sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Metsän läpi / Through the Woods C. A. Cupid

Cupid tulee oikeasti mustan standin ja hopeisen harjan kanssa. Hänen otsahiukset on vedetty sivulle pilkistämään mustan villa baskerin alta, muutoin hiukset valuvat vapaina.

Cupid comes with silver stand and brush. Her bangs are swiped left under the black, wool beret, otherwise her hair flows free. 


Cupidilla on ruskeaa luomiväriä ja hieman vaaleaa glitteriä yläluomella. Hänellä on nudet huulet ja vaaleanpunainen sydän keskellä huulia. Koska olen kuvannut nuken ilman luonnonvaloa hänen ihonsa reagoi raakaan valoon kimaltamalla, mutta nuken iho on kyllä matta ja kiiltämätön.

Cupid has brown eyeshadow and a bit of glitter on upper lid. She has nude lips and light pink heart in the middle of her lips. As I have shot the doll without natural light her skin reacts to it by shining. The skin is matt and does not shine in real life. 
Cupidilla on satiininen, pinkki puoliviitta valkoisilla sydänkuvioilla. Viittaa kiertää pinkki rypytys ja siinä on pinkki, satiininen pystykaulus. Viitassa on hihanreiät. Viitan alla hänellä on jerseynen mekko kimonohihoilla. Yläosa on musta jossa menee pinkkejä Cupidin nuolia ylös ja alas. Alaosa muuttuu mustasta pinkiksi jossa on valkeita, ohuita raitoja. Siinä on heikko metsäkuviointi.
Pidän mekosta todella paljon. Yksinkertainen mutta näyttää hyvältä hänellä ja sopii kevyeen kävelyyn metsässä vaikkei yksityiseen, harvinaiseen juhlaan kuitenkaan. Viittaan en ole yhtä ihastunut. Se muistuttaa todella paljon hänen Getting Fairest viittaa (ei ole tehty nukeksi) erilaisella kankaalla. Se vain näyttää aamutakkimaiselta.

Cupid wears a satin, pink half cape with white hearts pattern, pink ruffles on edges and a pink, satin, standing collar. The cape has sleeve holes. Underneath she has a jersey dress with kimono sleeves. The upper part is black and has up and down going Cupid's arrows, the pencil skirt changes from dripping black to pink with white, thin stripes. It has a faint forest pattern in it. 
I really like the dress. It is very simple but looks good on her and fits a nice walk in forest even though isn't suitable for a big, secluded party. The cape I'm not so keen about. It reminds a lot of her Getting Fairest cape (not made into doll) in different fabric. It just looks like a morning robe.


Cupidin kengät ovat IHANAT. Miltei polvipituiset, kupariset nahkabootsit joissa on kaksi hihnaa yläpäässä, sydämenmuotoiset soljet joiden läpi menee nuoli ja jopa tehty muotolaskoksia jotta kengät näyttäisivät aidosti käytetyiltä. Kanta on koristeltu kierteisillä lehtikuvioilla. Hänellä on myös (löysät polvinivelet ja outo asento) mustat verkkosukkahousut.

Cupid's boots are AMAZING. Almost up to the knee, copper, leather boots with two straps on up with heart buckles and an arrow going through them. There is even wrinkles so the boots would look truly used. The heel is decorated with leaf-like swirls. She also has (loose knee joints and odd posture) black fishnet stockings.

Cupidin siivet ovat kuin enkelinsiivet. Ne ovat täysin helmiäisenvalkoiset, kuperat ja taittuvat pyöristetyistä päistä ulospäin. Siivet on kiinnitetty kaulakoruun.

Cupid's wings are like angel wings. They are completely pearl shimmering white, convex and the rounded edges turn outwards. The wings are attached to her necklace.

Kaulakoru on pronssinen ketju josta edessä roikkuu kuusi nuolta. Koru istuu hieman huonosti pystykauluksen päälle ainakin kun sitä paikallaanpitävät kuminauhat ovat paikoillaan. Siipien paino nostaa korua hieman ulospäin. Ohjelmassa Cupidilla oli myös nuolikorvakorut mutta nukella ei ole edes korvanreikiä.

The necklace is a chain from where drops six, bronze arrows. The necklace doesn't sit well on top of the collar when the rubber band that holds it in place is attached. The wings are heavy enough to lift the necklace to point a bit out. In the show Cupid has also arrow earrings but the doll doesn't even have holes for them.

Cupidilla on musta vyö nuolenpäätä muistuttavalla kuvioinnilla ja suuri, musta, sydän solki.

Cupid has a black belt with pattern that reminds of an arrowhead. The belt has a big, black heart buckle. 
Cupidin mukana tulisi pinkki - kultainen lyhty mutta valitettavasti minun nukellani sitä ei ole koska olen ostanut nuken käytettynä. Cupidin pinkit sydänkiikarit kuitenkin oli mukana joilla on hyvä katsella kaukaisuuteen tai vakoilla ihastustaan. Tässä nukke eroaa ohjelmasta sillä Cupidilla ei missään vaiheessa ollut kiikareita. Hänen lyhtynsä olisi myöskin pronssinen ohjelman mukaan.

Cupid would come with pink and golden lantern but unfortunately I don't have it as I bought the doll used. Cupid's pink heart binoculars are still intact. They're great for looking for distances or spy on your crush. Here the doll differs from the show as Cupid didn't have binoculars at any point. Also her lantern would have been bronze.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti