tiistai 3. tammikuuta 2017

Mirror Beach

Mirror Beach on nukkelinja joka ei esiinny ohjelmassa. Mie uskon että se tulee kirjoista, koska yhdessä niistä oppilaat kävivät tapaamassa Etelätuulta rannalla.

Mirror Beach is a doll line that doesn't show in the webisodes. I believe it comes from the books as in one the students visited the South Wind in a beach. 

Sarjaan kuuluu Apple White, Madeline Hatter ja Ashlynn Ella. En omista näitä nukkeja koska olen sinänsä pihi. Nukeissa uutta on ainoastaan uimapuku ja hame. 

The line has Apple White, Madeline Hatter and Ashlynn Ella. I do not own these dolls as I'm kinda cheap with these. The only thing new with these are the swimming suit and skirt.

Apple White
Kuvat c/Mattel ja c/Amazon
Applen nukke näyttää silmistään ja hiuksistaan hyvin paljon Getting Fairest Applelta mutta huulet ovat punaisemmat.
Uimapuku on söpö mutta mustavalkeat sivut ja musta, rypytetty kaulus ei jotenkin kuulosta Applelta. Pidän kyllä kauluksesta. Punainen etumus valkoisine täplineen sen sijaan on hyvin klassinen ja olisi ollut kokonaisenakin sopiva. Hame näyttää halvalta ja mustaa kultaglitteristä tylliä käytttää enemmän Madeline tai Cupid. Uskon että tässä on haluttu antaa Applelle uutta tyyliä mutta kokonaisuus on aurinkoiselle tytölle aivan liian tumma. Valkoisen hameen tai kokopunaisen uimapuvun kanssa tämä olisi voinut olla täysiosuma.
Aurinkolasit on punainen versio perus Briar Beautyn kruunulaiseista, kaulakoru on kultainen versio perus Madeline Hatterin kaulakorusta ja kengät ovat kultaiset varsiot Ashlynn Ellan Kohtalopäiväkengistä. Noh, ystävät lainaavat tavaroitaan toisilleen...

Apple looks a lot like Getting Fairest Apple from her eyes and hair but her lips are more red. 
The swimsuit is cute but black and white sides with black, ruffled collar doesn't sound like Apple. I do like the collar. The red front with white dots however is very classic and would have worked alone. The skirt looks cheap and black tulle with gold glitter is something that Maddie or Cupid would use. I believe they have wanted to give a new look to Apple but for so sunny girl the whole look is just too dark. With a white skirt or fully red swimsuit this could have been a bulls eye.
The sunglasses are a red version of Signature Briar Beauty's crown glasses, the necklace is a golden version of Signature Madeline Hatter's necklace and the shoes are a golden version of Legacy Day Ashlynn Ella. Oh well, friends do lend stuff from each other...

Madeline Hatter
Kuvat c/Mattel ja c/Amazon
Madelinella on perusnuken silmät ja hiukset mutta huulet ovat vaaleammat.
Pidän, ihme kyllä, tästä asusta vaikka uimapuvun ja hameen kangas sekä kultainen kaulus on otettu suoraan Kohtalonpäivä nukelta. Yksi syy juurikin on etten ole hankkinut nukkea on se, että tämä muistuttaa liikaa nukkeja jotka minulla jo on.
Aurinkolasit ovat turkoosi versio Getting Fairest Briarin aurinkolaseista ja kengät ovat siniset perus Cedar Woodin kengät.

Madeline has the eyes and hair from the Signature doll but her lips are lighter. 
I, oddly enough, like this look even though the fabric for the swimsuit and the skirt and the golden collar are straight from Legacy Day Maddie. One reason why I haven't got this doll is because she looks too much like the dolls I already have. 
The sunglasses are a turquoise version of Getting Fairest Briar's sunglasses and shoes are blue version from Signature Cedar Wood.

Ashlynn Ella
Kuvat c/Mattel ja c/Amazon
Ashlynilla on Kohtalonpäivänuken meikit ilman glitteriä ja suorat mutta hieman lyhyemmät hiukset kuin kahdella aiemmalla nukella.
Hänen uimapuku on samaa kangasta kuin yksi kerros hänen Kohtalonpäivämekossaan ja hame on samaa kangasta mitä perusnukella on helman päällä. Minusta silti tämä on onnistunut ja raikas ulkoasu. Paremmin onnistunut kierrätys kuin Maddiella.
Aurinkolasit ovat persikkainen versio Getting Fairest Briar Beautyn aurinkolaseista ja kengät ovat läpinäkyvän persikka versio perus Briarin kengistä. En ole täysin varma mutta kaulakoru näyttää todella paljon Ashlynnin Kohtalonpäiväkaulakorulta persikkaisena versiona.

Ashlynn has Legacy Day make-up without the glitter and straight but a bit shorter hair than her two earlier dolls had. 
Her swimming suit is the same fabric as one of the hem layers in her Legacy Day dress was and the skirt is the same fabric which the Signature doll has on top of her hem. I think this is still well done and fresh look. More successful recycling than Maddie had. 
The sunglasses are a peach version of Getting Fairest Briar Beauty's glasses and the shoes are translucent, peach version of Signature Briar's shoes. I'm not completely sure but the necklace looks a lot like Ashlynn's Legacy Day necklace, only as a peach version. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti