lauantai 27. tammikuuta 2018

Lizzie Hearts Way Too Wonderland nukke / doll

Pahoittelen kuvien valaistuksen erilaisuutta, nämä on otettu pimeimpään aikaan sekavalossa koska joku unohti salaman ja heijastimen... Pahoittelen myös pitkää taukoa. 

I apologize for the odd lighting, these are token in the darkest time of the year in mixed light because someone forgot her flash and diffuser... I also apologize for the long break. 

Lizzien etuhiukset ovat tutun punaiset ja ovat saaneet lisäksi violetin raidan. Vasemmalta etuhiukset on vedetty otsan yli ja ne tippuvat alas kiharrettuna. Toinen puna-violetti kihara tippuu toiselta puolen päätä. Loput punaisista hiuksista osan mustien kanssa on vedetty tutulle pyörteelle pään päälle joka on kovetettu erittäin hyvin. Loput mustat hiukset ovat vapaana mutta hyvin pörröiset, kuin niitä olisi yritetty epäonnistuneesti kihartaa. Pidän älyttömästi tuosta violetista raidasta!
Nuken mukana tulee musta standi ja harja sekä Lizzie Hearts kortti arvoituksella, jonka sijainnista ei valitettavasti ole tietoa.

Lizzie's front hair are red like usual but have got a violet stripe to them. From the left the front hair is pulled over the forehead and drops sown as a curl. Another red-violet curl is on the other side of the head. Rest from the red hair alongside with some of the black are pulled up on top of the head to the familiar roll, which is hardened very well. The rest of the black hair flows free but they are really frizzy, like they would be unsuccessfully curled. I like the violet stripe a lot!
The doll comes with black stand and brush. She also comes with a Lizzie Hearts card with a riddle but unfortunately I don't know where I have put it. 

Lizziellä on kevyt, keltainen meikki toisessa silmässä ja suuri, punainen sydän toisen silmän päälle piirrettynä. Hänen kulmakarvansa ovat violetit ja huulet syvänpunaiset. Ihana yksityiskohta on sydämenmuotoinen täplä silmässä.

Lizzie has light, yellow eye make up on other eye and a big, red heart drawn around the other. Her eyebrows are violet and lips are deep red. A lovely detail is the heart shaped spot in the eye.
Ensin näyttää siltä kuin Lizziellä olisi mekko turkoosilla, hihattomalla yläosalla ja valtava, avonainen hame punaisilla, violettiaaltoisilla peplumeilla. Helman alta löytyikin turkoosi kynähame joka on yhtä osaa avonaisen, leveän helman kanssa ja toppi pepluimeineen on toinen osa. Punaisessa helmassa on violetteja sydämiä jotka on ympyröity kultaisilla helminauhoilla ja joiden keskustassa on pataässä sydämiä taustalla. Helmassa on myös mustia sydämiä pyörrekuvioilla ja se on trimmattu piparkakkureunaiseksi. Lisäksi Lizziellä on mustat sukkahousut.
Pidän todella paljon topista ja hameesta koska ne ovat niin yllätyksellisiä. Viimeisessä kuvassa näkyy myös miltä nukke näyttää ilman kaulusta.

First it looks like Lizzie would have a dress with turquoise, sleeveless top and huge, open skirt with red  and violet swirled peplums. But under the hem was a turquoise pencil skirt which is one part with the huge, open skirt and top with peplums are another part. On the red hem is violet hearts surrounded by golden pearls and in the middle is the ace of spades surrounded by black hearts. In the hem there is also bigger, black hearts with swirls and it has rounded trim in the hem. Lizzie wears black tights. 
I like the top and skirt a lot as they are full of surprises. In the last picture you can also see how the doll looks without the collar. 


Kengät ovat kultaiset ja shakkiruudukkokuvioiset joiden kannassa on ässät ja kuningatar korttirivistö. Itse kanta on kaksi patamerkkiä päällekkäin. Varpaiden päällä on vaaleanpunainen sydän.

The shoes are golden with checkerboard press and in the heel there is aces and a queen card row. The heel itself is made from two spades on top of each other. On top of the toes there is a light red heart.

Kultainen kruunu nousevine lehtineen on saanut kultaiset, roikkuvat helmikoristeet ja suuren sydämen ja padan koristeekseen. Krikettimailana tunnettu vaaleanpunainen flamingo on tällä kertaa pesiytynyt kruunun sisään.
Korvista roikkuu turkoosit shakki nappulat -kuningatar tietysti.

The golden crown with rising leaves has gotten golden, dropping pearl rows as it's decoration as well as a big heart and spade. Light pink flamingo, also known as the croquet bat, has this time made a nest in the crown. 
She has turquoise check piece earrings -queens of course. 


Kaulus muodostuu neljästä violetista herttakuningatar kortista sydän- ja pyörrekoristeilla. Keskellä on aukko hiuksille ja korttien alla aukon kanssa muodostuu sydän. Kauluri on kiinni kultaisissa helmikoruissa jotka kaksirivisenä tippuu olkapäille. Helmikorut ovat kiinni kultaisessa kaulakorussa joka on nelirivinen ja jonka lyhyempien ketjujen molemmin puolin on kaksi punaista sydäntä koristeena.

The collar is made from four violet queen of hearts with heart and swirls decorations. In the middle there is a gap for the hair which makes a heart on the bottom of the cards. The collar is attached to golden pearl chains which drops to the shoulders in two rows. The pearl chains are attached to a golden pearl necklace in four rows which has two red hearts as decoration on the sides of the shorter rows. 


Lizzie tulee kultaisen taskukellon kanssa joka on käsilaukun kokoinen ja näyttää kellotaulussa hieman mitä sattuu. Kellon kahvat ovat koristeelliset ja keskellä on pieni aukko josta kellon voi sujauttaa kiinni ranteeseen, ellei halua kahvojen välistä ujuttaa kättä. Kellotaulun päällä on kultainen, koristeltu päällinen jonka keskellä on suuri aukko.

Lizzie comes with a golden pocket watch size of a handbag which shows in it's clock face what it likes. The handles of the clock are very decorative and have a small hole in between from where you can snap the clock to hang from the wrist unless you want to slip it from between. On top of the clock face there is golden, decorative covering which has a big hole in the middle. 

Kädessään Lizziellä on mustat hansikkaat valkoisella röyhelöreunuksella ja sormessaan hän pitää kultaista siilisormusta.

In her hands Lizzie has black gloves with white ruffles and in her finger she has a golden hedgehog ring. Kaikenkaikkiaan nukke on hyvin lähellä elokuvan Lizzietä, suurimmat muutokset ovat hiustyylissä ja asussa. Tiedän että muovinen härveli ympärillä olisi hyvin herkästi rikkoutuva leikeissä mutta toivoisin todella että elokuvassa näkyvä härveli hameen ympärillä olisi mahdollista saada nukellekin.

All in all the doll is very close to the Lizzie of movie, the biggest changes are in her hairstyle and outfit. I know that a plastic ring around the doll would break in play easily but I still wish the thing around the skirt that we see in movie would be possible to get for the doll. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti