perjantai 22. huhtikuuta 2016

Briar Beauty nukke / Briar Beauty doll


Briar Beauty kuuluu myös ensimmäisiin signature -nukkeihin. Tästä en ole satavarma onko kyseessä first wave vai second wave versio mutta epäilen että tämä on second wave. (Koska minulla on toinen vanhempi joka on ainakin first wave) Hän on myös ns. peruspituinen. Hänen teemansa on vahvasti pinkki, ruusut ja ruusun piikit. Hänellä on ruskeat hiukset pinkeillä raidoilla ja ruusuksi kiedottu sykkyrä ohimolla. Pinkit kruunuaurinkolasit pitävät hiekset takana. Hänellä on ruskeat silmät  ja hän on ihonväriltään selkeästi tummempi kuin Apple tai Raven. 

Briar Beauty belongs also to the first signature dolls. I'm not completely sure is this first or second wave doll but I think she is second wave. (Because I have other doll too and she is first wave for sure.) She is also so called basic length. Her theme rolls strongly around pink, roses and their thorns. She has brown hair with pink streaks and a rolled bun on side of  her forehead representing a rose.  She has  brown eyes and her skin colour is noticeably darker than Apple or Raven has.


Kerrankin on ihan laatikossa näyttää nukke! Näin hänet on siis pakattu. Mukana tulee päiväkirja, pinkki avaimen muotoinen harja sekä ständi nukelle (joka on vasemmalla pahvin takana piilossa). Jokainen signature nukke tulee muuten päiväkirjan, harjan ja ständin kanssa. Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.

For once I have the doll in the box! So, this is how she is packed. She comes with diary, pink key-shaped brush and a stand to the doll (which is hidden on left behind the cupboard). Every signature doll comes with diary, brush and stand by the way. If you click the picture it enlarges. Paketti sivusuunnasta. Ylhäällä näkyy punainen sinetti jossa on kruunu joka kertoo että Briar kuuluu Kuninkaallisiin. Sitten on profiili kuva sekä nimi ja tarina. Sivu on hieman kaarrettu ja siinä on pystyjuovia. Paketit siis näyttävät kirjoilta. Toisella puolella näkyy sivut joihin on kirjoitetti "Ever After High".

Box from the side. On the top there is a red seal with golden crown that tells that Briar is one of the Royals. Then there is a profile picture, name and story. The side is slightly curved and has vertical pressed lines in it. So the packages look like books. On the other side is the pages where is written "Ever After High".Paketin takaosa. Tämä on Eurooppalainen versio joten laatikon tausta ja päiväkirja on eri kielillä ja lyhennetty versio Amerikkalaisesta taustatiedoista ja päiväkirjasta. Kuvat kertovat ketkä kaikki muut kuuluvat tähän läheiseen linjaan ja paljastaa jo seuraavan nukenkin.

The back of the box. This is the European version so the back and diary are multilingual and shortened version of the American box's information and diary. The pictures tells who all belongs closely to this line and tells who will be the next doll.Ilman edessä olevaa muovia. Huomatkaa kuinka hyvin nukke on sidottu kiinni. Jaloista, vyötäröltä, hiuksista ja päässä jopa kolmesta kohtaa. Irrottaessa saa olla hyvin varovainen ettei leikkaa tai vahingoita hiuksia tai päätä.

Without the plastic in front. Notice how well they are tied down. From their legs, waist, hair and from even three places from the head. While taking her off you must be careful not to cut or damage her hair or head. 
Mutta itse nukkeen! Tässä ovat molemmat nukeistani vierekkäin. Vasemmalla puolella on varmasti first wave, oikeaon hiukan epävarma. Hänellä on tuo pinkki raita korvan juuressa mutta hyvin huomaamattomana. Kulmakarvat ovat kuitenkin samat, samat valkoiset ja pinkit luomivärit, nenä on uudella (oikealla) nukella huomattavasti terävämpi mutta pää on samankokoinen ja muotoinen muuten. Molemmilla on samat pinkit huulet valkoisilla korostustäplillä. Vasemmalla nukella on jotkut korvikset jostain, se tuli vähän mitä sattuu päällänsä.

But to the doll! Here are both of my dolls side by side. On left is the first wave doll and on the right the I'm not sure one. She does has that pink streak near the ear but it's smaller and more unnoticeable. Eyebrows are still the same, same white and pink eyeshadow, the nose is a lot sharper with the new (right one) doll but the head is the same shape and size otherwise. Both have the same pink lips with white highlighting dots. Left doll has some earrings from somewhere, she had whatever on her when I got her. Kuuluisat pinkit kruunuaurinkolasit ja hiusruusuke. Minusta nuo aurinkolasit on aika kamalat mutta jokainen tyylillään... Paljastus; kun ne ottaa pois hänellä on samanlainen kalju läikkä kuin Applella hiuspantansa alla!

The famous pink crown sunglasses and the hair rose. I think those sunglasses are quite horrible but everyone with their own... Spoiler; when you take them off she has the same bald spot like Apple has under her headband!

Tässä näkyy alkuperäiset hopeiset, ruusuaiheiset korvakorut. Mustat helmet pinkillä keskipisteellä ja pinkeistä ruusuista koostuvat hihat tai hartiapalat ovat samaa palaa. Hiusten takaaosa on täysin pinkki. Minulla meni jongin aikaa tottua noihin olkatoppauksiin mutta korusta olen pitänyt aina.

Here you can see the original silver, rose themed earrings. The black pearls with pink brooch and from pink roses made sleeves or shoulder pads are the same piece. The back of the hair is completely pink. It took some time to get used to the shoulder pads but I have always liked that necklace.

Mekon yläosa on istuva, pinkki mustalla verkolla ja köynnöksillä koristeltu ja pysyy hyvin ylhäällä läpinäkyvillä olkaimilla jotka koru ja ruusut peittävät. Mekossa on kaksikerroksinen tulppaanihelma, alempi on täysin pinkki mustalla reunarypytyksellä, päällyshelma on vaaleasta pinkkiin vaihtuva jonka reunassa on ruusuköynnöstä pikkeineen ja musta rypytys. Hänellä on pinkki ruususormus, musta rannekoru pinkillä ruusulla ja musta lieriön muotoinen ruusuköynnöksellä ja ruusulla koristeltu käsilaukku hopealla reunarypytyksellä ja helmikädensijalla. En ole koskaan ollut innostunut tulppaanihelmoista koska mielestäni se ei imartele ketään mutta tämä mekko näyttää yllättävän hyvältä. Tästä voisi tehdä oman version itselle.

Bodice is fitted, pink with back net and vine decorations and stays up with see-through shoulder straps that the necklace and roses hide. The dress has two layered tulip hem, the lower one being pink with black ruffle and top one from white to ping gradient with roses and thorny vines pattern and with black ruffle. She has pink rose ring and black bracelet with pink rose. Her handbag is black cylinder with thorny vines and rose decoration with silver ruffle on end and a silver pearl strap. I have never been a fan of tulip hems as I think it doesn't flatter anyone but this dress looks surprisingly good. I could do a version of this to myself.Briarilla on harmaan hopeiset sukkahousut joissa on pikkiköynnöskuvio. Hänen kenkänsä ovat pinkit, avonaiset korkokengät joiden remmit ovat piikikästä köynnöstä  ja ulkoreunalla on ruusuista koostuva koriste. Mainitsinko että hän pitää pinkistä?

Briar has grey-silver stockings with thorny vines print. Her shoes are pink, open high heels which straps are thorny vines and on the outer side there is rose decoration. Have I mentioned she likes pink?
All the accessories she comes with.
Siskokset! Vasemmalla olevalla "näkyy" kuinka mekko on olkaimilla ylhäällä. Kengät ovat jotkut Monster High kengät. Kuninkaallisilla on useimmiten kultainen standi vihjaten heidän statukseen kun taas kapinallisilla on hopeiset standit. Poikkeuksiakin on kuten tämä pinkki standi.

Sisters! Left one you "can see" how the dress is held up by the straps. The shoes are from some Monster High doll. Royals usually have a golden stand to show their status while Rebels have silver stands. There is exceptions like this pink stand.

"Anna ne aurinkolasit takaisin!"
"Give me back my sunglasses!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti