tiistai 3. huhtikuuta 2018

Madeline Hatter Way Too Wonderland nukke / doll


Maddien hiukset ovat kerrankin luonnostaan tarpeeksi kiharat laatikosta tullessa. Hänellä on tutut violetit raidat ja sen lisäksi kapeat, pinkit raidat. Jakaus on oikealla ja hiukset on vedetty hiuspannalla taakse, mutta ovat muuten vapaana.
Hän tulee mustan ständin, harjan ja Madeline kortin kanssa. Ja kerrankin minä tiedän missä kortti on! Jokaisen kortissa on arvoitus joka kertoo mikä kurssi heidän pitää läpäistä. Valitettavasti tässä kortissa ei ole kieltä jota puhuisin joten seuraavaan nukkeen. ;)Maddie's hair are for once curly enough and natural looking straight out from a box. She has familiar violet stripes and added pink stripes too. Parting is on the right and hair are pulled back with a headband but otherwise are free.
She comes with a black stand, brush and a Madeline card. And for once I know where the card is! In each card is a riddle which tells what course they need to pass. Unfortunately in this card is no language I would speak so until the next doll. ;)


Maddiella on pinkkiä ja punaista luomiväriä, violetit kulmakarvat ja matan näköiset mutta kimalletta sisältävät lilat huulet.
Pidän siitä miten luomiväri saa silmät loistamaan ja värit ovat samat kuin asussa muutenkin.

Maddie has pink and red eyeshadow, violet eyebrows and matt looking but shimmering lilac lips.
I like how the eyeshadow makes the eye pop and the colours are duplicates of the outfit.

Vaaleansinisessä takissa on tummemman siniset, spiraalimaiset kuvioinnit, istuva yläosa, puolipitkät hihat ja jättimäinen kaulus. Vyötäröllä on painonappi johon on kiinnitetty suuri, lila rusetti violetein palloin. Takin helma koostuu kahdesta osasta ja on edestä ja takaa limittäin menevä. Helma on piparkakkureunainen ja helmaan on lisätty mustia pataässiä, shakkinappuloita ja korallin värisiä teekuppeja.

In the light blue jacket is darker blue spiral patterns, fitted bodice, half long sleeves and huge collar. On the waist there is a press button to close the jacket where is attached a huge, lilac bow with violet dots. The hem of jacket is made from two pieces which overlaps in front and back. The hem has half circle line finish and pattern is made of black spades, check pieces and coral tea cups.


Kaiken sen alla on yksinkertainen, hihaton, turkoosi mekko tyköistuvalla yläosalla ja vyötäröltä rypytetyllä helmalla. Hänellä on myös korallin-pinkit sukkahousut.

Under all that is a simple, sleeveless, turquoise dress with fitted bodice and hem that's gathered from waist. She also has coral-pink stockings.

Kengät ovat turkoosit ja aivan Maddien näköiset! Reunassa ja pohjassa on rypytykset, itse kengässä on kiemuraisia koristekuvioita ja korko koostuu teepannusta, teekupista ja kuppikakusta. Tulee mieleen hullunhauskan teekutsun kengät.

The shoes are turquoise and looks so like Maddie! In the edges and bottom is a ruffle, in the shoe is spiral decoration and the heel is made of teapot, teacup and a cupcake. Reminds me of the Hat-tastic party shoes a bit. Ehkä silmiinpistävin suureellisuus on Maddien hattu joka on kiinnitetty mustaan hiuspantaan. Hattu on niin painava että se vetää nuken päätä koko ajan vinoon. Hattu on sininen, pallokuvioinen jossa on pinkki naru kiertämässä hattua ympäri ja jonka päällä on turkoosi teepannu. Molemmin puolin hattua on kortteja, vasemmalla näkyvillä on pataässä.

Maybe the biggest thing in outfit is Maddie's hat which is attached to a black headband. The hat is so heavy it tilts her head all the time. It's blue with dots and has a pink string going around it and on top of that is a turquoise teapot. Both sides has a row of white cards, on the left the top is the ace of spades.


Mustissa hansikkaissa on koristeelliset röyhelöt jotka on tähän mennyt väärinpäin ja muodostavat kupin hanskan ympärille. Oikassa kädessä on pinkki hattusormus. Kaulassa on pinkki kaulakoru jossa on teepannu, -kuppi ja kello. Korvakorut ovat kultaiset rusetit joista tippuu kello.

The black gloves have decorative ruffle that is upside down in this picture. In the right hand she has a pink hat ring and she has a pink necklace with a teapot, -cup and a clock. Her earrings are golden bows with a dropping clock. 

Kello on samanlainen kuin muillakin linjan hahmoilla mutta Maddiella se on turkoosi. Huomasin itseasiassa vasta nyt että kellon takana on Ever After High:n logo.

The clock is the same as the others of the line have but Maddie's is turquoise. I actually only now spotted that there is Ever After High logo in the back of the clocks. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti