sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Hat-Tastic Cedar Wood nukke / Hat-tastic Cedar Wood doll

Pahoittelen hidastunutta päivitystahtia. Instagram on vienyt enemmän aikaa kuin oletin ja terveys on reistaillut vielä enemmän. Ensi vuonna pyrin taas pitämään viikottaisen päivitystahdin!

I'm sorry for the slow updating. Instagram has token more time than I thought and my health has been really bad. Next year I will try to resume the one update per week pace!


Muistatteko hatunhauskat teekutsut? Kuinka minulla ei ollut kaikkia nukkeja? No, ei ole vieläkään mutta kuitenkin yksi lisää! Kuvankaunis Cedar Wood on liittynyt juhliin.

Remember Hat-Tastic Tea Party? How I didn't have all the dolls? Well, I still don't have all but one more anyhow! The picture perfect Cedar Wood has came to the party. 


Paluu vanhoihin laatikoihin jotka näyttävät paljon kirjoilta ja joissa on kirjan sivut toisella kapealla puolen tekstillä 'Ever After High'. Edessä on linjan muiden laatikoiden tapaan teepöytä johon Cedarin kannu ja kuppi on asetettu. Linjan nimi ja logo on vasemmalla ylhäällä ja EAH:n logo sen alapuolella. Laatikon taustassa on kuva koko sarjasta ja Maddien lelusetistä. Alla on Madelinen kutsu juhliin ja Cedarin vastaus tähän. Laatikon päässä on Cedarin profiilikuva, nimi sekä status. Ja kaunis, syksyinen päivä taustalla koska kuvasin nämä jo syksyllä.

We return to old boxes which looks a lot like books and which has book pages print on the other thin side with text 'Ever After High' written on it. Like in others from this line in the front there is a table where Cedar's tea pot and cup is placed. The name of the line and logo is up left and EAH logo under it. In the back of the box there is a picture of the whole line and Maddie's playset. Under it is Madeline's invitation to the tea party and Cedar's answer. In the side of the box is Cedar's profile picture, name and status. And a beautiful, sunny, autumn day in the background when I photographed this. 

Cedar on saanut otsahiuksiinsa kolme leveää laventelin väristä raitaa. Jakaus on oikealla ja sen molemmin puolin on otettu hieman hiuksia ja pyöräytetty ne pään taakse poninhännälle josta latvat on nostettu loppujen, korkealla poninhännällä olevien hiusten sekaan.
Nuken mukana tulee musta standi, harja sekä teesetti.

Cedar has got three wide, lavender stripes to her front hair. The parting is on right and from both sides of it has been taken a strand of hair which are twisted and put to a ponytail in the back. The ends are gathered to the big, high, side ponytail she has. 
The doll comes with black stand, brush and a tea set. 

Laventelin ja violetin värinen luomiväri on hieman hohtavaa ja jatkuu kulmakarvoihin asti. Tämä on ihana meikki, se sopii niin hyvin Cedarin silmien väriin sekä hiuksissa oleviin raitoihin. Hänellä on vain hieman hohtoa huulissa joiden keskivälissä on pinkki osio.

The lavender and violet eyeshadow is a bit shimmery and continues until eyebrows. This is such a lovely make up, it fits Cedar's eye colour and her hair stripes so well. She has just a bit of shimmer in her lips and pink stripe in the middle. 

Cedarilla on korallinvärinen yläosa jossa on valkoinen puukuviointi ja leveä rypytys helmassa. Puhvihihat ovat mustaa tylliä ja musta, korkea kaulus rusetilla -tan, tan, tan! -muovia. Mekon helman yläosa on violetti valkoisin kukin jossa on jonossa mustalla taustalla olevia kukkia. Helmassa on koristeellinen, oranssin ruskea printti jonka alla on valkoisella taustalla violetteja teekuppeja ja koristeellisin, mustin kehyksin reunustettuja heinäsirkkoja.

Cedar has a coral bodice with white wooden print and wide ruffle on bottom. The puffed sleeves are black tulle and the high, black collar with a bow is - tan, tan, tan! - plastic. The upper part of the hem of the dress is violet with white flowers and on top of that is darker violet circles in row with flowers on black background. The hem has highly decorated orange - brown print and underneath it on white background are violet tea cups and with black, decorated borders grasshoppers.

Nämä kengät ovat uskomattoman hienosti tehdyt suloisilla yksityiskohdilla! Laventelin värisissä, takaa avoimissa kengissä on puunsyykuvio ja remmit nilkan taakse ja edestä jossa on kultainen heinäsirkka. Pohja on kultainen kukkakoristein ja kannassa on ihana keijukuviointi ja suuri, koristeellinen pyörre. Valkoiset, nilkkapituiset verkkosukat korallinvärisellä reunuksella on äärimmäisen suloiset.

These shoes are incredibly well made with adorable details! The lavender, open back shoes has wooden print in them and straps going behind and front of the ankle. On outer side of the ankle strap there is a golden grasshopper decoration. The bottom is golden with flowers and heel has so cute fairy decoration and a big swirl. The white, ankle length fishnet socks has coral bordering and looks sweet. 

Hänellä on mustat käsineet pitsikoristein ja valkoisella pitsireunuksella jossa on lenkki naruille jotta puunukesta voi tehdä pienen marionettinuken. Käsilaukku on ruskea, puinen kotelo jossa on suuret, koristeelliset kuviot joka reunalla ja kannessa. Hihna on laventelin värinen punos jossa on neliöristikko kuin marionetin liikutteluun käytetty.

She has black gloves with lace print on top and white, lace ruffles where is a ring for a string so you can turn her to a marionette -doll. The handbag is brown, wooden box with big, highly decorated carvings on each side and on the lid. The strap is a lavender string where is a square cross like the one used in moving a marionette doll. 

Hattu on kultaiseen pantaan kiinnitetty, korallinvärinen alppihattu rusetilla ja laventelin värisellä sulalla. Ei suosikkihattuni mutta sopii Cedarille ja tähän asuun hyvin. Hänellä on myös kultaiset nappikorvikset. Eli siis napit rusetilla.

The hat is attached to a golden headband and is a coral coloured alpen hat with a bow and a lavender feather. Not my favourite hat but it fits Cedar and the outfit. She also has golden button earrings. I mean golden buttons with a bow as earrings. 

Nuken mukana tulee kaksi ruskeaa, puista teekuppia korallin värisellä, piparkakku reunuksisella  aluslautasella.

The doll comes with two brown, wooden tea cups on a coral, flower bordered saucer.

Teesettiin kuuluu myös rusea, puinen teepannu korallin värisin koristein. Täydellinen setti josta nauttia kuumaa juomaa viilenevässä illassa!

The tea set has also a brown, wooden tea pan with coral decoration. A perfect set to enjoy hot tea in the cooling night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti