keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Kitty Cheshire Way Too Wonderland nukke / doll

Kittyn hiukset ovat kasvaneet pituutta ja saaneet neonkeltaiset (vihreään vivahtavat) raidat. Hiukset ovat suorat jos tuota laatikkohiuksien pörröisyyttä ei oteta lukuun ja koottu korkealle poninhännälle. Edessä on oikealla jakaus ja pieni, lyhyempi osio raidalla on vedetty pään yli otsahiuksiksi. En ole vain avannut niitä, ne on ommeltu kiinni vasemmalle. Pidän näistä värikkäistä raidoista aivan älyttömästi!
Kittyllä on myös yksi asia lisää josta pidän hulluna; häntä! Se on irroittettava ja liikkuu ylös alas.
Hän tulee mustan jalustan ja harjan kanssa sekä Kitty -pelikortin jonka olen laittanut jonnekin niin hyvään turvaan etten itsekään tiedä missä se on.

Kitty's hair has grown length and got a neon greenish yellow stripes to it. It's straight not minding the box hair and gathered to a high ponytail. It has parting on right and small, short section with a stripe is attached to the left side as bangs. I really love these colourful stripes in the hair! 
Kitty has also one thing new that I really love; a tail! It's detachable and you can position it up and down. 
She comes with a black stand and brush and a Kitty card with a riddle but I don't know where it is at the moment. :(   


Kirkas neonkeltainen on päätynyt myös luomiväriksi ja hyppää todellakin silmille violetista ihosta ja sinisistä silmistä. Kulmakarvat ovat violetit ja huulet tumman luumun väriset. Hänellä on tuttu, leveä hymy ja hieman poskipunaa. Hän näyttää jotenkin nuoremmalta kuin perus nukke.

The bright neon yellow has end up as eyeshadow and it really pops from her purple skin and blue eyes. Her eyebrows are violet and lips dark plum. She has her signature grin and bit of blush. She looks somehow younger than the signature doll

Kittyn mekon yläosa on tuttua lilaa kangasta violetilla siksak kuviolla joka on myös hänen perusnuken sukkahousuissa. Mekossa on suuri, violetista karvasta tehty kaulus jonka voi nostaa ylös poninhäntään asti tai vetää alas olkapäille. Helma on kaksikerroksinen; alushame on neonkeltainen jonka helma on leikattu epätasaisiksi kupliksi. Päällishelma on vasemmalta puolen lyhyempi ja oikealta pidempi. Printti on lila jossa on suuri ympyrässä kulkeva siksak kuvio violettina, neon keltaisena ja neon punaisena. Printtiä koristaa myös neon punaiset, siniset, keltaiset ja mustat sienet, irvikissan hymyt, keltaiset perhoset ja korttipakan risti -kuviot. Hänellä on mustat hansikkaat ja neonpunaiset karvarannekkeet. Elokuvassa asu on hyvin paljon yksinkertaisempi kuvioltaan joten en yhtään pahastu että nuken versiosta on tehty hieman näyttävämpi.

Kitty's dress bodice is made from familiar lilac and dark violet zigzag pattern that we have seen in her signature doll's stockings. The dress has huge, violet fur collar that you can put up to the ponytail or wear down on the shoulders. The hem has two layers; the bottom layer is neon yellow and the hem is cut like different sized bubbles. The top hem is shorter from left and longer from right. The print is lilac where is big, going round zigzag pattern in violet, neon yellow and neon red. It has also neon red, blue, yellow and black mushrooms, Cheshire Cat's grins, yellow butterflies and club prints all around. She has black gloves and neon red, fur bracelets. In the film the dress was a lot simpler from the pattern so I'm not sad at all that they have maddened up the doll's version. 

Kengät ovat violetit, pilvipyörrekuvioiset joiden kannasta kasvaa kukka. Varpaiden päällinen on pinkki. Nämä ei ole huonot kengät sinänsä; ne ovat hauskat ja sopivat teemaan mutta ehkä en vain tajua näitä. Kukka on hauska.

Shoes are made from violet, cloudy swirls that has a flower growing from the back of the heel. The top of toes are pink. These are not bad shoes; they're fun and wonderiffic but I guess I don't get them. The flower is fun.

Mitä kissa olisi ilman korviaan? Kittyllä on musta hiuspanta jossa on suuret, mustat korvat. Ne näyttävät hieman koomisilta mutta pidän näistä todella paljon!
Tässä näkyy kuinka otsahiukset on ommeltu sivulle. Joku päivä ehkä avaan ne.
Hänellä on neonkeltaiset sienet korvakoruina. Pidän niistä todella paljon, ne on niin sopivat ajatellen tarinaa!

What's a cat without her ears? She has black headband with huge, black ears attached to it. They look a bit silly but I really like them for it! 
Front hair is still on the sewn loop, I haven't removed it to let them flow free. 
She has neon yellow mushroom earrings. I love them, they really fit well thinking of the story!


Myös sormus on neonkeltainen sieni. Hänellä on samanlainen kello kuin Lizzielläkin on, vain mustana. Ylhäällä on koristeelliset, neliönmalliset kahvat, etupaneeli on koristeltu ja reiällinen jotta hullunkurinen kellotaulu näkyisi hieman läpi.

Vaikka Kitty on nukkena huomattavasti yksinkertaisempi kuin Lizzie minusta tämä on erinomaisen kaunis nukke.

Also the ring is a neon yellow mushroom. She has the same kind of clock than Lizzie has (only black one) with decorated square on top, a bit see through panel and winky wonky clock table when opened. 

Even though Kitty is whole lot simpler than Lizzie I think she looks marvellous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti