torstai 7. huhtikuuta 2016

Briar Beauty

Briar Beauty on Prinsessa Ruususen tytär ja Apple White:n paras ystävä. Hän on ensimmäisiä perushahmoja ohjelmassa joihin tutustumme. Hänen tulevaisuutensa on siis nukkua sata vuotta ja nykyhetkellä hän saattaa nukahtaa milloin vain, mihin vain. Tästä on kuitenkin se etu että nukkuessaan hän voi kuulla äärimmäisen kauas asti. Hän on yksi tärkeimmistä kuninkaallisista joka on myös Ever Afterin pätevin juhlien järjestäjä ja hän rakastaa järjestää juhlia aiheesta kuin aiheesta. Hänen mottonsa on "Jos vedän sikeitä sata vuotta, minun on elettävä nyt.". Hän harrastaa extreme -urheilulajeja yhtä lailla kuin kuninkaallista rentoutumista. 
Kuva on kuvakaappaus ohjelmasta.

Briar Beauty is the daughter of Sleeping Beauty and Apple White's best friend. She is one of the main character we get to know first. Her future is to sleep 100 years and this day she might doze off anytime, anywhere. She has the power to hear extremely far during her sleep, so it's not all bad. She is one of the most important Royals who is also the best party planner in Ever After and loves to throw them. Her motto is "If I'll be catching Z's for a hundred years, I gotta live it up now!". She is into extreme sports as much as royal relaxation. 
Picture is a screencap from the show.Briar oli minusta hieman liian stereotyypinen Amerikkalainen rusketuksessa käyvä sormiaan napsutteleva juhlija. Pintaliitotypy ja jees -mies Applelle. Hän on kuitenkin humoristinen ja fiksu, erittäin kova opiskelija milloin ei nuku tunneilla. Briar on tyyppi esimerkki siitä että ulkokuori pettää ja pahasti, ensivaikutus ei ole todellakaan mitä on luvassa. ;)

Briar was too stereotypical American, tanned, finger snapping party girl. High society flier and yes -man to Apple. She however is humoristic and smart and studies hard when she doesn't sleep on class. Briar is a book case of how looks and the first impression really isn't what's going to come. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti