keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Spring Unsprung Cedar Wood nukke / doll


Laatikko on koristeltu kevätkarnevaalien teemalla; mustavalkeilla raidoilla ja erilaisilla kukilla. Suuri kukka Cedarin pään vieressä on elokuvan logo. Sivupalkki jossa on Cedarin kuva, nimi ja tarina piilottaa sisälleen kultaisen standin ja harjan. Laatikon takaosa esittelee Lizzien suunnitelman Cedarin mekkoon. En tiedä mitä kieltä laatikossa on, joten en osaa suomentaa.

The box is decorated with the theme of Spring Festival; black and white stripes and different kind of flowers. The flower next to Cedar's head is the logo of the movie. In the side of the box there is Cedar's picture, name and story, and inside is a golden stand and a brush. The backside of the box shows Lizzie's design for Cedar's dress. I don't know the language in the box so I can't translate the text.


Nukke tulee päiväkirjan kanssa jonka toisella puolen on kai säännöt tai palkinnot johonkin peliin tai kilpailuun, Cedarin päiväkirjakirjoitus ja toisella puolen on tällainen karnevaalin kartta.

The doll comes with a diary where on the other side is the rules or prices to some game or competition, Cedar's diary writing and other side this map of the festival grounds. 

Suomen kevät on tuulinen ja luminen. Cedarin hiukset on ihanasti tiheämmällä kiharalla kuin minun signature nukella joten hän näyttää enemmän omalta itseltään. Hänellä on vasemmalla puolen lilan ja vaaleanpunaisen väriset osiot hiuksissa.
Nuken mukana tulee myös kultainen ruususormus leikkijälle.

Finnish spring is windy and snowy. Cedar's hair is lovely as they are more curled than my signature doll so she looks more like herself. On the left side she has lilac and light pink stripes in her hair. 
With the doll there also comes a golden rose ring for the owner.

Cedarilla on kimaltavaa lilaa ja pinkkiä luomiväriä, kimaltavaa lilaa huulipunaa ja keskellä sydämen muotoinen tummanpunainen osio päällystettynä kimalteella. Hänellä on kruunu jossa on korallin ja valkoisen värisiä kukkia  ja mustia lehtiä. Tämä on pultattu hänen päähän ja pidetään paikoillaan muovisella osalla.

Cedar has shiny lilac and pink eyeshadow, shining lilac lipstick and in the middle of the lips a dark red heart shaped part covered with shimmer. She has a crown where is coral and white flowers and black leaves. This is bolted to her head and kept in place with a see-through plastic.
Mekko on violetista valkoiseen vaihtuva puunsyy kuvioinen istuvalla yläosalla ja puolipitkillä hihoilla. Helma on piparkakkureunainen edestä lyhyt ja takaa pitkä. Tämän alla on musta piparkakkureunainen tyllihelma valkoisin kukin joka on edestä pidempi kuin päällishame ja takaa lyhyempi. Mekon päällä hänellä on korallinvärinen, kukin koristeltu vyö ja alppityyliset henkselit massiivisin, hieman mustasävytteisin kukkakoristeisin olkapäin. Hänellä on myös korallinväriset legginsit joissa on valkoisia ja punaisia ruusuja.

The dress gradients from violet to white, has a wooden print, fitted bodice and elbow length sleeves. The hem is long from back and short from front and has rounded cut trim. Underneath is a black tulle hem with white flowers. It's longer in the front than the top hem but shorter from the back and with rounded cut trimOn top of her dress she has coral, flower decorated belt and Alp -like suspenders with massive floral shoulders tinted with a bit of black. She also has coral leggings with red and white roses.


Kengät ovat puiset ja lehtikoristeiset, niissä on mustat nahkaremmit jalan ympäri ja keskellä edessä on mustavalkoisia kukkia.
Ei ihan suosikit kengistäni, kukat ovat hieman liian isot mielestäni mutta näissä asuissa kaikki on suurta ja elävää kuten kevät, joten ne ovat linjaan sopivat.

The shoes are wooden, decorated with leaves and have black leather straps going around the foot. In the front middle there is a row of black and white flowers.
These are not my favourite shoes, the flowers are too big in my opinion but everything in these outfits is big and blooming so they do fit the line. 

Korvakorut ovat yksinkertaiset kultaiset oksat joissa on kukkia. Kyllä, nuo muhkurat ovat pieniä kukkia. ;)

Her earrings are simple, golden branches with flowers on them. Yes, those bulks do are tiny flowers. ;)

Cedarilla on mustat nauhat kiedottuna hänen käsiensä ympärille ja hänellä on pinkki kukka sormuksena. Läpinäkyvä kuminauha pitää sitä paikoillaan ettei se putoa.
Noista rannekoruista en ole oikein varma vaikka ne sopivat kenkien kanssa yhteen. Mutta Pinokkion tyttärelle nauhat käsiin? Eikö se ole hieman liian alleviivaavaa?

Cedar has long, black strings wrapped around her hands and has a pink flower as a ring. The see through rubber band holds it in place so it won't fall off. 
I'm not sure of the bracelets even though they go well together with the shoes. But string to hands for the daughter of Pinocchio? Isn't it too reminding?

Käsilaukku on uskomaton yksityiskohtineen. Se on pääosin puusta tehty ja siinä on koristeelliset oksat pohjana ja lehtiä sekä kukkia keskusosassa. Päät ovat pinkeillä kukilla kyllästetyt ja hihna on pinkki oksa.
Tämä on yksi kauneimmista käsilaukuista mitä olen sarjassa nähnyt.

The handbag is amazing with it's details. It's mainly wooden with decorative branches as a bottom. It has leaves and flowers in the middle. The ends are pink and filled with flowers and the handle is a pink branch. 
This is one of the most beautiful handbag I have seen in the series. 

Omistaja saa kulta-mustan ruususormuksen itselleen myös. Minulle se on niin pieni että se mahtuu vain pikkusormeen mutta se yltää kahden sormen yli. Hopeiset sormukset tuli jostain aivan muualta.

The owner gets a golden and black rose ring to oneself also. For me it's so small that pinkie finger is the only one where it fits but it spreads over another finger too. The silver rings I got from somewhere completely else. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti