lauantai 20. toukokuuta 2017

Duchess Swan

Duchess on Joutsenprinsessan tytär tarinasta joka perustuu balettiin Joutsenlampi. Ei ole täysin selvää perustuuko hahmo pelkästään tarinaan vai onko hän sekoitus tarinan ja baletin hahmoa. (Hän on monimutkainen hahmo.)
Duchess on kuninkaallinen ja katkera siitä että hän on ainoa kuninkaallinen joka ei saa onnellista loppua ja yrittää täten varastaa sen muilta Kuninkaallisilta (koska Kapinalliset eivät ole hänen silmissään yhtä hyviä ja hän ei halua olla pahis). Hänen mielestään hänen tarinansa ei myöskään saa tarpeeksi arvostusta. Hänelle on vinkattu että tarinassa on musta sekä valkea joutsen ja Duchess voisi valita myös Odilen (musta joutsen) roolin ja täten saada onnellisen loppunsa. Hän kuitenkin haluaa pysyä Kuninkaallisena vaikka kohtalonsa muuttaminen tekeekin hänestä käytännössä Kapinallisen. Duchess on erityisen hanakka Ashlynn Ellan onnellisen lopun (eli oikean prinssin) perään koska Ashlynn kapinoi omaa tarinaansa vastaan valitsemalla Hunterin.

Duchess is the daughter of Swan Princess from a tale based on ballet Swan Lake. It's not completely clear is the character based plainly on the story or is she a mix from the story and ballet. (She's complicated.)
Duchess is a Royal and bitter that she's the only one without a Happily Ever After and thus tries to steal it from other Royals (as she thinks Rebels aren't good enough and she doesn't want to be a villain). She also feels her story doesn't get enough recognition. It has been told to her that her story has both black and white swan and she could pick Odile's story (black swan) and get her Happily Ever After. She still rather remains Royal though trying to change her destiny basically makes her a Rebel. Duchess is very keen after Ashlynn Ella's ending (the real prince) as Ashlynn rebels against her story by choosing Hunter. 

Screenshot c/Mattel
Duchess rakastaa balettia ja tanssimista ja onkin erinomainen molemmissa. Hän pystyy tanssimaan veden päällä sekä muuttumaan joutseneksi. (Tosin hän muuttuu aina mustaksi joutseneksi, ei valkoiseksi kuten Odetten kuuluisi.) Hän arvostaa eleganssia ja kauneutta mutta ei itse aina ole kumpaakaan. Jos hän nolostuu tai joutuu laulamaan hänen äänensä muuttuu joutsenen huudoksi. Duchesilla ei ole muita ystäviä kuin Sparrow Hood, Robin Hoodin poika, joka hänkin saa välillä juonittelevasta ja pahanilkisestä ystävästään tarpeeksi sekä Faybelle Thorn (jonka tulette myöhemmin tapaamaan). Ashlynn Ella ja Hunter Hunstman joskus auttavat häntä jos kyseessä on luonnon tasapaino, se on ainoa näitä kolmea yhdistävä asia.

Duchess loves ballet and dancing and is great at both. She can dance on water and change into a swan. (Though she always turns into a black swan, never white like Odette should). She appreciates elegance, beauty and grace but sometimes she's none of those. If she gets embarrassed or has to sing her voice turns into swan's honking. Duchess has no other friends but Sparrow Hood, son of Robin Hood and even he get's sometimes enough of the plotting and malicious friend. She's also friends with Faybelle Thorn who you will meet later. Ashlynn Ella and Hunter Huntsman sometimes helps her if the balance of nature is in danger, that's the only thing in common with these three. 

Screenshot c/Mattel
Duchessista tuli suoraan yksi lempihahmoistani ei pelkästään siksi että hän on baletista, vaan juurikin tämän kamppailun takia onko hän valkoinen vai musta joutsen? Ohjelma on täynnä vihjeitä siitä että Duchess olisi musta joutsen. Hänen esittelykuvansa esittää hänet kapinallisena ja mustana joutsenena. Hänen nukkeboxissaan hänen valkoisella joutsenella on hyvin tarkka ja suuri musta varjo, kuin kääntöpuoli. Nukkeboxi esitteleekin hänet molempina; valkoisena joutsenena tarinansa mukaan mutta suuttuessaan mustana joutsenena. Duchessin luonne on suoraan kuin Odilella, ei nöyrä ja hyvä kuten Odetella. Hänen ulkonäkönsä ja juhlamekkonsa on valkoiselle joutsenelle sopiva mutta kiltteys tulee hyvin pakotetusti häneltä ja heti kun hänen ei ole pakko esittää hyvää, hän lopettaa sen.

Duchess became instantly one of my favourite characters not just because she's from a ballet but for the complex story behind the girl; is she the white or black swan? The show is full of hints that she would be the black swan. Her introduction picture shows her as a Rebel and as a black swan. Her dollbox has a white swan with very dark and noticeable shadow, like the other side of the coin. The box does presents her as both; white swan who turns to the black swan when she gets angry. She has temper and nature like Odile, not good and humble like Odette has. Her looks and dresses fits the white swan but if she has to be nice she really has to force it. The moment she doesn't have to pretend she drops the act. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti