perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kitty Cheshire nukke / Kitty Cheshire doll

Kuva suurenee klikkaamaalla / The picture enlarges by clicking
Kitty tuli ulos tammikuussa 2015, joten olemme itseasiassa hypänneet erän linjan yli jota olen pitkään odottanut että voin avata. Kitty on esitetty sekä kolmos- että nelosaaltoon mutta aikajana sijoittaa hänet kyllä nelosaaltoon. Joten tämän jälkeen otetaan taas pari askelta taaksepäin ajassa. :D Pahoittelen sekaannusta.

Kitty came out in January 2015, so we have actually skipped a line I've been dying to open! Kitty has been shown in third and fourth wave but the time she came out puts her in the fourth wave. So after this I'll mix things up again and we take a few steps back in time! :D Sorry for the confusion.


Kuten kaikki Ihmemaalaiset, Kitty on lyhyempi muita. Hänellä on lilat, pitkät hiukset kahdella poninhännällä pään sivuilla ja jakaus oikealla. Nuken hiukset ovat kuin ne laatikosta ottaessa tulevat; suorat, latvoista kääntyneet ja hieman pörröiset. Suuri ero ohjelman korkkiruuviponinhäntiin. Kitty on myös ensimmäinen perusnukke jolla on ohjelmassa raidat mutta nukella yksiväriset hiukset.
Toinen suuri ero on Kittyn ihonväri; ohjelmassa hän on vaalea, mutta nukke on vaalean lila ihonväriltään. Hän on myös ensimmäinen leveästi hymyilevä nukke.
Kittyn värit ovat lilan ja violetin eri sävyt sekä musta. Kuvioissa hän luottaa vahvoihin tai kissamaisiin kuvioihin.

As everyone from Wonderland, Kitty is also shorter than others. She has lilac, long hair in pigtails and a parting in right. The dolls hair are like they were when token out of the box; quite straight, turned and frizzy from the ends. Big jump to the swirly pigtails from the show. Kitty is also the first Signature doll who has stripes in the show but the dolls hair is in one colour. 
The other big difference is her skintone; in the show she is white (like Maddie) but the doll has light lilac skintone. She is also the first doll ever to have a wide smile. 
Kitty's colours are different hues of lilac and violet as well as black. In patterns she goes bold or cat-like. Kittyllä on siniset silmät ja kissamaiset, kapeat iirikset. Hänellä on hyvin vaaleaa lilaa ja laventelin väristä luomiväriä. Hänellä on hieman poskipunaa ja pinkit huulet. Toivoisin että hänellä olisi oikeat kissan korvat mutta hänellä on normaalit korvat kuten kaikilla.

Kitty has blue eyes and cat-like, thin irises. She has very light lilac and lavender coloured eyeshadow. She has a bit of blush and pink lips. I wish she would have real cat ears but she has the same ears as others.Kittyllä on vaaleaa turkista oleva kaulus joka on sidottu violetein nauhoin joiden päässä on vaaleat turkispallot. Hänen mekkonsa yläosa on vaalean lila valkeilla, sinisillä, mustilla ja violeteilla pisteillä ja kaarilla jotka muodostavat ornamenttimaisia kuvioita. Mekossa on lyhyet, mustat pitsihihat ja runsaasti poimutettu, musta pitsi violetin ja vaalean lilan värisen hameen päällä. Hänellä on lilan -violetit sukkahousut joissa on vahva siksak kuvio.

Kitty has a light coloured fur around her neck tied with violet ribbons with fur balls. The top of her dress is light lilac with white, blue, black and violet dots and curves which makes ornament-like figures. The dress has short, black, lace sleeves and a gathered, black lace on top of a violet and light lilac skirt. She has lilac and violet stockings with heavy zig zag pattern. 

Miulla on kyllä heikkous näihin EAH nukkien kenkiin. Rakastan tuota yksinkertaisen jämäkkää kantaa, samaa vaaleaa turkista nilkassa kuin kauluksessakin on ja ihanaa kissakuviointia kengässä. Kengissä on todella korkea platform pohja jossa on kolmiokuviointia. Ainut asia josta en pidä kengissä on se että ne ovat varpaista avoimet. (Ohjelmassa kengät ovat valkoiset, btw. Näyttävät kyllä paremmilta mustina.)

I have a weakness to these EAH doll shoes. I love that simple, sturdy heel, same fur in the ankle as in the neck, the lovely cat decoration in the shoe. They have a really high platform bottom which has triangle decorations. The only thing I don't like in these shoes is that they are open from the toes. (In the show the shoes are white, btw. Looks better in black, tho.)


Vaikka olisin toivonut kissankorvia, tämä hattu on kyllä täydellinen. Mustassa hiuspannassa on virnistävä kissan pää korvilla, viiksillä ja valkoisella virnistyksellä. Kittyn korvakorut ovat mustat lankapallot.

Even though I hoped for cat ears this hat is perfect.In a black headband there is a grinning cat head with ears, whiskers and white grin. Kitty's earrings are black balls of yarn. 


Kittyn sormus on musta kolmen lankapallon yhdistelmä jossa keskimmäinen pallo on suurin. Punotusta rannekorusta roikkuu kulkusia.
Ohjelmassa hänellä on pitkät käsivarren lämmittimet turkisreunalla, mutta nukke tulee rannekorun ja sormuksen kanssa kuten muutkin.

Kitty's ring is three yarn balls together where the middle one is the biggest. From a weaved bracelet drops small, round bells.
In the show she has long wrist warmers with fur but the doll comes with bracelet and ring like others too.Käsilaukku on samaa sarjaa hatun kanssa; punottu kahva, musta, pörröinen kissanpää laukkuna jossa on korvat (valkoisilla sisuksilla tällä kertaa), viikset ja leveä, valkoinen hymy. Keskellä on kolmion muotoinen läppä jossa on nappi. Tuo virne on vain niin ihana <3.

The handbag goes with the hat; weaved handle, black, textured cat head as a bag which has cat ears (with white insides this time), whiskers and a wide, wide white grin. In the middle there is a triangle shaped piece with a button. 
I just love that grin <3. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti