lauantai 25. helmikuuta 2017

Treffi-ilta tuplapakkaus / Date night double pack

Pakkaus on saanut saman uuden ulkoasun kuin Metsän läpi nuketkin, eikä enää muistuta kirjaa. Pakkaus on leveämpi ja hieman korkeampi kuin normaali pakkaus. Sivussa on Raven Queenin ja Dexter Charmingin nimet ja statukset sekä yhteispotretti, ja edessä vasemmalla ihan alhaalla on molempien symbolit; höyhen ja lippu. (Suloista.) Takaosassa kerrotaan että tämä on heidän ensimmäinen treffi-iltansa ja pikkukuvista voi päätellä keitä on seuraavassa linjassa tulossa esittelyyn. (Lizzie on tässä mukana vaikka hänet on esitelty jo aiemmassa linjassa. Signaturet eivät enää tule niin selvinä ryppäinä.)

The package has got the same outfit as the Through the Woods dolls and it doesn't represent a book anymore. The box is a bit higher and wider than a normal on. On the side there is Raven Queens and Dexter Charmings names and status's as well as their picture together. On the front left bottom there is both of their symbols: a feather and a flag. (Adorable.) Clicking the picture you'll see the back better and from the small pictures you can guess who will be next on our Signature list. (Lizzie is in even though we introduced her already. The signatures doesn't come out in so clear bundles anymore.)

Pakkauksessa on nukkien lisäksi mukana päiväkirja jossa on molempien arvostelu elokuvasta (Dexter piti siitä, Raven ei), Dexterille kultainen standi, Ravenille hopeinen ja hänelle tulee myös hopeinen hiusharja.

In the package besides the dolls is a diary that gives a review from both of them from the film (Dexter liked it, Raven didn't). There is also a golden stand for Dexter and a silver one for Raven as well as a silver brush.  Dexter ja hänen lasinsa jotka valuvat koko ajan. Hän on sama nukke kuin signature Dexter; ruskeat, lättänät hiukset joihin on aika vaikea saada Dexterin hiuspyörrettä. Tuuheat, ruskeat kulmakarvat ja kirkkaan siniset silmät hieman neliskanttisten, mustien silmälasien takana. Hänellä kultainen kruunu (pultattuna päähän) jossa on edessä aurinkomainen koriste ja nousevat reunat.

Dexter and his glasses that won't stay up. He is the same doll as signature Dexter; brown, flat hair where is really hard to get the spin he has on. Thick, brown eyebrows and bright, blue eyes behind black, a bit square eyeglasses. He has his golden crown (pinned to his head) which has a sun like decoration in front and rising sides. 
Noita shortseja deitti-illan vaatevalintana olen monen kanssa ihmetellyt. Muuten Dex on niin skarppi ja komea -ja sitten nuo shortsit. *facepalm* Vaaleansiniset ja mustaruudulliset tummansiniset shortsit kuuluu rannalle tai rentoon poikien iltaan muttei ensitreffeille. Ohjelmassa hänellä oli harmaa huppari joka on muuttunut nukelle hihattomaksi T-paidaksi jonka rintamusta koristaa kultainen Charming:n logo. Hänellä on musta takki leveällä kauluksella, kultaisilla napeilla ja Charming:en logolla. Kaulus on reunustettu sinisellä ja kyynärpäissä on ruskeat lukutakin vahvikkeet. Mielestäni takki olisi parempi ilman, tämä on edelleen deitti-ilta, ei lukuilta.

Those shorts as a date night outfit I have wondered with many. Otherwise he's so sharp and handsome -and then those shorts. *facepalm* Light blue and black checkered blue shorts belongs to the beach or in night out with guys but not to a first date. In the show he had a grey hoodie that has turned to a sleeveless T-shirt for the doll. The same golden Charming logo is in the chest. He has a black, wide collared jacket with golden buttons and charming logo. The collar is bordered with blue and on the elbows there is a brown patch like in a reading jacket. I think it would be better without, this is still date night, not a night of reading. 


Kengät ovat sopivat shortseihin ja Dexterin yleiseen tyyliin mutta jälleen kerran olisin kaivannut hiukan jotain hienompaa kuin vain vaaleansiniset ja valkoiset tennarit.

The shoes go well with the shorts and Dexter's own style but once again I would have hoped something more fancy than just light blue and white sneakers. 

Ensimmäisenä Ravenissä iskee silmään hiukset; ne ovat yhtäkkiä lyhentyneet huomattavasti ja ovat harjattunakin vallattomat. Hänellä on signature Ravenin hiustyyli; ohimoilta on kierretty hiuksia taakse poninhännälle. Pidin enemmän ohjelmassa olevasta hiustyylistä jossa etuhiukset oli nostettu ylös.
Hänellä on kimaltavaa violettia ja lilaa luomiväriä sekä kimaltavat, nudet huulet.

The first thing I noticed in Raven is her hair; they are suddenly a lot shorter and even after brushing all over the place. She has signature Raven's hair; from temples there is twisted hair back to a ponytail. I liked better the hairstyle she had in show where her front hair was gathered up. 
She has shimmering violet and lilac eyeshadow and shimmering, nude lipstick.


Raven on nähnyt vaivaa vaatteiden valinnassa. Hänellä on musta, käärmeen nahka kuvioinen, lyhyt jakku jossa on leveä, hopeinen pitsillä koristeltu kaulus ja lyhyet hihat. Sen alla hänellä on lila, hihaton tunika jossa on liloja, violetteja ja mustia sulkia ja pisteitä. Helma on edestä lyhyempi ja vahvasti kaartuva (joka leventää hänen lantiotaan aika reippaasti). Tunikan alla hänellä on yksinkertainen, suora, violetti minihame ja mustat verkkosukkahousut. Tämä on minusta loistava esimerkki kuinka yksinkertaisilla vaatteilla tehdään näyttävä asu.

Raven has seen effort in picking her clothes. She has black, snake skin patterned, short jacket with wide, silver, lace decorated collar and short sleeves. Under it she has lilac tunic with lilac, violet and black feathers and dots. The hem is a lot shorter from the front and strongly curved (which makes her hips look a lot larger). Under the tunic she has simple, straight, violet mini skirt and black fishnet stockings. I think this is a great example how you do an amazing outfit with simple clothes.

Kengät ovat Ravenin tyylille uskolliset. Violetit korkokengät joiden kannoissa ja kantapäässä on piikkejä. Edessä on kolme hopeista ketjua.
Piikkejä kengissä käyttäneenä voin kertoa että ne ei ole kovin käytännölliset...

The shoes are just Raven's style. Violet high heels with spikes in the heel and in the back of the shoe. In the front there is three silver chains. 
As I have used spikes in the shoes I can tell they are not very practical...

Tarkempi kuva Ravenin jakusta ja kauluksen pitsistä. Hänellä on kaulakoruna hopeinen ketju josta roikkuu hieman eripituisia piikkejä.

Close up of Raven's jacket and the lace in the collar. As a necklace she has a silver chain with a bit different length spikes in it.

Ravenillä on samat korvakorut kuin Kohtalopäivänä, ainoastaan vasempaan hän on liittänyt kaksi ketjua jotka nousevat ylös hänen korvaa pitkin. Hänellä on hopeinen lintu joka näyttää aika paljon kyyhkyseltä (?!!!)hiuksissaan ranteessa kolmesti ympäri menevä ketjurannekoru josta roikkuu hopeinen sulka ja ketju joka muuttuu hänen sormukseksi.

Raven has the same earrings as she had on Legacy Day, only on the left she has added two silver chains that rise up by her ear. She has a silver bird in her hair that looks a lot like a dove (?!!!!) and as a bracelet a chain that goes around her wrist three times and has dropping, silver feather and chain in it that turns into her ring. 

Raven soittaa kitaraa, sekä akustista että sähkökitaraa joten on ihana nähdä hänen harrastuksensa hänen asusteissaan. Sitä paitsi tämä käsilaukku rokkaa! Vaikka kitaran muotoisen, mustan käsilaukun kaula puuttuukin on siinä hopeiset kielet, nupit ja koristeet silti kohdillaan. Hihna on pitkä että laukun saa nostettua ylös olkapäälle ja laukku on ontto.

Raven plays guitar, both acoustic and electrical so it's great to see her hobbies in her accessories. Besides this handbag rocks! Although the guitar shaped, black bag doesn't have the neck of the guitar the silver strings, nobs and decorative swirls are there. The strap is long so it can be held on shoulder and the bag is hollow. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti