maanantai 24. huhtikuuta 2017

Spring Unsprung Holly O'Hair nukke / doll

Hollyn laatikko on koristeltu kevätkarnevaalien teemalla; mustavalkeilla raidoilla ja erilaisilla kukilla sekä tornilla ja maailmanpyörällä. Suuri kukka pään vieressä on elokuvan logo. Sivupalkki jossa on Hollyn kuva, nimi ja tarina piilottaa sisälleen kultaisen standin ja harjan. Laatikon takaosa esittelee Lizzien suunnitelman Hollyn mekon. 

Holly's box is decorated with the theme of Spring Festival; black and white stripes, different kind of flowers, a tower and a merry go round. The flower next to her head is the logo of the movie. In the side of the box there is Holly's picture, name and story, and inside is a golden stand and a brush. The backside of the box shows Lizzie's design for Holly's dress. 

Nukke tulee päiväkirjan kanssa jossa on Hollyn päiväkirjakirjoitus ja toisella puolen on tällainen karnevaalin kartta.

The doll comes with a diary with Holly's diary writing and other side this map of the festival grounds. 

Hollyn hiukset ei ole yhtä pitkät kuin signature nukella mutta ovat pitkät, tuuheat ja lentelevät tuulessa villisti. Hänellä on jakaus oikealla ja sen vieressä pinkki ja violetti raita, joita löytyy toinenkin pari ohimolta jotka tippuu kruunun etupuolelle. Loput hiukset on vedetty kruunulla taakse.
Nuken mukana tulee pronssinen kukkasormus leikkijälle.

Holly's hair isn't as long as her signature doll has but they are long, thick and fly freely in the wind. She has parting on the right and next to it pink and violet stripes which are on the temple also dropping in front of the crown. The rest of the hair is pulled back by it. 
With the doll there comes a bronze flower ring to the owner.

Hollyn luomiväri on kimaltavaa vaaleanpunaista ja huulipuna tummanpunaista.
Hänellä on violetti kukkakruunu jossa on pinkkejä ruusuja ja kukkia, mustia lehtiä ja valkoisia perhosia.

Holly's eyeshadow is shiny light pink and her lipstick is dark red.
She has a violet flower crown with pink roses and holly's, black leaves and white butterflies. 


Mie niin toivoisin että tuo alta pilkottava musta toppi olisi irrallinen osa mutta ei. Hollyn mekon yläosa on kietaisumallinen jossa on laskettu vyötärö lantiolle. Hihat ovat ohuempaa kangasta ja siiven muotoiset jotka aukeaa olkapäähän asti mutta menee päällekkäin. Kangas on valkoista jossa on kukkaköynnöksiä ja jatkuu samana helman yläosassa josta köynnökset katoavat ja laaja, edestä avoin ja takaa pitkä helma jatkuu violetti-valkeana. Tämän alla on suoraan hieman suurempi musta tyllihelma. Hollylla on myös musta-valko-pinkit, lettikuvioiset legginsit.
Minä pidän tästä mekosta todella paljon, kiedotut hihat, etumus ja helma toimii niin hyvin yhteen ja värit ja kuvio on Hollylle juuri sopiva.

I so would hope that small black top would be separate piece but no. The dress has wrapped bodice with waist lowered to the hips. The sleeves are thinner fabric, shaped like wings and opens to the shoulders but pieces goes on top of another. The fabric is white with black flower vines and continues to the hem where the vines disappear and a broad, open fronted and longer from the back hem continues with white and violet hues. Under this there is larger, black tulle hem. Holly also has black, pink and white braided patterned leggings.
I really like this dress. wrapped sleeves, front and hem works so well together and the colours and patterns are just Holly.

Olkien ympärille kiertyy tiukasti violetti kukkabolero täynnä kukkia, ruusuja ja lehtiä.  Tuo keskellä oleva pieni kolo on kaulalle, kukat kiertävät siis todella paljon myös selän puolelta.

Around her shoulders is put tightly a violet holly and rose shawl with leaves. The little hole in the middle is for the neck, the flowers truly go a lot around the back too. 

Mie rakastan korkeita, nauhoilla olevia korkosaappaita. <3
Hollylla on violetit, spiraaleilla koristellut saappaat joissa on kierteillä koristeltu korko ja ulkosyrjällä valkoisia kukkia ja mustia lehtiä.

I love high, laced boots with heels. <3
Holly has violet boots with swirly decoration pattern and swirly heel. Outer side has white holly's and black leaves on top. 

Korvakorut ovat kultaiset, roikkuvat oksat lehdillä joiden päässä on kukka. (Kukat ovat samannimisiä kuin Holly, suomeksi kukat kuuluvat orjanlaakerikasveihin.)

The earrings are golden, hanging branches with leaves and a holly down bottom. 


Tässä näkyy hihojen halkiot paremmin ja olat ilman kukkakaulusta.
Kaulakoru on kultainen jossa on vienoja kukkakuvioita mutta pääasiassa se on vain epämääräinen laatta. Uskottavasti epäonnistunut kappale. Sormus on kultainen perhossormus ja hänellä on alas lanteille tippuva kultainen, punottu vyö suurilla lehti- ja kukkakoristeilla.

Here you can see the openings of the sleeves better and shoulders without the flower shawl. 
The necklace is golden with faint flowers but mostly it's just a smudgy slab. I think it's a failed piece. The ring is a golden butterfly. She has a braided, golden belt on her hips with big leaf and flower decoration. Ranteen ympäri hänellä menee musta köynnös lehdillä. Kaikkien kultaisten korujen rinnalla tämä näyttää hyvin pieneltä ja kuin olisi väärässä paikassa. Olen iloinen että hänellä on rannerengas joka sopii asuun ja käsilaukkuun mutta taidan kyllä vaihtaa sen silti jollekin toiselle nukelle. (Ja maalata käsilaukun kahvan mustaksi.)
Käsilaukku on pinkki, neliskanttinen pikkulaukku vahvalla kukkakuvioinnilla.

Around her wrist there goes a black vine with leaves. With all the golden, big jewelry this looks really small and out of place. I'm glad she has a bracelet that goes with the outfit and handbag but I think I'll give it to another doll. (And paint the handle of the bag black.)
The handbag is a small, pink, rectangular bag with heavy flower decorations.

Nuken mukana tulee pronssinen kukkasormus joka levittäytyy kolmen sormen päälle.

With the doll there is a bronze holly ring for the owner which spreads over three fingers. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti