keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Metsän läpi / Through the Woods Blondie Lockes

Blondien pakkaus on kuin Ashlynninkin, se ei enää näytä kirjalta. Sivu on vaalea ja siinä on hänen nimi ja status, aivan kuten edessäkin, jossa on myös hänen kuvansa. Nuken tausta on metsämaisema ja edessä on pieni kanto luomassa tunnelmaa. Laatikon takana on kartta joka näyttää heidän reitin. Kuvaa klikkaamalla saat paremman kuvan kartasta.

Blondie's box is like Ashlynn's, the box doesn't represent a book anymore. The side is light and has her name and status there as well as in the front where is also her picture. In the back of the doll there is a forest scene and in front there is a stump creating the atmosphere. The back of the box is a map of their route. Click the picture and you'll see it better!

Blondie tulee kultaisen standin ja harjan kanssa. Hänen hiukset valuvat hupussa olevasta reiästä taakse. (Jälleen kerran paha tapaus laatikkohiuksista.) Blondien hiukset ovat hyvin suorat, harjauksen jälkeen vain lievästi aaltomaiset ja hän näyttää suorilla hiuksilla uskomattoman hyvältä. Hänen otsahiukset ovat terävä kolmio ja peittävät vain puolet hänen otsastaan. En oikein pidä siitä, hän näyttää niin paljon paremmalta leveällä otsahiuksilla jotka hänellä oli myös ohjelmassa. Mutta variaatiot eivät aina ole pahasta.

Blondie comes with a golden stand and brush. Her hair flows down from the hole in the back of her hood. (Once again bad box hair day.) Blondie's hair are actually quite straight, after brushing they are only mildly wavy and she looks amazing with straight hair. Her fringe is a small triangle and hides only half of her forehead. I don't like it much, she looks so much better with full fringe she had in the show. But variations aren't always bad.


Blondien naama ei ole oikeasti noin kiiltävä luonnossa mutta siinä on joko kimmeltäviä partikkeleita tai kiiltävä lakkakerros joka heijastaa vahvasti valoa.
Hänen kulmat ovat hieman suoremmat ja antavat hänelle tarkemman katseen hieman surumaisen sijasta. Hänellä on hieman lilaa ja pääosin ruskeaa luomiväriä. Hänen huulet ovat vaaleanpunaiset.

Blondie's face isn't that shiny in nature but it has either shimmering particles or shiny varnish on top that reflects light strongly. 
Her eyebrows are a bit more straight and give her more sharp look instead the bit sad one. She has a stripe of lilac and mostly brown eyeshadow. Her lips are light pink. Blondien asu koostuu hupullisesta, lyhyestä viitasta ja minimekosta. Viitan huppu on sininen ja karheampaa kangasta, viitta itsessään on sinistä satiinia jossa on vaaleansinisiä pyörteitä, keltaisia nallenpäitä ja rusetteja. Reunassa on keltainen rypytys ja viitta kiinnitetään keltaisilla nauhoilla. Mekko on keltainen sinisellä metsäkuvioinnilla. Edessä on tyllistä tehty sininen rusetti ja olkaimet ovat siniset kuminauhat joihin on rypytetty tylliä. Hänellä on siniset, läpinäkyvät polvisukat.
Valitettavasti mekon päällä ei ole läpinäkyvää kangasta joka on kiinnitetty ohuella vyöllä jonka näimme ohjelmassa, ne näytti niin kauniilta.

Blondie's outfit consists of a short, hooded cape and a tight mini dress. The hood of the cape is blue and some other fabric than the shiny, blue satin of the cape which has light blue swirls, yellow bear heads and bows and a yellow ruffle in the bottom. The cape is closed with yellow strings. The dress is yellow with blue forest pattern. In the front there is a blue, tulle bow and the straps are blue with ruffled tulle on them. She has blue, slightly transparent knee high socks. It's a shame she doesn't have the see-through fabric and belt which we saw in the show, they looked pretty.


Nämä näyttävät minusta talvikengiltä, ei vaelluskengiltä... Mutta kauniilta talvikengiltä.
Ne ovat mustat, joiden etualaosa on rypytetty kengän päällisosuuteen varpaiden kohdalta. Kannat on koristeltu koukeroilla, pisteillä ja rusetilla. Kengät nyöritetään ylös mustaan turkikseen asti ja nyöristä roikkuu pieni avain.
Pidän että hänelle on annettu polvisukat korkeiden saappaiden sijaan, nämä yltävät hieman nilkan yli. Tämä antaa vaihtelua nukkemallistoon ja polvisukat vain sopivat Blondien tyyliin täydellisesti. Oli sääli piilottaa niitä pitkien saappaiden alle.

I think these look more like winter boots than forest boots.... But pretty winter boots!
They are black and the most lower part is gathered to the upper part where the toes are. Heels are decorated with swirls, dots and a bow. The shoes are laced all the way up and from the lace there is a small key hanging. 
I like that she has been given knee high socks instead of high boots, these goes a bit over the ankle. This gives variety to the doll line and the knee high socks just fit Blondies style perfectly. It would be shame to hide them under boots. 


Blondiella on keltainen muistio mukanaan. Sen kannessa on koristekoukeroita sekä sydän koristeellisen avaimenreiän (jonka päällä on rusetti) ympärillä. Reunassa on suuri avain jonka päässä on lisää koukeroita ja sydän. Minä ajattelen että se on myös kynä muistiolle. Kirjan voi avata, mutta siellä ei ole mitään sisällä kuin pieni alue jonne voi taitella pienen paperinpalasen jos haluaa. Takapuolella on kahva kädelle. Muistio on lisätty vain nukelle sillä ohjelmassa sitä emme näe.

She has a yellow journal with her which has a heart and swirls in the front as a decoration around a key hole with bow on it. It has a big key on the side with swirls and a heart on top. I think it's also the pen for the journal. You can open the book but it's empty, it has tiny space in it so you can fold a small piece of paper inside if you wish. On the backside is has a handle. The journal is added for the doll only as we don't see it in the show.


Myös Blondiella on oma lyhty mukanaan. Ohjelmassa lyhty on kultainen mutta nukella se on vaaleansininen kultaisella kynttilällä. Lyhty on yksinkertainen kiemuroilla koristeltu, ja kynttilän alapuolella on neliapilan näköinen koriste jonka reunat ovat kuin pilvet. Kahva on suuri ja pyöreä.
Ohjelmassa Blondiella oli kultainen rannerengas jonka olisin toivonut nukella olevan myös.

Also Blondie has her lantern with her. In the show it's fully golden but the doll has it light blue with a golden candle. The lantern is simple and decorated with swirls. Under the candle there is a golden cross-like decoration with sides looking like clouds. The handle is big and round.
In the show she had a golden bracelet which I hoped would have made to the doll also. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti