maanantai 4. syyskuuta 2017

Darling Charming

Darling Charming on Kuningas ja Kuningatar Charmingin, yhden Ever Afterin tärkeimmän suvun, tytär. Hän on Dexterin kaksoissisko toisten lähteiden mukaan, toisten lähteiden mukaan pikkusisko. Hänellä on myös toinen, vanhin veli Daring. Kuten jälkimmäinenkin, Darling on täydellisyyden perikuva. Sadut ovat tulvillaan avuttomia neitoja ja Darlingista on kasvatettu tulemaan heistä paras ja kaunein. Darling on Kapinallinen sillä hänellä on kohtalolleen muita suunnitelmia.

Darling Charming is the daughter of King and Queen Charming, one of the most important families in Ever After. Some information says she is Dexter's twin sister, some says she's his little sister. She also has the eldest brother, Daring. Like him, she is the picture perfection. Fairytales are filled with damsels in distress and Darling has been brought up to the the most beautiful and best of them all. Darling is a Rebel as she has other plans for her future. 
Screencaption c/Mattel
Darling on täydellinen neito; kohtelias, vaatimaton, hyvä opiskelija, ystävällinen ja kantaa itsensä ja sukunsa nimen ylpeydellä. Hän on myös utelias, rohkea, itsepäinen, seikkailunhaluinen ja haluaa ritariksi neidon sijaan. Hän on hyvä salaamaan toisen puolensa muilta, jopa Dexteriltä joka on hänelle hyvin läheinen. Hän on hyvin päättäväinen eikä anna minkään tulla hänen ja unelmansa väliin, mutta hän ei koskaan alennu pelaamaan likaista peliä. Hän viihtyy parhaiten muiden kapinallisten kanssa joilla on salattavaa kuten Cerisen ja Ravenin. Hän kuitenkin on avoin ja ystävällinen kaikkia kohtaan.

Darling is a perfect maiden; polite, modest, good student, friendly and carries herself and her family name with pride. She is also curious, brave, stubborn, adventurous and wants to become a knight who saves the day instead of damsel. She is good hiding this side from others, even from Dexter who is very close to her. She is determined and doesn't let anything come in between her and her dream but she'd never play foul game to gain it. She hangs mostly around other Rebels who has things to hide like Cerise and Raven. She is still open and friendly to everyone. 

Screenshot c/Mattel
Darling on kuin täydellinen versio miusta, joten ei ihme että rakastuin hahmoon heti. Hänellä on kuitenkin minua ärsyttävä, hänelle sopiva hento mutta ei sopiva kimittävä ääni. Hänellä ei ole neitona paljon ruutuaikaa, mutta sellaisenaan hän on välillä liian stereotyyppinen neito. Toisaalta hän on hauska salaillessaan toista puoltaan tai olemalla hieman sarkastisella puolella kun kaikki ihailevat hänen veljeään. Kun hän pääsee olemaan oikea, oma itsensä neitouden parhaat puolet istuvat saumattomasti hänen ritaripuoleensa ja hän pääsee hahmona loistamaan. Hän on ehkä liian täydellinen mutta koska pidän hänestä niin paljon en kiinnitä siihen huomiota.

Darling is like a perfect version of me so no wonder I fell in love with the character right away. She though has a faint voice befitting for her but it's also high pitched which annoys me. She doesn't have much screentime as plain damsel she is brought up to be but like that she is a bit too stereotypical damsel. Though she is fun while she hides her other side and is on a bit sarcastic side when everyone loves her brother. When she is her true self her best sides from being a damsel sits seamlessly to her knight -side and she shines as a character. She might be too perfect all in all but as I like her so much I don't pay attention to it.

Screenshot c/Mattel
Darling ja hänen isoveljensä Daring.
Darling and her big brother Daring. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti