tiistai 26. huhtikuuta 2016

Madeline Hatter

Madeline Hatter, Maddie lyhennettynä on Hullun Hatuntekijän tytär Ihmemaasta. Hän on neljäs päähahmo joihin tutustumme heti ensimmäisenä. Maddien tulevaisuus on siis olla seuraava Hullu Hatuntekijä ja hän rakastaa rooliaan ja tulevaisuuttaan, mutta koska hänen mielestään jokainen saa tehdä mitä heidän sydän sanoo oikeaksi, hän on Kapinalinen. Maddie on "hullu", hän kuulee kertojat ja voi kiistellä heidän kanssaan (vain Kitty Chesire hänen kanssaan voi kuulla kertojat), hän tekee spontaaneja asioita kuten hyppää korkealta jonkun huoneeseen seinän läpi koska hän ei tiedä sen olevan mahdotonta. Jos hän kuulee ettei se ole mahdollista hän ei voi tehdä sitä enää toiste. Hän voi vetää hatustaan kokonaisen teepöydän tarjoiluineen ja istahtaa teelle lemminkinsä Earl Grey - hiiren kanssa. Hän joskus vetää hatustaan suunnilleen mitä vain. Maddie rakastaa knock knock -vitsejä ja kuulee ja huomaa asioita mitä monet eivät, hän voi myös nähdä välähdyksiä tulevaisuudesta. Hänen "hulluutensa" on hyvin sidonnainen Ihmemaan taikaan jota päästetään jossain määrin Ever Afteriin ja jos tämä side heikkenee heikkenee myös hänen voimansa ja hän itse. Maddie on peruspersoonaltaan kuplivan iloinen. Häntä on kuvattu "Vaikka hänelle jaettaisiin korteissa millainen käsi tahansa hän käyttäytyy kuin hän ei ikinä häviäisi".

Madeline Hatter, Maddie for short, is the daughter of the Mad Hatter from Wonderland. She is the fourth main character we meet first. Maddie's future is to be the next Mad Hatter and she loves her role and future but as she thinks everyone should do as their heart says she is labelled Rebel. Maddie is "mad", she can hear the narrators (only Kitty Cheshire with her can hear them), she does spontaneous things like jumps from high to land through wall because she doesn't know it's impossible. If she hears it's impossible she can't do it again. She can pull out from her hat a full set tea table and sit down to tea with her dormmouse Earl Grey. Sometimes she pulls whatever from her hat. Maddie loves knock knock -jokes, hears and notices things that others cannot and she can see flashes from the future. Her "madness" is tied to the Wonderland magic that is released in small amounts to Ever After and if it grows this so does her powers and herself. Maddie is from her basic personality bubbly and happy. She has been described "No matter what kind of hand she gets in cards, she acts like she's never dealt a losing hand".

Screencapture from the show.

Maddie on hahmo joka sai minut ihastumaan ohjelmaan. Olen ain pitänyt Alicen seikkailuista Ihmemaasta ja pitänyt hullusta hatuntekijästä ja minusta hänen tyttärestään on tehty aivan loistava hahmo. Vaikka hän onkin aina iloinen ja positiivinen miltei ärsyttävyyteen asti, hänestä löytyy myös vakava, sympaattinen, surullinen, sarkastinen ja vihainen puoli. Toivoisin että hänen tunneskaalaansa näytettäisiin lisää ohjelmassa eikä häntä pidettäisi vain koomisena lisänä.

Maddie is the character that made me fall for the show. I have always loves Alice in Wonderland and the Mad Hatter and I think her daughter has been made an absolutely brilliant character. Even though she is always happy and positive until the verge of annoyance, she has also shown serious, symphatic, sad, sarcastic and mad side. I just wish they'd show more of her scale in the show and would not just keep her as a comedy relief. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti