torstai 28. syyskuuta 2017

Faybelle Thorn

Faybelle Thorn on Pahan Keijun tytär tarinasta 'Prinsessa Ruusunen' tai 'Pieni Briar Rose'. Hän on Kuninkaallinen, hän on tarinan pahis ja äärimmäisen ylpeä siitä. Hän haluaa tulla todelliseksi pahikseksi, olla tittelinsä veroinen ja luoda pelkoa missä hänen nimensä mainitaan. Hän on hyvin määrätietoinen ja häikäilemätön halutessaan jotain. Hän on suuri Pahan Kuningattaren fani ja tekisi mitä tahansa tehdäkseen tähän vaikutuksen ja saadakseen häneltä oppeja pahuudessa. Hän halveksii Kapinallisia pahiksia sillä ei voi ymmärtää kuinka joku ei haluaisi olla tarinan pelätyin hahmo? 

Faybelle Thorn is the daughter of the Dark Fairy from 'Sleeping Beauty' or 'Little Briar Rose'. She is Royal, she is the bad guy and extremely proud of it. She wants to become a true villain, be worth the title and create fear where ever her name is mentioned. She is very determined and ruthless when she wants something. She is a big fan of the Evil Queen and would do anything to impress her and get lessons in how to be the baddest villain of all. She looks down on Rebel villains as she can't understand why someone wouldn't want to be the most feared and powerful one in the story?

Screencaption c/Mattel

Faybelle on koulun huutosakin kapteeni ja hän on hyvin innostunut huutosakista ja sen johtamisesta. Koska hän on aito keiju hän omaa keijujen taikavoimia ja on huomannut jos hän luo taian tai kirouksen huutosakin tyyliin, se on paljon vahvempi. Hän luonnollisesti keijuna osaa myös lentää. Vaikka Faybelle on paha ja toimii sen mukaisesti, hän ymmärtää myös hyvän arvon. Hän on ylpeä mutta pystyy nöyrtymään pyytääkseen anteeksi. Hän tulee olemaan se joka vaivuttaa Briar Beautyn 100 vuoden uneen mutta on kuitenkin hänen ystävänsä. Kun hän on todellisen pahuuden edessä hän aina epäröi hieman vaikka hänen määrätietoisuutensa ottaakin vallan ja hän seuraa pahuutta. Itsekkyydessäänkin hän saattaa kääntää kelkan ja auttaa hyvää voittamaan. Hän kuitenkin pitää koulukavereistaan eikä syvällä sisimmässään halua heille mitään pahaa. Ainakaan vielä.

Faybelle is the captain of the school's cheerleading squad and loves cheerleading more than anything. As she is a real fairy she has fairy magic and she has noticed if she cheers the spell or curse it is way more powerful. As a fairy she can naturally also fly. Even though Faybelle is a villain and tries to act like one she does understand the value of good too. She is proud but can humble to apologize. She will curse Briar Beauty to sleep for 100 years but is still her friend. When she faces true evil she always hesitates a second even though her ambitiousness takes control and she aims and follows bad. Even in all her selfishness she can turn and help the good to win. After all, she likes her school mates and deep down doesn't want to hurt them. At least not yet. 

Screencaption c/Mattel

Faybelle on loistava hahmo jo sen takia että hän on aito pahis joka haluaa olla pahis. Pahoja Kuninkaallisia kun valitettavasti ei sarjassa oikein ole joten hän on raikas lisä joukkoon. Hän on moniulotteinen hahmo joka tekee hänestä kiinnostavan. Hän on sarkastinen, ilkeä ja vihainen mutta voi kuitenkin olla se joka pelastaa päivän. Vain paha hahmo olisi tylsä. Hän on itseriittoinen vaikka on ulkoasultaan yksi yksinkertaisimmista hahmoista. Se mikä häneltä ehkä ulkoisesti puuttuu hän kyllä kompensoi luonteessaan. Faybelle ei ole suosikkini, mutta arvostan suuresti näin hyvin luotua hahmoa.

Faybelle is a brilliant character as she is a villain who wants to be a villain! Bad Royals aren't much out in the show so she is a fresh add to the group. She is complicated character so she's interesting. She is sarcastic, mean, angry but still can be the one who saves the day. A plain evil villain kid would be boring. She is self-absorbed even though from her looks she is one of the most simple ones. What she lacks in showing outfits and jewels she makes up in her personality. She isn't my favourite but I highly respect a character this well made. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti