sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Duchess Swan nukke / Duchess Swan doll

Duchess kuuluu nelosaaltoon, on hyvin vaalea ja hän on Cerisen Hood:n lailla normaalia pidempi. Hänellä on mustat hiukset valkoisella ja laventelilla raidalla toisin kuin ohjelmassa jossa hänellä on pääasiassa valkoiset hiukset laventelilla ja mustalla raidalla. Jakaus on vasemmalla mutta hiukset on kerätty oikealle puolen poninhännäksi. Pieni suortuva laventelia ja mustaa on jätetty oikealla puolen tippumaan kasvojen viereen.
Väreissä Duchess luottaa vaaleaan laventeliin ja vaaleanpunaiseen, mustaan ja valkoiseen. Hän pitää höyhenistä, helmistä ja rypytyksistä.
Nuken mukana tulee hopeinen standi ja harja.

Duchess is from fourth wave, has very light skin and like Cerise Hood, she is taller than normal. She has black hair with white and lavender stripe unlike in the show where she has white hair with lavender and black stripes. She has parting on the left but her hair  is gathered to the right in a ponytail. A strand of lavender and black is kept to drop next to her face.
In colours Duchess trusts in light lavender, light pink, black and white. She likes feathers, pearls and ruffles. 
The doll comes with a silver stand and brush.


Duchessilla on ruskeat silmät.
Ohjelmassa hänellä on harmaa luomiväri ja kirkkaanpunaiset huulet. Nukella on sen sijaan pinkkiä luomiväriä ja punaiset huulet joiden alahuulen keskusta on vaaleanpunainen. Kulmat ovat muotoiltu pehmeän kaaren sijaan antamaan terävämmän, juonittelevamman ilmeen. Ihana että hänen persoonansa on otettu tässä huomioon.

Duchess has brown eyes.
In the show she has grey eyeshadow and bright red lips. The doll on the other hand has pink eyeshadow and red lips where the center of her lower lip is light pink. The eyebrows are shaped instead of the normal, gentle curve to give her a more sharp, scheming look. I love that they have token her personality in the look. 

Mekon yläosa on vaalean laventelin värinen valkoisella koristekuviolla ja terävällä etuosalla helmaan. Olkaimet ovat mustat nauhat joissa on vaaleanpunaiset tyllirypytykset. Samaa tylliä on lyhyet puoliympyrän muotoiset palat helman päällä. Helma koostuu kahdesta kerroksesta jonka alimmainen kerros laventelin värinen mustalla verkkokuviolla. Tämän päällä on laventelin värinen tylli jossa on valkeita höyheniä, tähtiä, pisteitä ja pyörteitä. Tylliin on myös painettu mustia tähtiä ja pisteitä. Hänellä on mustat verkkosukkahousut.
Mekko eroaa ohjelman mekosta vyöllä, ohjelmassa hänellä on vain musta nyöritys edessä. Hänen helmansa on myös hieman erilainen; tylli on laventelin värinen kerros jossa on valkeita höyheniä ja mustia tähtiä ja sen alla on pidempi, musta tyllialushame. Hänellä on myös ohjelmassa valkoiset sukkahousut.

The top of the dress is light lavender with white decorative pattern and sharp v-shaped hemline. Straps are thin and black with light pink tulle ruffles. The same tulle are the half circle pieces on top of the hem. The hem is in two layers where the lower hem is lavender with black net pattern. On top is a lavender tulle with white feathers, stars, dots and swirls. In the tulle is also black stars and dots. She wears black fishnet stockings.
The dress differs from the dress in the show with the belt, in show she only has black lacing in the front. Her hem is a bit different too; tulle is lavender hem with white feathers and black stars and under that she had a longer, black, tulle under hem. She also has white stockings in the show.

Yllättävää (tai ei) mutta tällaisia kenkiä on oikeasti olemassa. (Olen yrittänyt löytää itselleni parin muttei minun koossa tahdo löytyä) Nämä ovat kuulemma jopa aika mukavat kävellä. Ja tanssijalle pikkujuttu, Duchess on tottunut olemaan varpaillaan muutenkin.
Kengät ovat mustat, korottomat platformit joissa on vahva kuviointi ja pieni musta rusetti edessä. Kengät sidotaan nilkan ympärille paksulla, vaalean lilalla kankaalla. (Sidontatyyli muistuttaa itseasiassa kuinka kärkitossut sidotaan.) Ohjelmassa nauha on tumman violetti.

Surprising (or not) but this kind of shoes exists. (I have been trying to find myself a pair but they don't seem to do them in my size.) I've heard these are even quite comfortable to walk in. And for a dancer it's not a big deal. Duchess is used being en pointe anyway. 
The shoes are black, heelless platforms with deep decorative pattern and black bow in front. The shoes are tied around the ankle with a thick, light lilac ribbon. (Actually the way it is tied reminds of the way you tie your ballet shoes.)
In the show the ribbon is dark violet. 

Päässään hänellä on mustan sulan muotoinen hiuspanta josta tippuu eteen musta helminauha. Oikealla puolella hänellä on vaaleanpunainen koriste jossa on höyheniä ylös- ja alaspäin, koristekivi kolmella lehdellä ja oletettavasti jotain heiluvaa kangasta tai lisää lehtiä sen takana. Tuosta pumpulitupon näköisestä pyörylästä ei ole mitään hajua mikä se voisi olla.
Ohjelmassa hänen pään ympäri menee valkoinen helminauha jossa on koru joka muistuttaa päähineen kivikorua, sekä muutama erivärinen höyhen.

As a headdress she has a black feather headband from which drops a string of black pearls. On the right there is a light pink decoration with feathers going up and down, a jewel with three leaves and I'd assume some flowy fabric or more leaves behind it. About that cotton ball look-a-like I have no idea. 
In the show she has white strand of pearls around her head where is a jewel with three leaves and few different coloured feather.

Duchessilla on muihin Kuninkaallisiin eroten hopeiset ja mustat korut. Hänen korvakorut ovat hopeiset joissa on koristekivi josta tippuu kolme höyhentä. Hänen kaulakorunsa on musta, höyhenin koristeltu helminauha jonka keskellä on suurempi koristekivi koristeellisella taustalla ja josta tippuu pieni helmi.
Ohjelmassa hänen korvakorunsa muistuttaa nuolenkärkiä ja hänellä on yksinkertainen musta nauha kaulan ympärillä josta roikkuu pisaran muotoinen, violetti kivi.

Differing from other Royals Duchess has silver and black jewellery. Her earrings are silver with a stone from where three feathers drop down. Her necklace is black, decorated with feathers and a pearl string. In the middle there is a jewel with decorative borders and a small pearl dropping down. 
In the show she has earrings that looks like an arrowhead and she has a simple, black strap around her throat from where drops a violet, tear-shaped jewel.

Vyössä on ala- sekä yläosassa höyhenkoristelu ja sisäpuolen aukkoa vasten helminauha. Yläpuolella helminauha on roikkuva ja kiinnittyy höyheniin kerran. Yläreunassa on koristekivi kolmen lehden kanssa (joka on myös hänen päähineessään) josta lähtee keskiosan koristeelliset kiinnitysosiot ja kahdet ristiin menevät nauhat.
Minä pidän tästä vyöstä vaikka se tuntuu olevan nukelle hieman liian suuri mutta minusta se on kuitenkin kauniisti toteutettu.

In the belt there is a feather decoration on the outside and towards the hole in the middle a strand of pearls. Up the pearls are loose and attached to the feathers only once.On front top corner there is a stone and three leaves (like in her headdress) from where leaves the decorated attachments to the laces going cross twice in front.
I like this belt even though it looks a bit too big for the doll but I think it's beautifully made. Duchessin hopeinen joutsensormus on aivan ihana. Hänellä ei ole näitä koruja ohjelmassa mutta olen todella iloinen että nukella on. Rannekoru on kaksi hopeista rypytettyä kerrosta joista tippuu pyöreä joutsen amuletti.

Duchess's silver swan ring is absolutely adorable. She doesn't have these jewellery in the show but I'm really glad the doll has them. The bracelet is two layers of ruffles from where drops a round, silver swan amulet.

Käsilaukussa on aika paljon meneillään... Itse laukku on vaaleanpunaista, rypytettyä pitsiä. Läppä on valkoinen, helmin koristeltu ja keskellä on joutsenen kuva. Kahvojen päässä on taas ne oudot tupsut ja kolme helmeä ja itse kahva on helminauha.
Laukku on kaunis mutta hieman täyteen tungettu yksityiskohtia. Yksinkertainen helmikahva rauhoittaisi ilmettä jo paljon.

There is a lot going on with the handbag... The bag itself is pink, ruffled lace. The flap is white, decorated with pearls and a swan in the middle. In the ends of the handle there is the odd puffs again and three pearls. The handle itself is a row of pearls. 
The bag is pretty but stuffed a bit too full of details. A simple pearl handle without the puffs would improve it a lot already.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti