sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Sokerikuorrutettu Cedar Wood / Sugar Coated Cedar Wood

Laatikot ovat koristeltu pinkillä ja Cedarilla on hänen omanväriset violetit raidat, kuva, nimi ja status sekä logonsa paketin sivussa ja etupuolella. Nuken takana on koristeellinen pöytä ja herkkuja painettuna luomassa tunnelmaa. Tässä linjassa on erikoista se, että takaosassa jokainen jakaa omanlaisensa reseptin! Cedarin resepti on Suloisen Tahmea Totuuskakku;
"Kaikki ainekset (todella!):
*10 dl ei-todellakaan kaikkeen-sopivaa-jauhoja
*1.25 dl lliukasta jalavan mahlaa
*2 voirunkoa
*3 ja puoli kaistaletta Lumotun Metsän piparminttukuorta
*1 tl neilikan siemeniä
*2 kanelitikkua
*2 rkl kahvipöytäsuolaa
*4 aidon pesän munaa
*1.25 dl alkuperäistä nuoren vaahteran siirappia
*1 pirskaus aitoa kasteen vettä

Okei, en voi kertoa valhetta- alkuperäinen resepti sanoi yksi kanelitikku ja 2 rkl kurpitsamaustetta, mutta halusin kurottaa ulos ja tehdä tästä ihan omani. Ja hei, siitä rehellisesti tuli maagisen herkullista! Jos resepti vaatii sinua seuraamaan sitä juurista ylälehtiin, se on loistavaa, mutta minä isken jalkani kantoon ja kysyn miksi jättää väliin mahdollisuus vuolla reseptiin jotain luovaa!"

Sen verran olen leiponut että en ihan sana sanaan käyttäisi tätä reseptiä mutta se on tarpeeksi tarkka että sillä saa leivottua kakun. ;)

The boxes are decorated with pink and Cedar has her own coloured violet stripes. She has her name, status and logo on side and front of the box. Behind the doll there's a table and treats to bring life to the box. What's special in this line is that each doll gives out their own kind of recipe!
Click the picture and see what Cedar truly has! (To see full view enlarge it to new tab.) (I might not do it literally but with some baking experience you do get a cake out of this!)

Cedarin kiharapehko leivonnasta huolimatta on auki. Nuken mukana tulee kultainen standi ja harja ja hänen Suloisen Tahmea Totuuskakku.
Jännä miten Cedar oli yksi nukeista joka ei alunperin kiinnostanut minua paljoa ja nyt jokainen hänen nukeistaan on minusta niin uskomattoman kaunis ja miltei paras aina koko linjasta!

Cedar's curls are open despite the baking. With the doll comes a golden stand and brush and her Sticky-Sweet TruthCake.
Funny how Cedar's doll never really caught my eye but now every one of her doll is so beautiful and special and almost everytime the most beautiful of the line.

Cedarilla on hyvin luonnollinen vaikkakin värikäs meikki keltaisine, vaaleanpunaisine ja ruskeine luomivärineen ja pinkki-punaisine huulineen. Hänellä on korallinvärist poskipunaa joka itse nukella on vaikeampi nähdä kuin kuvissa.

Cedar has very natural even though colourful make up. She has yellow, light pink and brown eyeshadow and pink lips with red center. She has coral blush which is harder to see on the doll than in photos.
Mekon paita on valkoinen puunsyykuviolla jossa on puhvihiat käännetyillä hihansuilla. Hame on muhkea ja korallinvärinen mustilla pystyraidoilla. Essu on ommeltu keskelle ja siinä on kelta-ruskea vohvelikuviointi sekä vaaleansininen kuorrutuspitsipainatus. Oikealla on painettu tasku jossa on vaaleansininen kuorrutusreunus ja taskussa on pienet, puiset lasta, kauha ja kaulin. Mekon päällä on korallinvärinen henkselöity vyö jossa on korallia ja ruskeaa valuvaa kuorrutetta. Kauluksen ja nappilistan näytän lähemmin myöhempää.

The shirt of the dress is white with wooden pattern and with puffy sleeves with cuffs. The skirt is full, coral coloured with black vertical striped pattern. The apron is sewn to the middle and has yellow and brown waffle print and on top of that light blue icing lace printed on the bottom.On the right side there is printed pocket with light blue icing flowing over and in the pocket there is a trowel, ladle and a rolling pin. On top of the dress there is a coral suspenders attached to a dripping belt with brown icing on top. The collar and buttons I'll show up closer later on.


Kengät ovat herkulliset. Oranssihtava vohvelipohja joka näyttää rapealta ja sen päällä sinistä valuvaa kuorrutetta strösseleillä. Valuva kuorrutus risteilee suoloisesti ylös jalkaa miltei polveen asti.

The shoes are downright delicious. Light orange waffle heels looking crisp with dripping, light blue icing and sprinkles. The dripping icing goes around her feet almost to the knee.


Päässä on sininen, letitty nauha jossa on strösseleillä peitetty rusetti vasemmalla jonka päällä on pinkkiä kuorrutetta valutettu päälle.

In her head there is a light blue braided headband with a bow with sprinkles and with a splatter of pink icing on top.

Hänellä on vaaleansininen puunsyinen lasta jolla levittää kuorruttetta kakun päälle. Kaulassaan hänellä on lila irtokaulus rusetilla josta tippuu U:n muotoinen nappilista jossa on vaaleansiniset napit.

She has a light blue spatula to spread the icing to the cake. Around her neck she has detachable, lilac collar from where drops an U shaped piece. In the middle of it goes the light blue buttons.
Cedar esittelee hänen oman Suloisen Tahmean Totuuskakun. Se on ruskealla, puunsyisellä alustalla jossa on kahvat ja se on on kaksikerroksinen, ruskea, puinsyinen kakku vaaleansinisellä päällysteellä. Ylhäällä keskellä on pieni tappi. Syytä en tiedä, ehkä se on koriste.
Itse haluan kyllä kokeilla suklaista versiota tästä kakusta!

Cedar shows her own Sticky-Sweet TruthCake. It has brown, wooden plate with handles, it's a two story, brown cake with wooden print decoration and light blue icing. On the top there is a small, brown stub for some reason, maybe it's decoration. 
I do want to try a chocolate version of this cake now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti