keskiviikko 8. elokuuta 2018

Ensimmäinen pallonivelinen nukkeni / My first BJD doll!

Ystäväni esitteli minulle aivan uudenlaisen nukkemaailman; BJD-nuket. Pitkän tutkinnan (halusin aidon ja laillisen mutta edullisen nuken) ja haikailun jälkeen löysinkin itselleni ensimmäisen tytön. Alusta asti oli selvää että hänestä tulee punapäinen mekaanikko. Joten tavatkaa Screwey!
Hän on Mirodoll nimisen yhtiön Lili -nukke. Nuken värin voi valita valkoisesta, ihonvärisestä (tämä) tai ruskettuneesta. Hänelle voi valita esiteltyjä kasvovaihtoehtoja tai tehdä itse (tämä) ja hänelle voi ostaa valmiin peruukin, vaatteet, kaiken olennaisen tai tehdä itse (tämä, paitsi bootsit ostin MiroDollilta nuken mukana).

My friends introduced me to a whole new world of dolls; Ball Jointed Dolls. After drooling to the dolls quite a while I decided I'm getting one and after careful searching (I wanted a legit and legal but cheap one) I found my first girl. So meet Screwey! 
She is MiroDoll named companys Lili-sculpt. You can pick her skin tone from white, natural (this) or tan. You can pick a face for her from few showed options or do it yourself (this). You can also buy ready-made wig, clothes, accessories, everything or make yourself (this, except the boots are from MiroDoll). 
Tämä on todellinen ensimmäisten rivi koko nukke; ensimmäinen BJD, ensimmäinen kasvojen teko tämän tyyppiselle nukelle (ei niitä montaa ole muutenkaan takana) ja ensimmäinen ommeltu peruukki ensimmäisellä otsatukalla. Joten kyllä, se on vähän sotkuinen. 


Minun piti itseasiassa tehdä naama kahdesti koska vahingossa nappasin kynnellä palasen irti enkä pystynyt korjaamaan vahinkoa aiheuttamatta suurempaa vahinkoa. Yksi syy pitkään otsatukkaan on myös Screweyn kulmakarvat joista tuli aivan liian laatikot tässä versiossa. Hiukset peittävät ne mukavasti kunnes osaan tehdä ne kunnolla.
Screwey rakastaa kaikenlaista teknistä touhuamista oli kyseessä sitten moottorit tai tekniikkalegot. Hän rakentelee kaikenlaista pientä (ja joskus suurta) vapaa-ajallaan, harrastaa nyrkkeilyä ja vanhoja sarjakuvia ja on täysi kissafani. Hän pitää myös kaikesta söpöstä kunhan samalla hän voi käyttää bootseja ja puhua mitä sattuu.

Hän myös tympiintyy herkästi jos ympärillä on mielenkiintoisempaa tekemistä...

Screwey vihaa minua tämän takia. *nauraa*
Liian tyttömäistä, ei yhtään söpöä hänen mielestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti