tiistai 7. helmikuuta 2017

Metsän läpi/Through the Woods Poppy O' Hair

Poppyn pakkaus ei enää näytä kirjalta. Sivu on vaalea ja siinä on hänen nimi ja status, aivan kuten edessäkin, jossa on myös hänen kuvansa. Nuken tausta on metsämaisema ja edessä on pieni kanto luomassa tunnelmaa. Laatikon takana on kartta joka näyttää heidän reitin. Kuvaa klikkaamalla saat paremman kuvan kartasta.

Poppy's box doesn't represent a book anymore. The side is light and has her name and status there as well as in the front where is also her picture. In the back of the doll there is a forest scene and in front there is a stump creating the atmosphere. The back of the box is a map of their route. Click the picture and you'll see it better!
Poppy tulee hopeisen standin ja harjan kanssa. Hänen hiukset ovat samat kuin perus Poppylla; vasen puoli on vaalean kuparinen, leikattu lyhyeksi ja vedetty geelillä korvan taakse. Oikea puoli on violetti ja leikattu vinoon. Jakaus on vasemmalla puolen ja violetit hiukset on vedetty oikealle. Nuken hiukset eivät ole onneksi yhtä geelintäytteiset kuin perusversiolla ja ne vaikuttavat olevan paksummat. Päässään hänellä on pinkki, neulottu baskeri.

Poppy comes with a silver stand and brush. Her hair are the same as the signature Poppy; left side is strawberry blonde, cut short and pulled behind her ear with gel. The right side is violet and cut askew. Her hair is parted on the left side and violet hair is pulled to the right to her longer hair side. The doll's hair aren't as gel filled as the signature doll had, luckily! They also seem to be thicker. She has a pink, knitted beret in her head. 


Poppyn luomiväri on harmaa jossa minusta olisi voinut olla jotain vaihtelua värin voimakkuudessa edes. Huulet ovat haalistuneen tumman lilan väriset.

Poppy's eyeshadow is grey and I'd wish it would have even any nuances in the strength of the colour. Her lips are muted dark lilac. 

Viitan sijasta hänellä on viittamainen bolero suurella kauluksella. Väriltään se on violetin ja pinkin sekoitus, pehmeissä täplissä. Tämän päällä on musta saksista muodostuva salmiakkikuviointi.
Mietin että leikkaisinko kainaloissa olevat saumat jotta hänelläkin olisi viitta mutta eihän tämä pysyisi päällä enää ja pidemmän päälle perinteisen asian muuttaminen moderniksi on mitä Poppy tekee. Malliltaan kuitenkin bolero ei ole suosiekkani.

Instead of a cape she has cape-like bolero with a big collar. It's coloured violet and pink with big, soft blots. On top of this there is a diamond pattern made from scissors. 
I thought to cut the seams in the armpits open so she would have a real cape too but this wouldn't stay on then. Besides, turning basic thing to modern is what Poppy is all about. Still, I'm not a fan of this garment.

Boleron lisäksi Poppy on pukeutunut harmaaseen minimekkoon epäsymmetrisellä helmalla jonka pidempi osuus on eri puolella kuin hänen hiustensa pidempi puoli. (Hieno yksityiskohta.) Mekossa on aaltomainen, musta kuviointi, pinkit reunat ja läpinäkyvät olkaimet. Hänellä on myös violetilla, mustalla ja pinkillä painettu metsämaisema  (hyvällä mielikuvituksella) nilkkapituisissa housuissaan.
Tämä asukokonaisuus koruineen on yksi yhteen ohjelman kanssa (yay!). Tämä minimekko on myös suosikkini. Jos löydän tuollaista kangasta teen ehdottomasti tuon mekon itselleni.

Beside the bolero Poppy is dressed in grey mini dress with asymmetrical hem that is longer from the opposite side of her longer hair. (Lovely detail!) The dress has a wavy, black pattern, pink edges and invisible straps. She also has black, violet and pink ankle length pants with a forest pattern (if you have good imagination).
This outfit is the same as in the show with all the jewelry included (yay!). This mini dress is also my favourite. If I find fabric like that this is a dress I'm definitely making for myself.


Kengät ovat mustat, nilkkapituiset korkosaappaat joiden etuosa on turkista ja kengän ympäri menee mustia niittejä.

The shoes are black, ankle length high heel boots with fur in the front and rivets going around the shoe.


Poppylla on hopeiset hiustenkuivaajakorvakorut. Vasemmalla puolen on pelkkä hiustenkuivaaja (ylösalaisin) mutta oikealla puolen siitä roikkuu ketjun päässä kampa.

Poppy has silver hair dryer earrings. On her left side it's a plain hair dryer (upside down) but on the right side there is a comb dropping from it in a chain.

Kaulassa hänellä on runsas, hopeinen, saksista tehty riipuskaulaketju josta erillisessä ketjussa roikkuu vielä yhdet sakset. Rannekoru näyttää klipsuista tehdyltä ja keskiosana näyttäisi olevan taiteut sakset joiden päät on kuin kellon viisarit. Tästä roikkuu hopeinen ketju jossa on pienet sakset.

In her neck she has a full, silver dropping necklace made from scissors. From a separate chain one scissors are dropping more low. The bracelet looks braided and as a center it seems like there would be scissors cut in half and the ends would be like a clock's pointers. From there a silver chains drops with scissors in the end. 


Poppylla on pinkki kompassirasia (jota ei näy ohjelmassa) jonka kannessa on kompassi sekä koukeroisia koristeita, takana on kahva. Rasian voi avata ja sisällä on sitten varsinainen kompassi. Nuket ovat ainakin fiksusti varustautuneet metsäretkeen kun on kartta ja kompassi mukana!

Poppy has a pink compass box (which isn't in show) with a compass and swirls on top and a handle in the back. You can open the box and find the real compass inside. The dolls are smart as they go to forest with a map and a compass!


Poppylla on lila lyhty yksinkertaisin koristein ja kultaisella kynttilällä. Pohja on myös kultainen. Kahva on punottu nauha. Ohjelmassa lyhty oli hopeinen ja mielestäni se olisi sopinut asuun paljon paremmin.

Poppy has a lilac lantern with simple decorations and a golden candle. The bottom is also golden. The handle is a twisted cord. In the show the lantern was silver and I think it would have been more suitable to the outfit and look better. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti