maanantai 23. tammikuuta 2017

Metsän läpi / Through the Woods Ashlynn Ella

Ashlynnin pakkauksessa on edelleen kirjamaisia piirteitä, mutta se ei enää näytä kirjalta. Sivu on vaalea ja siinä on hänen nimi ja status, aivan kuten edessäkin, jossa on myös hänen kuvansa. Tausta on metsämaisema ja edessä on pieni kanto luomassa tunnelmaa. Takana on kartta joka näyttää tien sekä milloin on vaihdettava lasikengät lasisiin vaellusbootseihin. Kuvaa klikkaamalla saat paremman kuvan kartasta.

Ashlynn's box has still few book-like elements but the boxes don't represent books anymore. The side is light and has her name and status there as well as in the front where is also her picture. In the back there is a forest scene and in front there is a stump creating the mood. The back of the box is a map which shows the way to the festival and when to change from glass slippers to glass hiking boots. Click the picture and you'll see it better!
Ashlynn tulee kultaisen standin ja harjan kanssa. Hänen hiukset on vedetty taakse hupun peittoon ja valuvat siinä olevasta reiästä taakse. Jälleen kerran paha tapaus laatikkohiuksista.

Ashlynn comes with a golden stand and brush. Her hair is pulled back under the hood and flows down from the hole in it. Once again bad box hair. 


Ashlynilla on pieni siivu turkoosia luomiväriä, muuten hänen silmämeikkinsä on vihreä. Vihersilmäisille ei suositella vihreää ettei luomiväri vie huomiota silmien väristä mutta minusta tämä on yksi kauneimmista meikeistä mitä Ashlynnilla on.
Hänellä on vaaleanpunaiset, hieman kimmeltävät huulet.

Ashlynn has little of turquoise eyeshadow, otherwise her eye make up is green. If you have green eyes green it isn't recommended eyeshadow as it would mute your eyes but I think this one of the most beautiful make up Ash has ever had. 
She has light pink, a bit shimmering lips.


Huppu on korallin vaaleanpunainen, mattamaista kangasta ja viittaosa on samanvärinen mutta sinisillä ja pinkeillä kukilla ja tehty satiinista. Reunassa on rypytys ja huppu kiinnitetään ohuilla, turkooseilla nauhoilla. Mekko on yläosasta istuva ja hame on tehty neliöstä jotta sen helma on epätasainen. Ensimmäinen ajatus tästä oli kuinka laiskaa tai säästäväistä kankaan suhteen. Kun sitten nukkea liikuttaa ja pitää käsissä epätasainen helma näyttää hyvälle ja luo enemmän vaikutelmaa vaellusmekosta. Kankaan pohjaväri on turkoosi ja siinä on mustalla metsäkuvioita ja pinkkejä osioita joista en ole ihan varma mitä ne on. Mekossa on hupun väriset tyllistä tehdyt puhvihihat jotka nähdessäni olin aivan innoissani, ne on niin söpöt ja tekevät mekosta hänen näköisen.

The hood is coral pink, matte fabric and the cape is the same colour but with blue and bright pink flowers. It's made of satin and has ruffle in the bottom. The hood is secured with thin, turquoise ribbons. The dress is fitted from top and the skirt is a square so the hem is uneven. My first thought was how lazy or a way to save fabric that was. But when you move the doll and hold her in your hands the uneven hem looks good. It makes a feeling of a more sensible dress to a forest trip. The basic colour of dress is turquoise and it has black forest pattern in it with pink splatters which I have no idea what they are. The dress has tulle, puffed sleeves of the same colour as the hood and when I saw them I was so excited!  They are so cute and make the dress look like her. 


Ensimmäisenä nukessa rakastuin näihin kenkiin. Lasiset vaellussaappaat, kuinka paljon Tuhmimommaksi tästä enää pääsee? Kengät ovat läpinäkyvän siniset ja tehty ruusuköynnöksistä ja lehdistä miltei polviin asti. Edessä on nyörityksen alla suorakaide mutta minusta kengät näyttäisivät paremmalta ilman sitä. Ehkä ne eivät kestäisi tosin leikkejä sitten. Varpaiden yli menee lehdistä ja ruusuista tehty osio ja kengät ovat varpaista avonaiset. (Ainakin suovesi pääsee heti ulos.) Kannat ovat koristeltu lehtiköynnöksillä.

In the doll I fell in love with these shoes first. Glass hiking boots, how much more Cinderella can you get? The shoes are translucent blue and made of rose vines and leaves almost up to the knee. In the front under the lacing there is a rectangle piece and I think these would look so much better without it. I think they wouldn't hold the rougher playing then though. Over the toes there is leaves and roses and toes are open. (At least swamp water can fall straight out.) The heels are decorated with leaf vines. 

Ohjelmassa Ashlynnilla ei ollut karttaa mutta hänellä oli kutsu Metsän Juhliin joissa oli ohjeet joten tämä sivuaa kutsukorttia. Kartta on keltainen käärö joka on avattu mutta reunat ovat yhä kääntyneet. Yläreunassa on kompassi, kartassa on jaoteltu osiot vahvoilla viivoilla onko ne metsää vai suota ja heidän reittinsä on merkitty katkoviivalla. Kartan alapuolella on kahva jotta se pysyy kädessä.

In the show Ashlynn didn't have a map but she did have an invitation to the Forest Festival with instructions so it's close. The map is a yellow scroll which is open but the ends are still turned. On upper edge there is a compass, the map has strong lines separating the forest and swamp areas and their path is marked by a dashed line. On the bottom of the map there is a handle so the map stays in the hand.

Ashlynnin lyhty on ihanan yksityiskohtainen. Ohjelmassa se on kultainen mutta pidän tästä sini-kultaisesta versiosta paljon enemmän. Helmistä tehty nauha, kello joka on viittä vaille kaksitoista lyhdyn yläosassa, pieni sininen lintu lyhdyn päällä ja kultainen lehtikoristelu alhaalla. Kultainen kynttilä palaa lyhdyn sisällä.

Ashlynn's lantern is adorably detailed. In the show it's fully golden but I like this blue and gold version better. It has a strap made from pearls, a clock that is five to twelve in the upper part of lantern, a small blue bird on top and a golden leaf decoration in the bottom. There is a golden candle that burns inside. 

Mekko saa hieman glamouria kultaisesta, lehdistä tehdystä vyöstä. Ranteessa hänellä on kultainen kello joka taitaa edistää koska se näyttää viittä vaille yksi. Punotusta rannekkeesta roikkuu kultaisia helminauhoja.
Ohjelmassa näkyy että Ashlynnilla olisi samaan sarjan kuuluva kaulakorukin mutta valitettavasti se ei ole nukelle tullut.

The dress gets some glamour from a golden leaf belt. In her wrist she has a golden clock that seems to run fast as it shows five to one. From the braided wristband drops golden pearl straps. 
In the show Ashlynn had a matching necklace but unfortunately it didn't come for the doll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti