maanantai 18. syyskuuta 2017

Darling Charming nukke / Darling Charming doll

Darling kuuluu vitosaaltoon vaikka ohjelmassa hänet esitellään aiottua myöhemmin. Hänellä on hyvin vaaleat hiukset joissa on vaaleansiniset osiot ohimoilla ja pään takana. Hänellä on jakaus vasemmalla jonka vierestä on vaalea osio otettu tippumaan eteen kun muuten hiukset on vedetty taakse. Ohjelmassa Darlingin hiukset ovat korkealle nostettu eteen joten näin litteäksi vedetty tyyli on kyllä kaunis mutta olisin odottanut enemmän ilmavuutta. 
Darlingin värit ovat hopea, sininen ja pinkki. Teemanaan hänellä on naisellinen ritari. 
Hänen mukanaan tulee hopeinen standi ja harja sekä päiväkirja. 
Darling is part of fifth wave even though in the show she is introduced later than planned. She has very light blonde hair with light blue stripes on her forehead and back of her head. Her hair parted from left and next to the parting a stripe is token to drop down while rest is gathered back. In the show Darling's hair are a high bunch so a style this flat is pretty but I would have expected even a bit more poof. 
Darlings colours are silver, light blue and pink and her theme is feminine knight. 
She comes with a silver stand, brush and a diary. Darling on yksi ensimmäisiä nukkeja joilla esiteltiin uusi kasvomuotti jossa oli terävämmät piirteet ja kapeampi leuka sekä hymyilevämpi suu. Hänellä on myös kapeammat silmät vaikkakin yhtä leveät. Hänellä on Dexterin lailla kirkkaan siniset silmät, sinistä luomiväriä, kauneuspilkku silmän alla ja pinkit huulet.
Nukke on kasvoiltaan kaunis mutta olisin kyllä toivonut hänelle entisenlaisia suuria silmiä, kuten hänellä ohjelmassakin on. Muuten uusi kasvomuotti sopii hänelle erittäin hyvin.

Darling is one of the first with a new face mold with sharper figure and thinner chin along with a real smile. She also has thinner eyes although as wide and like Dexter, they're bright blue. She has blue eyeshadow, beauty mark under her right eye and pink lips. 
The doll is beautiful by her face but I would have preferred the old kind of eyes on her, the big ones, like she has on show. The new face mold looks great on her though.
Valitettavasti tässä tapauksessa mitä on vaatteiden päällä todella tekee asusta mitä se on. Mekko on yksinkertainen, jäykästä hopeakankaasta tehty kotelomekko lyhyellä kynähameella ja vaaleansinisillä raglanhihoilla joissa on siniset koukerot ja pinkki, rypytetty tylli hihansuissa. Hameosan päällä jättäen eteen kapean aukon on vaaleansininen, pidempi tylli jossa on pinkkejä ja sinisen hopeita glitterkoukeroita.
Ohjelmassa hihat olisivat osa vyötärölle ulottuvaa boleroa ja se yksinään tekisi mekosta kauniin kappaleen. Nyt se on vähän sekamelskan näköinen ja futuristinen epäonnistuminen.

Unfortunately in this case what's on top of the clothes really makes the outfit. The dress is a simple sheath dress with short pencil skirt made from thick silver fabric. It has light blue raglan sleeves with blue swirls and pink, ruffled tulle on ends. On top of the skirt leaving a small gap in front is a light blue, longer tulle with pink and silver-blue glitter swirls. 
In the show the sleeves would be a part of bolero going to her waist and that alone would've made this dress a beautiful piece. Now it's a bit of this and that and a futuristic fail.Darlingin boleron kaulus on lisätty hopeiseen kaulakoruun ja olkahaarniskaan. Olilla on neljässä kerroksessa haarniskapalat ja keskellä on kahdessa rivissä kukkia, ylemmän keskikukan keskusta on vaaleanpunainen ja alempana keskeltä tippuu vaaleanpunainen, pisaranmuotoinen korukivi. Vyö on hopeinen, kahdesta koristellusta haarniskanpalasta joiden keskellä on aukko, tehty ja kiinnityksenä on kukista tehty ketju josta roikkuu samanlainen korukivi kuin kaulassakin.

Darling's bolero collar has been added to this silver neck and armour piece. On her shoulders she has armor plates in four layers and they come together with flower necklace that is in two rows. The top row middle flower has pink middle and under it drops a pink, tear shaped stone. The belt is also silver and made from two armour plates that has hole in the middle and is held together with a flower chain that drops the same kind of tear stone as the necklace. 

Darlingin kengät ovat hopeiset korkokengät kahdella nilkkanauhalla joissa on niittejä, koristekivi keskellä ja rypytys alapuolella. Kengät ovat koristeltu kiemuraisilla kuvioilla, metallinauhoilla joissa on kohoumia, röyhelöillä ja edessä röyhelöiden seassa on koristekivi. Kannat ovat suosikkini, ne on kuin ritarin haarniskasta tehty.

Darling's shoes are silver heels with two ankle straps where's rivets, a decorated stone in the middle and ruffles on bottom. Shoes are decorated with swirly pattern, metal strips with dots, ruffles and in front among the ruffles is a decorated stone. The heels are my favourite, they are like plate armour of a knight. 

Ohjelmassa kruunu ja koriste ovat erikseen ja ilokseni huomasin että koristeen oikeasti saa irti kruunusta! (Mutta siinä ei ole kiinnikettä hiuksiin.)
Kruunu koostuu hopeisista helmistä ja koriste on vaaleanpunainen sydän koristekivellä, tämän ympärillä on siipien kaltaiset osiot, sen takana on rusetti ja suuri höyhen.

In the show the crown and decoration are separate pieces and I was thrilled to notice that you truly can take the decoration off from the crown! (But it has no way to connect it to the hair.) 
The crown is made from silver pearls and the decoration is a pink heart with decorative stone, wing like pieces around it, and a bow and a feather behind it. 

Darling ei paljoa välitä mitä muut ajattelee, edes hänen rannekorustaan. Se on yksinkertainen, hopeinen koru jonka keskellä on kukkia ja ketjun päässä roikkuu kukkasormus.

Darling doesn't care much what others think, not even about her bracelet that is simple, silver piece with a flower ring dropping from a chain. 

En haluaisi tulla lyödyksi tällä käsilaukulla. Se on hopeinen yksinkertaisella hihnalla mutta reunat ovat vahvistettu ritarimaisesti teräspaloista joissa on niitit. Keskusta on koristeellinen ja edessä on koristekivi, takana on vahvistettu teräslaatta. Minusta on ihana miten saumattomasti hänen naisellisuus ja toisaalta puhdas haarniskan kaltainen osio käy yhteen.

I honestly wouldn't want to be hit with this handbag. It's silver with simple strap but the edges are toughened with armour plates. The middle is decorated with swirls and in front there's a silver decorative stone while in back there is a reinforcement plate. I think it's lovely how seamlessly her feminine side goes with the pure armour of a knight in here. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti