tiistai 2. toukokuuta 2017

Spring Unsprung Cerise Hood nukke /doll

Cerisen laatikko on koristeltu kevätkarnevaalien teemalla; mustavalkeilla raidoilla ja erilaisilla kukilla. Suuri, hieman sisäänpäin rippunut kukka pään vieressä on elokuvan logo. Sivupalkki jossa on Cerisen kuva, nimi ja tarina piilottaa sisälleen hopeisen standin ja harjan. Laatikon takaosa esittelee Lizzien suunnitelman Cerisen mekkoon. 

Cerise's box is decorated with the theme of Spring Festival; black and white stripes and different kind of flowers. The flower dropped a bit inside next to her head is the logo of the movie. In the side of the box there is Cerise's picture, name and story, and inside is a silver stand and a brush. The backside of the box shows Lizzie's design for Cerise's dress. 

Nukke tulee päiväkirjan kanssa jossa on Cerisen päiväkirjakirjoitus ja toisella puolen on tällainen karnevaalin kartta.

The doll comes with a diary with Cerise's diary writing and other side this map of the festival grounds. 

Cerisen etuhiukset ovat koko pään levyiset ja vasemmalla puolen hänellä on valkoinen ja violetti raita jotka jatkuvat taakse koko pituuksiin. Hänen hiukset on jaettu puoliksi, väännetty kiemuralle ja kieputettu nämä kiemurat toistensa ympärille. Jonginlainen kieputettu poninhäntä? Pidän hänen hiuksista mutta uskottavasti hän näyttää paremmalta hiukset auki. Toivottavasti ainakin värilliset raidat näkyisivät silloin paremmin.
Hänen mukana tulee myös hopeinen sormus.

Cerise's bangs are full width and on her left side she has white and violet strip that continue back to her full length hair. Her hair is divided in two, twirled and then these two parts are twirled around each other. Some kind of twilry swirly ponytail? I do like her hair but I think she will look better hair open. I hope then the stripes will show better. She comes also with a silver ring.

Cerisen meikki muistuttaa hatunhauskan Cerisen meikkiä mutta vahvempana. Näin vahva punaruskea luomiväri arvelutti mutta se tuo hänen harmaat silmät esiin äärimmäisen kauniisti. Huulet ovat hyvin tummanpunaiset. Cerise on vahvojen värien tyttö, ne korostaa hänen vahvaa persoonallisuutta.
Cerisen kruunu on musta pohjaltaan ja maalattu valkoiseksi jättäen pohjavärin näkyviin. Kruunu on täynnä oksia, kukkia ja punaisia marjoja.

Cerises make up reminds Hat-Tastic Cerise's make up but just stronger. This strong red with a hint of brown was doubtful but it brings her grey eyes up so beautifully. Her lips are very dark red. Cerise is a girl for bold colours for a bold persona. 
Cerise's crown is black that has been painted white so that black shows through. The crown is full of branches, flowers and red berries. 

Cerisellä on päällään mustavalkea -harmaaruudullinen takki jossa on punaisia palloja. Yläosa on ristiinmenevä, hihat on puolipitkät ja takissa on pienet kaulukset. Helma on edestä auki, pyöreä ja takaa pitkä. Takissa on kiinteänä punainen huppu hopeisilla raidoilla ja samasta kankaasta lyhyempi helma toisen alla. Takin alla hänellä on musta, lyhyt tuubimekko ja legginsit jotka on ylhäältä mustat mutta vaihtuvat violettien kukkien, punaisten marjojen ja mustien oksien kautta valkoisiksi.
Minusta on ihana että Cerisellä on tuo tuubimekko alla eikä pelkästään takkia ja legginsejä sillä hän näyttää NIIN hyvältä siinä.

Cerise has black-white-grey checkered coat with red dots. Top parts cross each other, sleeves are elbow-length and the coat has small collars. The hem is open from front, round and longer from back. The coat has red hood with silver stripes and from the same fabric another hem underneath the top one. Under the coat she has black, short tube dress and leggings which are black from top but changes by violet flowers, red berries and blacks branches to white. 
I love that she has that tube dress underneath instead plain leggings as she looks SO good in it!

Tyylilleen uskollisena Cerisellä on mustat nahkabootsit joissa on kolme hihnaa alhaalla ja musta köynnös kiertyneenä hänen jalkansa ympärille josa on ulkosyrjällä jättimäinen, valkoinen kukkaputous ja mustia lehtiä.

Staying in her style her shoes are black leather boots with three straps on bottom. Around the shoes and her leg is twirled a black vine which has giant, white flower decoration and black leaves on outer side. 

Cerisen sormus ja rannerengas ovat hopeisia oksanpaloja jotka on kiertynyt hänen sormien ja ranteen ympärille.
Hänellä on musta, leveä nahkavyö jossa on kaksi solkea. Vaikka nämä vyöt on yksinkertaisia minä aina pidän niistä.

Cerise's ring and bracelet are silver pieces of branches around her fingers and wrist. 
She has wide, black leather belt with two straps. Even though her belts are simple I always like them a lot. 


Korvakorut ovat myös hopeiset, roikkuvat oksanpalat. Hänellä on ruskea käsilaukku jossa on lehtikuviointi ja päällä on musta marjojen ja lehtien ryöppy. Hihna on musta ja pitkä, olalle asti ulottuva.
Jotta käsilaukku sointuisi paremmin asuun ajattelin maalata marjat punaisiksi. Ainakin osan niistä.
Hänellä on punaiset lehdistä ja marjoista koostuvat olkatoppaukset jotka ovat kiinni edestä kahdella mustalla ketjulla ja takaa nahkahihnoilla.

The earrings are also silver, hanging branches. She has a brown handbag with leaves decoration and on top it has a bundle of black leaves and berries. The strap is black and long so you can carry the bag on your shoulder. 
I thought to paint the berries red so it would go better with the overall outfit. At least some of them.
She has red epaulets with berries and leaves which are joined with two black chains in front and with leather straps in the back. 

Sormus levittäytyy kolmen sormen päälle ja koostuu marjaoksasta jossa on kaksi suurta lehteä.

The ring goes over three finger and is a branch full of berries with two big leaves. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti