maanantai 10. heinäkuuta 2017

Sokerikuorrutettu Holly O'Hair / Sugar Coated Holly O'Hair


Laatikot ovat koristeltu suloisesti pinkillä ja Hollyllä on vahvemman pinkit raidat, hänen kuva, nimi ja status sekä logonsa paketin sivussa ja etupuolella.Nuken takana on koristeellinen pöytä ja herkkuja painettuna takaosaan luomassa tunnelmaa. Tässä linjassa on erikoista se, että takaosassa jokainen jakaa omanlaisensa reseptin! Hollyn resepti on Kerrostettu Pienen Tornin Kakku;
"Pitkä, pitkä lista aineksista:
*1.2 dl lyhennystä
*1.2 dl kultaista voita, antamaan rakennetta
*112 sokerikuutiota, pinossa
*6 munaa, koko päivän pitoon
*1 korkea lasipullo maitoa kiiltoon
*7 dl itsestään kiipeävää jauhoa
*18 trimmattua köynnöstä tornista
*2 tl värjäämätöntä vanilja-aromia
*1.2 dl lumoamatonta kaakaojauhetta
*72 pirskautusta keijuvettä

Joka vuosi yritän kovemmin syksyn leivosmyyjäisiin, ja tänä vuonna kerrostettu tyyli on IN! Varmista että sekoitat ainekset kunnes ne ovat hyvin vaahtoutuneet, jotta kun ne saavat lämpökäsittelyn niissä on erinomainen volyymi ja kiilto. Oh, tiedän että tämä kakku tulee viemään myyjäiset uusiin korkeuksiin!"

Sen verran olen leiponut että en ihan sana sanaan käyttäisi tätä reseptiä mutta se on tarpeeksi tarkka että sillä saa leivottua kakun. ;)

The boxes are decorated with sweet pink and Holly's with darker pink stripes. She has her name, status and logo on side and front of the box. Behind the doll there's a table and treats to bring life to the box.What's special in this line is that each doll gives out their own kind of recipe!
Click the picture and see what treat Holly has! (To see full view enlarge it to new tab.) (I might not do it literally but with some baking experience you do get a cake out of this!)

Hollyn hiukset ovat taas hieman lyhentyneet ja ovat pörröiset laatikon jäljiltä. Hänen etuhiuksensa on kerätty korkealle poninhännälle pään päälle ja hieman oikealta edestä hänelle on tehty letti vasemmalle. Muuten hiukset ovat vapaina. Nuken mukana tulee kultainen standi, harja ja Hänen oma Kerrostettu Pienen Tornin Kakku.

Holly's hair are a bit shorter again and with a box hair. Her front hair is gathered to a high ponytail on top of her head and slightly from right there is a braid going to the left. Otherwise hair is loose. The doll comes with golden stand and brush and her own Tiered Triffle Tower Torte.

Meikki on hyvin lähellä perusnukkea. Pinkkiä ja lilaa luomiväriä sekä huulipunaa jolle varmasti on oma nimensä... Se on kuin hieman tummempi, matta vaaleanpunainen roosa kimalteella. Loistava selitys.

The make-up is really close to signature doll's. Pink and lilac eyeshadow and lipstick that I'm sure has it's own name... It's like a bit darker, matte, light pink, rose with shine. Awesome explanation. 
Hollylla on pinkki mekko puhvihihoilla, istuvalla yläosalla jonka etuosassa on vaaleaa marmorointia ja kiiltävällä, A-linjaisella hameella. Kaulusta kiertää lila rypytys joka jatkuu keskellä edestä vyötärölle asti. Hänellä on essu (joka ei ole irroitettava :(  ) jossa on keltaista, turkoosia, valkoista ja pinkkiä valuvaa kuorrutettua, ruskea suklaatausta jonka päällä on karkkeja ja keksejä. Vyötärönauha on ruskea.

Holly has a pink dress with puffed sleeves, fitted bodice with white marble pattern and shiny A-shaped skirt. Around the neck goes a lilac ruffle that drops to the waist from the center front. She has an apron (which isn't detachable :(    ) which has yellow, turquoise, white and pink dripping filling, brown chocolate background which has cookies and sweets on it. The apron's belt is brown.

Kengät ovat vaaleanpunaiset ja vohveliprinttiset joiden reunat ja korko valuvat vaaleanpunaista täytettä. Kenkien päälle on tippunut ruskeaa kakkutaikinaa joka valuu myös. Edessä on vaaleanpunaisista suklaapaloista tehty nilkkaremmi.

The shoes are light pink with waffle print and light pink filling is pouring over the edges and heel. On top of the shoes has dropped brown cake batter that's dropping to ground. In the front there is light pink chocolate pieces as an ankle strap.

Poninhännän ympärillä on turkoosia kukkia ja rusetti. Korvissa hänellä on suuret, punaiset sydämet joiden päällä on valuva kuorrutus.
Ohjelmassa hänellä on poninhännän ympärillä erilaisia herkkuja ja olisin tykännyt siitä enemmän sillä se olisi sopinut teemaan paremmin, vaikka kukat ovat aina olleet vahvasti Hollya.

Around her ponytail there is a turquoise flowers and a bow. Her earrings are big, red hearts with melting icing on top. 
In the show there were sweets and goodies around her ponytail and I would have preferred that as it would have fit the theme better even though flowers have always been a strong part of Holly's style.

Vaaleanpunainen kaulakoru koostuu kukista ja sydänpipareista kuorrutteineen.
Itse olisin vaihtanut kaulakorun rannerenkaisiin sillä röyhelö tuo jo paljon huomiota kaulan alueelle mutta koru on kyllä kaunis.

Light pink necklace is made out of flowers and cookies with icing.
I would have switched the necklace to bracelets as the ruffle around the neck brings a lot of attention there already but the necklace is a beautiful piece.

Holly on leiponut Kerrostetun Pienen Tornin Kakun joka on vaaleanpunainen ja sen päällä on suklaasta tehty linna. Kakku on koristeellisen hopeisen jalustan päällä jossa on tasainen kanta, letitetty varsi jossa on kahva ja kukilla koristeltu reuna. Kakun päällä on lasikupu. Jotta Holly ei polttaisi sormiaan ottaessa kakkua uunista hänellä on turkoosi patakinnas.

Holly has baked the Tiered Trifle Tower Torte which is light pink and has a chocolate castle on top. The cake is on decorative silver stand which has plain stem, braided rod with a handle and flower decorated edges. The cake is under a glass dome. For Holly not to burn her hand while taking the cake out she has a turquoise oven mitten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti