tiistai 18. huhtikuuta 2017

Spring Unsprung Briar Beauty nukke / doll

En itseasiassa ollut kovin kiinnostunut tästä linjasta kunnes näin Briarin. Ihastuin hänen hiuksiinsa ja meikkiin sen verta että oli pakko hankkia nukke. Hänellä on jakaus oikealla, edessä pinkit raidat ja sen takana turkoosit raidat. Hiukset ovat hieman kiharretut ja vedetty päältä poninhännälle. Tässä etuhiukset ovat vielä ommeltu sivuun kuten hän tulee laatikosta ulos.
Nukke tulee hopeisen standin ja hiusharjan kanssa sekä hopeisen ruususormuksen joka on minulla JOSSAKIN. (Olen käyttänyt sitä ja laittanut jonnekin.) Nukella on myös mukana päiväkirja.

I actually wasn't that interested in this line until I saw Briar. I loved her hair and make up so I had to get her. She has parting in right, in front pink stripes and behind them turquoise. Her hair is a bit curled and pulled from up to a ponytail. Here her front hair is still sewn to the sides like she comes out from the box.
The doll comes with silver stand and brush and with a silver, rose ring that I have SOMEWHERE. (I've been using it and put it to safe place.) She also comes with a diary. 


Briarin meikki on kauimpana mistään hänellä nähdystä meikistä. Ehkä se juuri kiinnittikin huomion vaikken liian vahvoihin meikkeihin yleensä tykästykään.
Hänellä on turkoosia luomiväriä ja luumunvioletit huulet.
Hänellä on pinkki ruusukruunu jossa on myös vaaleanpunaisia ja valkoisia kukkia. Tämä on pultattu hänen päähän kiinni ja pysyy paikallaan läpinäkyvän muovin avulla. Nyt oli jo kokeiltava pysyykö kruunu päässä ilman näitä. Yllättävää kyllä, se pysyy! (Miksi siis niin vahva ja vaikea kiinnitys?)

Briar's make up is the most furthest of any make up we've seen on her. Perhaps that was what draw me in even though I don't care of too strong make up usually. 
She has turquoise eyeshadow and plum violet lips. 
She has a pink rose crown with white and light pink roses too. This is bolted to her head and kept on place with see through plastic. Now I had to try will it stay on without all these? Surprisingly, it does! (So why so strong and complicated attachment?)
Mekon päällisosa ja laahus on musta jossa on harmaita ja pinkkejä ruusuja. Mekon yläosa on istuva, peittävä ja hihat ovat puolipitkät. Helmaosa on pussimainen ja sen takaosaan on ommeltu sifonkinen laahus. Alempi helma on valkoinen mustilla ruusuköynnöksillä. Hänellä on legginsit jotka vaihtuu mustasta pinkkeihin ja harmaisiin nuppuihin ja siitä harmaaseen pohjaan mustilla nupuilla.
Haluaisin laahuksen olevan irrotettavan koska mekko näyttää paremmalta ilman sitä mutta toisaalta se on jotain erilaista.

The top of the dress and the trail are black with grey and pink roses. The top of the dress is fitted, covering and has elbow length sleeves. The hem is baggy and has the chiffon trail sewn to the back of it. The lower hem is white with black, thorny vines. She has leggings going from black to pink and grey bulbs and from that to grey with black bulbs. 
I wish the trail would be detachable as the dress looks better without it but then again it's something different. 

Kengät tuo mieleen hänen Thronecoming -nuken kengät, vain ylös nyöritettynä. Kengät ovat korkosandaalit jotka nyöritetään ruusuköynnöksin puolisääreen. Varpaiden päällä on kolme pinkkiä ruusua. Ylhäällä sivussa on myös kolme mustaa ruusua.

The shoes reminds me of her Thronecoming doll shoes, only laced up high. The shoes are high heeled sandals which are laced with rose vines to half calf. On toes there is three pink roses and up on the side there is three black roses.

Rannekoruna hänellä on yksinkertainen, hopeinen ruusuköynnös jonka keskellä on suuri ruusu ja josta tippuu pala köynnöstä ja ruusu sormukseksi. Pidän tämän tyylisestä ratkaisusta enemmän sillä yksittäinen sormus katoaa herkästi. Korvakoruina hänellä on hopeiset ruusunnuput.

As a bracelet she has a simple, silver vine with a bigger rose in the middle. From there drops a piece of vine with a rose as a ring. I prefer this kind of jewel as the small ring is lost so easily. As earrings she has silver rose buds. 

Kaulassa on toispuoleinen, pitkä, pinkki ruusukaulakoru jossa on yksi vaaleanpunainen ruusu ja useampi pieni musta. Ruusuköynnös kiertää hänen kaulansa ympäri useamman kerran laskeutuen ylhäältä alas.
Hänellä on myös musta vyö jossa on laattoja joissa on kukka ja välissä on ananaksen näköinen koriste.

Her necklace is lopsided, long, pink, rose necklace with one light pink rose and several, small, black roses.The thorny vine goes around her neck several times getting lower every time. 
She also has a black belt which has plates with a flower and in between a pineapple shaped decoration. 

Käsilaukku on musta, ontto, koristeltu lehdillä ja siinä on vaaleanpunaisilla ruusuilla koristeltu reuna. Kahva on tehty mustista helmistä.

The handbag is black, hollow, decorated with leaves and has light pink rose bordering. The handle is made of black pearls. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti