torstai 12. lokakuuta 2017

Faybelle Thorn nukke / Faybelle Thorn doll

Faybelle on osa vitosaaltoa vaikka hänet nähtiin ohjelmassa jo Metsän Läpi -sarjassa kolmoskaudella. Hänellä on platinan vaaleat, miltei valkeat hiukset joissa on sinivihreät raidat etuhiuksissa. Jakaus on oikealla ja sen vasemmalta puolen etuhiukset on vedetty sivulle pienen hiuksista tehdyn kierteen läpi. Ohjelmassa ja laatikon kuvassa etuhiukset ovat vapaana. Muuten hiukset on vedetty taakse korkealle poninhännälle ja kiharrettu. Faybelle on Bunnyn kanssa niitä harvoja nukkeja joilla on erikoisempi ihonväri; Faybelle on hieman kimaltavan violettisävyisen harmaa.
Hän luottaa väreissä sinivihreään, siniseen ja mustaan hopeisilla lisäyksillä. Onkin mielenkiintoista että Kuninkaallisella on hopeat korut (tosin ne sopii hänelle paremmin) ja että hän tulee hopeisen harjan ja ständin kanssa jotka ovat yleensä varattu Kapinallisille. Mukana tulee myös hänen päiväkirjansa.
Teemana Faybellella on huutosakki ja oma kohtalonsa.

Faybelle is part of the fifth wave even though we saw her already in Through the Woods in Chapter 3. She has platinum blonde, almost white hair with teal stripes in front hair. She has parting on right and left from it the front hair is pulled to the side through a small hair loop. In the show and box art her front hair is loose. Otherwise her hair is pulled to a high ponytail and curled. Faybelle with Bunny are the few dolls who has different skin tone; she is bit shiny violet-grey. 
In colours she trusts in teal, blue and black with silver accessories. It is interesting that a Royal has silver jewellery (even though they look better on her) and that she comes with a silver brush and stand which are usually given to Rebels. She also has a diary with her. 
Faybelle's theme is cheerleading and her destiny. 


Faybellellä on kaunis, keijunsiipikoristelu oikean silmän ulkosyrjässä. Ohjelmassa tämä on molemmilla puolin mutta jostain syystä nukella vain toisella. Hänellä on turkoosia ja sinivihreää luomiväriä, neljä turkoosia pistettä oikean silmän alla ja violetit silmät. Hänellä on hyvin heikosti poskipunaa ja matat vaaleanpunaiset huulet.

Faybelle has beautiful, fairy wing decoration around her right eye. In the show she has it around both of the eyes but for some reason the doll only has one. She has turquoise and teal eyeshadow, four turquoise dots under her right eye and violet eyes. She has faint blush and matte pink lips.

Mukavuus ja käytännöllisyys ennen kaikkea jotta Faybelle voi lentää suoraan luokasta johtamaan huutosakkiaan. Hänellä on musta tunika lanteille asti ulottuvalla halkoilla ja hopeisilla, sinivihreillä ja turkooseilla glitter vedoilla. Yläosa on mustaa pitsiä ja hihat ovat siiven malliset suikaleet. Jalassaan hänellä on tummansiniset housut.
Ei sitä ettenkö pitäisi tunikasta MUTTA... yksinkertaisena yönsinisenä tunikana hienostuneilla koristeilla ja turkoosilla, epäsymmetrisellä alareunalla (kuten ohjelmassa) tämä ei näyttäisi ihan niin halvalta. Ja missä on ruskeat nahkanauhat? Ne ovat minusta oleellinen osa hänen lookkiaan. Hänen hihat ovat oikein muuten, mutta "oikean" tunikan hihat ovat lyhyet ja siivekkeet ovat kuin viitta. Tässä olisi voitu tehdä paremmin.

Comfortable and practical so Faybelle can fly straight from class to lead her cheerhexing squad.She has black tunic with slit up to the hips and sliver, teal and turquoise glitter streaks. Upper part is black lace and her sleeves are wing -shaped pieces. She also wears dark blue pants.
Not that I wouldn't like the tunic BUT... as simple, night blue tunic with fine decoration and turquoise asymmetrical bottom (like in the show) this wouldn't look so cheap. And where are the brown leather strips? I think they are crucial part of her look. Her sleeves are otherwise right except her sleeves are short and the wing shaped lace is more like a cape on her. They could have done better. 

Jälleen kerran voin sanoa että kengät ovat yhdet suosikeistani. Rakastan korkeavartisia bootseja! Nämä ovat sinivihreät mustilla nauhoilla ja käännetyllä ylävarrella. Kannassa on kiemurainen koristelu. Ohjelmassa kännösosa on hopeinen ja koristelut ovat joko hopeiset tai mustat.

Once again I can say that the shoes are one of my favourite. I just love long boots! These are teal with black laces and the top is turned over. In the heel there is a swirly decoration. In the show the turned part is silver and the decorations are either silver or black. 


Päässään hänellä on musta hiuspanta josta lähtee mustia, piikikkäitä oksia joiden alla on sinivihreä rusetti koristeena. Muistutus siitä mikä hänen kohtalonsa tulee tekemään.

She has black headband with black, spiky vines shooting up and below them is a teal bow. A small reminder what her destiny will cause. 

Hänellä on hyvin yksinkertaiset, hopeiset, roikkuvat korvakorut jotka on vain nykerö ja tikku alaspäin. Voisi kuvastaa vartta johon Briar pistää sormensa. Kaulakoru on myös hopeinen ja paksu, kiertäen koko kaulan ja alas siipiin tippuu paksut ketjut joita on kaksi molemmin puolin kaulaa myös roikkumassa ruusukoristeesta.

She has very simple, silver, hanging earrings which are just a bundle and a stick. It could though represent a spindle where Briar sticks her finger. The necklace is also silver and goes around her neck, behind the back there is chains dropping to the wings as well as there is two dropping from a rose decoration on both sides of the neck. 

Hänen siivet ovat upeat, hieman läpikuultavan kimmeltävät, sinivihreät ja hieman lehden muotoiset. Ohjelmassa ne olivat terävämmät, läpinäkyvän hopeiset ja pienemät mutta nämä ovat niin kauniit että pidän näistä nukella todella paljon. Ne tuo myös enemmän väriä yläosaan.

Her wings are glorious, bit translucent shimmering, teal and bit shaped like leaves. In the show they are sharper, translucent silver and smaller but these are so beautiful that I like these a lot on the doll. They also bring more colour to the upper body.

En ole varma onko sellaisia versioita nukesta joissa hänen käsilaukkunsa olisi tummansininen hopeisella kahvalla vai oliko ne vain promokuvia, mutta se olisi saanut tämän pom pomina toimivan laukun näyttämään oikeasti pom pomilta eikä vain suikaleilta hopeaa. Kuitenkin idea yhdistää nämä kaksi saa toivomaan että näitä tulisi kaksin kappalein nuken kanssa.
Faybellen rannekoru on paksu, hopeinen, hieman suomuinen jossa tähtimäiset kuviot sivuilla ja koristeellinen kivi keskellä josta tippuu ketju suureen sormukseen. Nämä korut ovat jo miltei pakolliset nukeilla ja pidän näistä vaikka näin suuri koru olisikin Faybellella enemmän tiellä. On mukava että hän kuitenkin sai hopeisen rannekorunsa.

I'm not sure are there dolls where the handbag would be dark blue with silver handle or were they just promotion pictures but that would have made this pom pom handbag really look like a pom pom and not just a bunch of silver streamers. The idea of combining these two however makes you wish they would come in pairs. 
Faybelle's bracelet is silver, thick, a bit scaly, has a star -like symbols on the sides and a decorative stone in the middle from where a chain drops to a big ring. These bracelets are almost a must on the dolls already and I do like them even though this would be on the way all the time. It's still nice that she got her silver bracelet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti