keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kitty Cheshire

Kitty on Irvikissan tytär Liisa Ihmemaassa sadusta. Hän on nukeissa nimetty kapinalliseksi, mutta hänen puolensa on kyseenalainen koska hän haluaa olla seuraava Irvikissa ja yrittää parhaansa tehdä kepposia ja olla pahankurinen. Kuten kunnon Irvikissan kuluu hän pystyy katoamaan ja jättämään jälkeensä vain virnistyksen. Pääasiassa hän haluaa näyttää äidilleen että hän voi olla yhtä hyvä seuraava Irvikissa kuin hän. Ihmemaan ystävilleen hän on hyvin lojaali ja loistava ystävä joka ei koskaan jätä heitä pulaan. Muille hän lämpenee hitaammin mutta tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen.

Kitty is the daughter of Cheshire Cat from Alice in Wonderland. She is names as Rebel in the dolls but her side is questionable as she really wants to be the next Cheshire Cat and does her best to do pranks and be mischievous. As a Cheshire she can disappear and leave behind just a grin. Mostly she wants to show to her mother that she can be as good next Cheshire Cat as she is. To her Wonderlandian friends she is extremely loyal and great friend who would never leave them in trouble. To others she warms up slowly but she gets along with everybody very well. 

Screenshot c/Mattel
Kitty on loistava hahmo koska hänestä on helppo olla pitämättä mutta hänestä on silti pakko pitää. Hän on herkempi kuin ulkoapäin näkyy mutta luo silti kaaosta ympärilleen ja pitää kouluelämän mielenkiintoisena. Rakastan hänen lausettaan "Hymyilen koska se pitää ihmiset arvailemassa.". Hän on hyvin kissamainen, mysteerinen, helppolukuinen ja taas täysi mysteeri. Hän on minusta erittäin hyvin sisäistänyt kirjojen Irvikissan luonteen ja hänet on helppo ajatella lapsiversioksi hänestä.
Kitty on ollut vahva hahmo alusta asti ja kasvanut sarjan mukana todella paljon. Kirjojen ja päiväkirjojen myötä hänestä saa hyvin todellisen ja syvällisen hahmon.

Kitty is an excellent character as it's easy not to like her but you just have to like her. She is more sensitive than she gives to understand but she still creates chaos around her and keeps the school life interesting. I love her sentence "I smile because it keeps people guessing.". She is very cat-like, mysterious, open and a mystery again. She represents the Cheshire Cat from the books well, it's easy to think she is the child version. 
Kitty has been a strong character from the beginning and she has grown during the series a lot. With books and diaries you get a real and deep character of her.

Screenshot c/Mattel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti