book is Lizzie's own room!

Kirjan kansi ja vasen puoli Lizzien huoneesta. Kirjassa on mustat, koristeelliset reunukset ruusukuviolla. Seinässä on mustat tapit (timantti josta roikkuu hänen käsilaukku ja sydän) joihin voi ripustaa leikkijän omia koruja. Huoneen katonrajassa kulkee valkoinen reunuslista kultaisilla sydämillä, kristallikruunu on valkoinen sydämillä ja tapetti on punainen koristekuviolla ja tekstillä. Lattia on tehty valkeista ja harmaista laatoista ja hänellä on iso matto punaisilla reunoilla jossa on musta herttaässä.

The left side of the open book shows part of Lizzie's room. In the book there is black, decorative borders with roses. In the wall there is black pegs (diamond where the handbag is and a heart) where you can store your own jewelry. Up in the wall there is white moulding with golden hearts, the chandelier is white with hearts and wallpaper is red with decorative pattern and faint text. The wall is made from white and grey tiles and she has big carpet with red edges and a black ace of hearts in the middle.

Lizzien valkoisella, kultakoristeisella pöydällä on tietokone, ompelukone ja purkki kyniä. Taustalla mustissa kehyksissä on muistitaulu johon hän on kiinnittänyt suunnitelmia ja inspiraatiokuvia mekkoihin. Lattialla on kaksi kangasrullaa (Briarin ja Hollyn mekoista) puna-kultaisen lipaston edessä. Sen laatikot on koristeltu mustavalkeilla sydämillä. Lizzien tuoli on kultainen ja koristeltu samalla mustavalkealla sydänkuvioinnilla kuin lipastossa. Tuolin selkänojassa on yksi suuri, punainen sydän.

On Lizzie's white, gold decorated table there is a laptop, sewing machine and can of pens. Behind in black borders there is sketches and inspirational pictures for the dresses. In the floor there is two rolls of fabric (from Briar's and Holly's dresses) in front of a red and golden dresser. It has black and white heart decorations in it's boxes. Lizzie's chair is golden and has the same black and white heart decoration in it as the dresser has. It also has a big, red heart in the back of the chair. 

Huoneen oikealla puolella on sama tapetti kuin vasemmallakin ja kultainen lauta jossa on nukelle standi. Seinät, katto, hyllykkö, pöytä ja lattia ovat muovista ja kultaiset. Pöydän alla on punainen, koristeellinen tuoli/säilytystila jonka takana on kasa koulukirjoja. Huoneen vasemmassa reunassa on korkea, koristeellinen, mustareunuksinen ikkuna.

The right side of the book and room. It has the same wallpaper as the left side had and a golden bar with a stand for the doll. The walls, ceiling, bookcase, table and floor are golden plastic. Underneath the table is red, decorated chair/storage and a pile of school books. In the left side of the room is a high, black bordered window. 

Kultaisen pöydän ääressä on kultainen, koristereunainen peili jonka päällä on koristeellinen Q -ornamentti. Lizziellä on punainen korulipas jonka kulmat ovat koristeelliset ja sivuissa on timanttipainanta jonka keskellä on Q. Lippaassa on kultainen kansi jossa on pisteistä koostuva reunus ja koristellinen sydän keskellä jolla on kruunu. Lipas on avattava ja hyvä säilytystila mm. nukkien sormuksille. Ikkunasta näkyy Kevätkarnevaalien telttoja, maailmanpyörä ja ihan alareunassa erivärisiä ruusuja kasvamassa ihan ikkunan alla.

By the golden table is a mirror with decorated, golden borders and a Q on top of it. Lizzie has a red jewellery box with decorated edges and each side has diamond print on them with a Q in the middle. The box has a golden lid with dotted edges and a decorated heart in the middle which has a crown. The box can be opened and is great storage for example for the rings of the dolls. From the window you can see the Spring Fairest Festival's tent, merry go round and in the bottom there is multimple coloured roses growing under the window. 

Hyllykön alaosassa on paikka kultaiselle sormukselle jossa on punainen ruusu, joka on tarkoitettu leikkijälle itselleen. Ylemmällä hyllyllä on kuva Lizzien peruskengistä, sitä ylemällä hyllyllä on kirjoja printattuna taustaan ja niiden edessä Lizzien korttipakka jonka hän on saanut äidiltään. Ensimmäisenä on luonnollisestikin herttakuningatar.

In the bottom of the bookcase there is a place for the golden ring with a red rose that is meant for the owner. On shelf over that there is a picture of Lizzie's signature shoes and on shelf over that there is books printed in the background and in front of them is a deck of cards that Lizzie has got from her mother. Naturally the first one is queen of hearts. Hyllykön seuraavalla hyllyllä on kuva hänen peruskaulurista, kirjasta ja hänen yleisimmin käyttämästä käsilaukkusta. Ylin hylly esittää Lizzien Herttakuningattarena hänen lelusetin mekossaan tai sitten punaisen kortin takaosan jossa on ornamenttisydän kruunulla.

The next shelf of the bookcase shows a picture of her signature collar, a book and her signature handbag. The top shelf shows either a picture of Lizzie as the Queen of Hearts in her Spring Unsprung outfit or a back of a card that is red with ornamented heart with a crown.

Lizzien hiukset ovat reilusti lyhyemmät kuin perusnukella ja niissä on vahvemmat aallot. Hiukset ovat suoraan irrotettuina pahvista. Setissä ei ole mukana harjaa joten hiuksia ei ole edes harjattu. Mustat etuhiukset on nostettu hieman ja sidottu poninhännälle hiuspannan taakse. Minun nukellani nämä hiukset ovat tönkkönä geelistä ja piti pestä että ne laskeutuisivat kauniisti. Hänellä on sivuilla punaiset osiot joiden keskellä on pinkki raita. Nämä on vedetty kuminauhalla taaksepäin mutta muuten ovat vapaana.

Lizzie's hair is a lot shorter than her signature doll has and they have deep waves in them. The hair is token straight out of the cardboard. The set doesn't have a brush so they aren't even brushed. The black hair from front is lifted a bit and tied in a ponytail behind the headband. My doll had these hair stiff from gel and I had to wash them so they would flow freely like they should. She has red parts on both side of her head and in the middle of these is a pink streak. These are pulled back by a rubberband and then are free. 

Lizziellä on suuri, punainen sydän maalattuna vasemman silmän päälle mutta tämän päällä on hänen kultainen ja pronssinen silmämeikki. Huulet ovat tumman luumun väriset ja matat, joka on ihanaa vaihtelua kiiltäviin tai glitterisiin huuliin.

Lizzie has a big, red heart painted over her left eye but over this she has her golden and bronze eye make up. Her lips are dark plum coloured and matte. I love the looks of them, they differ so much from all the shiny or glittery lips. 

Vaikka Lizzien mekko on yksinkertaisin, ehkä juuri sen takia se on myös suosikkini. Yksinkertaisen elegantti. Yläosa on musta läpinäkyvillä olkaimilla ja kultaisilla sekä punaisilla ruusuilla. Hänellä on kynähelma jonka painatus muistuttaa piirrettyä mustavalkoista salmiakkikuviota jossa on kultaisia ja punaisia ruusuja. Tämän päällä hänellä on punainen tulppaanihame joka on edestä lyhyempi.
Kuningatar ei olisi kuningatar ilman punaista kauluriaan joka on laineikas ja jonka reunassa on punaiset ruusut. Kauluksesta putoaa molemmin puolin kaksi punaista helminauharivistöä olkapäille.

Even though Lizzie's dress is the most simplest, perhaps that's the reason it's my favourite. Simply elegant. The top is black with see through straps and reand and gold roses. She has a pencil hem which has a print reminding of doodled black and white diamond pattern with red and gold roses. On top of this she has a red tulip shaped hem which is shorter from the front. 
The queen wouldn't be the queen without her red collar. It's wavy and has red roses and the end of the waves. On both sides two red pearl straps drops to the shoulders.

Punaiset kengät muistuttavat koukeroiltaan tuolia ja niiden kannassa on kaksi suurta, punaista ruusua. Tässä olisin kaivannut köynnöstä kiipeämään jalkaa pitkin, kengät tuntuvat jotenkin hyvin raskailta kevyen mekon kanssa.

The red heels reminds of the chair from their swirls and on top of the heel there is two, huge, red roses. Here I would have hoped for vines to climb up the leg, the heels feel heavy with the light dress.

Päässään hänellä on kultainen hiuspanta jossa on kolmepunaista ruusua joiden keskeltä nousee kultaiset sydämet. Keskimmäisen keskellä on Q.

In her head she has a golden headband where is three big, red roses and from the middle of them rises three golden hearts. The middle one has Q printed on it. 
Setin mukana tulee valkoinen korttipakka jonka ensimmäisessä kortissa on suuri, punainen Q ja koristeellinen sydän jolla on kruunu. Lizzie kantaa aina korttipakkaa mukanaan sillä hän pystyy rakentamaan korteista mitä vain.
Hänellä on suuri, kultainen rannekoru jonka ylä- ja alareunassa on sydämiä linkitettynä toisiinsa kuin ketju ja keskellä on kaksi kultaista helmirivistöä.

With the set there comes a white deck of cards where the first card has a big, red Q and a decorated heart with a crown. Lizzie always carries her deck of card with her as she can build what ever from them. 
She has big, golden bracelet which has hearts linked together like in chain in the bottom and top and in between there is two golden rows of pearls.

Käsilaukku tuo minulle mieleen Chanelin. En tiedä miksi. Ehkä se on nuo kultaiset reunat tappilukituksessa ja neliömuoto. Laukku on punainen, koristeltu salmiakkipainatuksella ja pisteillä. Kahva voisi olla elegantimpi kuin kultainen, paksu ketju. Se ei minusta sovi laukun eikä asun tyyliin.

The handbag brings Chanel to my mind. I don't know why. Maybe it's those golden borders and peg lock with square shape. The bag is red and decorated with pressed diamond pattern with dots. The handle could be more elegant than a golden, thick chain. I don't think it fits the bag or the style. 

Kun leikki on lopetettu Lizzien voi laittaa hänen standiinsa seisomaan, tavarat laittaa silöön pöydän alle tuolin sisään ja sormuksen laittaa oikeaan alanurkkaan paikoilleen.

When the playtime is over you can put Lizzie to her stand, store things coming with the set into the chair under the table and put the ring to the right lower corner to it's place. 

Sitten vain suljetaan kansi ja laitetaan kirja odottamaan seuraavaan kertaan! Lizzie näyttää upealta kehyksissään hyllyllä sillä välin.

Then you just close the book and put it to wait for the next time! Lizzie looks fabulous in her frames on the shelf meanwhile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti