sunnuntai 6. elokuuta 2017

Sokerikuorrutettu Madeline Hatter nukke / Sugar Coated Madeline Hatter doll

Laatikot ovat koristeltu suloisesti pinkillä ja Maddiella on hänelle sopivat siniset raidat, hänen kuva, nimi ja status sekä logonsa paketin sivussa ja etupuolella.Nuken takana on koristeellinen pöytä ja herkkuja painettuna takaosaan luomassa tunnelmaa. Tässä linjassa on erikoista se, että takaosassa jokainen jakaa omanlaisensa reseptin! Maddien resepti on Suklaa Teekuppi Vanukas;
"Ainekset ja muita kaapin pulmia:
*10/6 hatullista kirpeää ja makeaa suklaata
*4 teekuppilusikallista kukkuu jauhetta (oletan että kaakaojauhetta)
*3 kulhollista jonkinlaista tärkeintä tärkkelystä
*1/4 tl merelle lähtevää suolaa
*4 teelautasellista kermaa
*3 suurta Jabberwockin munaa
*2% teekannusta täysin hullua maitoa 
*7 3/4 sokerimöykkyjä (plus 7 viimeiselle tiistaille ja jokaiselle torstai iltapäivälle)
*1 kokonainen hieno piirakka
*1 sinnepäin oleva lusikallinen vaniljaa, maisteluun.

On tullut aika sekoittaa monia asioita, muttei kaalia eikä oistereita, kiitos! Kulhot on paras täyttää kun uuni on lämpeämässä vaahtoavaksi, mutta voidellut vuoat ensin on oikein hyvä. Pitääkö lusikoiden tulla ennen kuin pannut tummuu? Ehkäpä. Astu taaksepäin 60 kierrosta, ja sitten, hattumaista! Se on teemäisen toimiva Suklaatee kuppivanukas!"

(Tämä resepti on vaikea ymmärtää mutta jos ajattelee kuin ihmemaalainen niin varmasti tämäkin onnistuu!)

The boxes are decorated with sweet pink and Maddie has her own blue stripes. She has her name, status and logo on side and front of the box. Behind the doll there's a table and treats to bring life to the box.What's special in this line is that each doll gives out their own kind of recipe!
Click the picture and see what treat Maddie has! 
(To see full view enlarge it to new tab.) 
(This one is hard to follow but think wonderland and twist your brain and I'm sure you'll do great!)
Maddien hiukset ovat yllättävän suorat, erityisesti harjaamisen jälkeen. Tässä ne ovat suoraan laatikosta otettuna. Hänellä on paksulti violettia koko pään ympäri, muuten hiukset ovat turkoosit. Jakaus on oikealla ja osa vasemman puolen etuhiuksista on letitetty taakse hiuspannan alle. 
Minusta Maddie näyttää yllättävän hyvältä suorilla hiuksilla. 
Nuken mukana tulee kultainen standi ja harja sekä erilaisista pannuista, kupeista ja padoista tehty kakku joka itseasiassa selvitti Cedarin kakun oudon tapin arvoituksen, tämän kakun voi laittaa Cedarin kakun päälle ja luoda erityisen korkean, ihmeellisen kakun!

Maddie's hair are surprisingly straight, especially after brushing them. Here they are straight from the box. She has thick line of violet round her head and otherwise turquoise hair. The parting is on right and some of the front hair from left side are braided back under the headband. 
I think Maddie looks amazingly good with straight hair. 
With the doll there comes golden stand and brush and a cake made from pots, pans and cups. This actually explained the off peg on Cedar's cake, you can put this cake on top of it to make wonderlandiful high cake!

Nyt vasta huomasin että oikea silmä harottaa ihan hieman. Mutta ei se haittaa. Maddie ei minusta jotenkin vain näytä tässä nukessa itseltään, ehkä se on tuo hieman liian vakava hymy ja nuo kulmat.
Hänellä on turkoosia luomiväriä ylhäällä ja vaalean pinkkiä alhaalla. Huulet ovat kimaltelevan violetit ja poskipäillä on hieman punaa.

I only noticed her right eye is a bit off. Oh well, doesn't matter. Maddie somehow doesn't look so much like herself in this doll. Maybe it's just that too serious smile and those brows.
She has turquoise eyeshadow on top and light pink on bottom. Her lips are shiny violet and she has a bit of blush.

Mekon yläosa on ruskea valkoisin pilkuin ja lyhyin hihoin joissa on valkoiset käänteet. Hänellä on sininen irtokaulus. Hame on pääosin ruskea, valuvalla printillä ja vaaleanpuna-valkoiraitainen alhaalta. Hänellä on valkoinen essu jossa on eri herkkujen kuvia, violetti rypytys essun yläosassa ja violetit sitomanauhat. Essun yläosa on irtonainen mutta essu on vyötäröltä ommeltu kiinni. Vyö on violetti, pistekuvioitu rusetti.

The top of the dress is brown with white dots and has short sleeves with white cuffs. She has blue detachable collar. The skirt in mainly dropping brown print but the bottom is white and light pink striped. She has a white apron with different delicatessens in it, violet ruffle on top and violet strings to tie it. The top is loose but the apron is sewed to the dress from the waist. The belt is violet, dotted bow.

Kengät ovat ruskeat vohvelikengät pallomaisilla koroilla ja kahdella kukalla edessä joiden päälle on tippunut pinkkiä kuorrutetta. Mutta mitä RAKASTAN näissä kengissä on nuo suloiset valkoiset pitsisukat röyhelöreunuksella! Ne on vain niin ylisuloiset!

The shoes are brown waffle with small balls as heels and with two flowers on front which has pink icing dropped on them. But what I LOVE in these shoes are those adorable white lace socks with ruffles! They are over cute!

Hei! Haluatko nähdä hienon piparkakku-ukko hattuni? Siinä on sininen panta, valkoinen teekuppi lautasella ja pipariukko nauttimassa kaakaokylvystä!

Hi! Want to see my gingerbread man hat? It has blue headband, white teacup with saucer and the gingerbread man is chilling in a hot cocoa!

Madelinella on myös sydämenmuotoiset korvakorut joiden päällä on valuvaa kuorrutetta, hänellä ne ovat pipariset.

Madeline also has the heart shaped earrings with melting icing on top, hers are made from gingerbread.

Maddie ei tiennyt mihin purnukkaan tekisi herkkunsa joten hän teki kaikkeen minkä löysi. Valkoinen, koristeltu ja kahvallinen tarjotin, hopea ja vaaleanpunaraidallinen suuri kuppi joka tursuu herkkua, keltainen kuppi josta valuu jo yli ja teekannu koristein joka on täytetty taikinalla. 

Maddie didn't know to where she would put her Chocolate-Tea Cup-Pudding so she put it to everything she found. A white, decorated salver with handles, silver and light pink striped cup flowing of pudding, yellow tea cup overflowing it and a yellow decorated tea pot which is filled with the batter. 

Maddiella on myös valkoinen kahvallinen pursotin koristeluun mutta taitaa enemmän mennä suuhun kuin kakkuun. 

Maddie has also a white piping tube with handle for decorating but it looks like more goes to her mouth than to the cake. 
Kaikki kolme leipuria (Ginger puuttuu) esittelemässä Cedarin ja Maddien yhteisen hullun herkullisen kakun. Kakut voi laittaa näin päällekkäin!

All three bakers (Ginger is missing) presenting the wonderfully delicious cake Cedar and Maddie made together. This is how you can mile the cakes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti