torstai 16. marraskuuta 2017

Rosabella Beauty nukke / Rosabella Beauty doll

Rosabella on osa vitosaaltoa mutta toki nukeissa on vielä omat uusintajulkaisunsa jotka muuttavat nukkien tai laatikon ulkomuotoa. Vasemmalla on ensimmäisen julkaisun nukke jonka laatikko on edelleen kirjamainen. Ständi harjoineen on piilotettu nimen, statuksen ja profiilikuvan taakse. Oikealla on uuden laatikon ensimmäisen julkaisun nukke. Ständi ja harja ovat kiinnitetty näkyville taustaan ja päiväkirjasta on tullut lehtinen. Nuket ovat muuten samanlaisia mutta uudemmalta puuttuu rannekoru ja hänellä ei ole yhtä paljon hiuksia. Tästä on vielä toinen julkaisu josta on kadonnut harja, ständi, korvakorut ja päiväkirja on muuttunut kortiksi. Nämä vähennykset tekevät surulliseksi koska nukeilta riisutaan monesti jo paljon muutenkin pois mitä heillä ohjelmassa on joten saamme koko ajan samalla rahalla vähemmän.

Rosabella is part of the fifth wave but of course there is re-releases which change the dolls or boxes. On the left there is the first release doll whose box is still representing a book. The stand and brush are hid behind the name, status and profile picture. On the right there is the first release doll of the new box. The stand and brush are tied on plain view on the background and the diary has changed to a small pamphlet. The dolls are otherwise similar but the new one has lost her bracelet and her hair is thinner. There is even never release of this where there is no stand, no brush, no earrings and the diary is but a card. These take outs makes me sad as the dolls usually are missing so much what they have in the show already and to take even more off, we get less and less for the same money. 
Luonnollisesti myös taustat muuttuvat laatikoissa. Vasemmalla ensimmäisen julkaisun taustassa kerrotaan enemmän Rosabellasta, mutta molemmissa laatikoissa on heidän haastattelu. Molemmissa myös näytetään saman aallon nukkeja. Kuten sanottu, se mihin aaltoon heidät on sijoitettu vaikeutuu koska se riippuu myös missä julkaisussa nukke on ollut.

Naturally also the back of the box changes. On the left there is more told about Rosabella but both have an interview of her. Both also show same wave dolls. As said, to which wave a doll belongs is getting harder to tell as they change with every release. 


Tässä näkee hieman (vaikeasti) eroa nukkien välillä. Ne eivät ole suuret, pääasiassa erona on hiukset ja pään muotti. Vanhemmalla nukella on vahvat kiharat (ja laatikkotukka) kun uudemmalla hiukset ovat vedetty laatikossa suoriksi. Otsan yli menevät hiukset ovat vanhemmalla raidalliset kun taas uudemmalla punainen on tasaisemmin ja vahvemmin laitettu kasvojen ympärille.
Vanhemmalla nukella on 'uusi' kasvomuotti jossa on terävämmät piirteet kun taas uudemmalla on vanhan päämuotin uusintakäyttö sillä hänen päänsä on pyöreämpi, hieman isompi ja pehmeämpi.

Here you can see (hopefully) the differences between dolls. They aren't big, mostly hair and head mold. The older one has strong curls (and bad box hair) while the newer has her hair pulled straight in the box. The hair going over the forehead is striped with the older while newer has the red more evenly laid around the head. 
The older doll has 'new' facemold with sharper features while newer has the old facemold reused as she has rounder, bigger and softer head.

Tämä on vanhempi nukke. Rosabellalla on ruskeat hiukset punaisella etuosalla. Etuhiukset on vedetty otsan yli oikealle ja loput etuhiukset on vedetty taakse poninhännälle. Muuten hiukset ovat vapaana ja tässä harjattu siistimmäksi.
Rosabellan värit ovat ruskea, kulta ja punainen. Hänen teemanaan on vahvasti ruusut.
Nukke tulee kultaisen ständin, harjan ja päiväkirjan kanssa.

This is the older doll. Rosabella has brown hair with red front. Part of front hair is swept to right, the rest are gathered to a ponytail in the back. Otherwise the hair flows free and here is combed to be neater.
Rosabella's colours are brown, gold and red. Her theme is strongly roses. 
The doll comes with golden stand, brush and diary. 


Rosabellalla on violettia ja harmaata luomiväriä ja hehkuvan punaiset huulet. Pidän siitä että luomiväri on pidetty vain yläluomella jotta hänen silmänsä pääsee oikeuksiinsa myös silmälasien takaa.

Rosabella has violet and grey eyeshadow and bright red lips. I like that she has eyeshadow only on her upper lid so her eyes pop out behind the eyeglasses too. Hänellä on valkoinen, ruusukuvioinen paita turkiskauluksella jonka alta pilkottaa keltainen aluspaita. Hame on kaksikerroksinen, alempi on keltainen ja suoraleikkauksinen, ylempi on rypytetty vyötäröltä, läpinäkyvä ja joka on koristeltu kultaisin ruusuin ja pistein.
Mekko on kaunis ja pidän yläosasta todella paljon mutta hiustenväri yhdistettynä keltaiseen ja kultaiseen hameeseen antaa vain liian vahvat Disney mielleyhtymät että toivoisin tässä kohdin hieman enemmän mielikuvitusta.

She has white, rose patterned shirt with fur collar and under it a yellow shirt. Her skirt is two layered , the lower is yellow and straight, upper is ruffled from the waist, see-through and which is decorated with golden roses and dots. 
The dress is beautiful and I really like the top part but the hair colour combined with yellow and golden skirt screams Disney to me. I would wish a bit more imagination here. 

Kukaan ei arvaakaan että rakastan näitä(kin) kenkiä. Niin paljon jopa että aion tehdä näistä omat versiot.
Kengät ovat miltei polveen asti ulottuvat ruskeat saappaat joiden etuosa on turkista jonka yli menee nauhat ja nauhojen päässä on ruusut, ylimmät ruusut ovat punaiset.
Ohjelmassa kengissä on ruusukuviointi siellä missä turkista ei ole mutta nämä ovat tasaisen ruskeat.

No one would guess that I love (also) these shoes. Actually so much that I'm making my own pair of these. 
The shoes are boots that reach almost to the knee and which front is fur. Over the fur there goes straps and at the end of straps there is roses, the most upper ones being red. 
In the show the shoes have rose pattern where there isn't fur but these are plain brown.

Rosabellalla on samanlaiset, hieman neliönmuotoiset silmälasit kuin Dexterilläkin, mutta nämä ovat ruskeat ja koristeltu kahdella punaisella ruusulla. Minusta on mukava että nukkesarjaan tluee lisää silmälasipäisiä hahmoja. ^^
Hänelläon kultainen, ruusuista tehty kruunu jonka ruusut kasvavat suuremmiksi vasemmalla puolella. Voisi miltei sanoa että ruusuteema on vedetty hiukan liian pitkälle jo mutta pidän todella paljon tästä kruunusta ja se sopii hänelle täydellisesti.

Rosabella has the same, bit square glasses as Dexter has but hers are brown and decorated with two red roses. I like it a lot there is more characters with glasses in the doll line. ^^
She has golden rose crown where the roses grow bigger towards the left side. You could say the rose theme is token to extreme but I really like this crown and it fits her perfectly. 


Hänellä on kultainen, koristeellinen rannekoru jossa on ruususormus ketjun päässä. Sormus kuuluisi kahden keskimmäisen sormen ympärille mutta tämä ei tahdo oikein pysyä paikoillaan.
Hänellä on suuret, kultaiset, roikkuvat korvakorut ruusukoristein.
Kuvassa näkyy että silmälasit eivät tahdo asettua paikoilleen korvien taakse koska hiuspanta on tiellä.

She has golden, decorated bracelet and a rose ring in the end of a chain dropping from it. The ring would belong around the two fingers but this one has a habit of popping out of place. 
She has big, golden, dropping earrings with rose decoration. 
You can see from the picture that the glasses aren't sitting right behind her ears as the headband is on the way.

Rosabellan asuun kuuluu myös vyö jonka halusin säästää lähikuvaan. Se on todella kaunis vihreistä köynnöksistä muodostuva vyö jossa on kaksi punaista ruusua keskellä. Vyö sopii täydellisesti hänen paitaansa.
Hänen käsilaukkunsa on kultainen, rannelenkin päässä oleva kirjekuorilaukku. Se on koristeltu nelilehtisillä kultaisilla kuvioilla ja keskellä on koristeellisen reunuksen sisällä samantyylinen kukka. Laukussa on pieni läppä jonka päässä on punainen ruusu.

Rosabella's outfit comes with a belt but I wanted to save it for a close-up. It's really beautiful, made from green vines and has two red roses on the middle. It fits so well with the shirt. 
Her handbag is golden envelope bag with a wrist strap. It's decorated with four leaved golden pattern and in the middle there is decorated borders and inside a same style flower. The bag has small flap and in the front side there is a red rose at the end of it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti