lauantai 14. huhtikuuta 2018

Apple White Way Too Wonderland nukke / doll


Applen hiukset ovat suorat latvojen kiharoita lukuunottamatta. Hän on myös saanut vaalean sinisen ja pinkin raidan sekä vasemmalla puolen olevaan jakaukseen kuin molemmille puolin päätä. Jakauksen hiukset voidaan vapauttaa etuhiuksiksi, mutta minulla ne ovat edelleen kiinni. Sivuhiukset on vedetty taakse poninhännälle, muutoin hiukset ovat auki.
Nukke tulee mustan standin ja harjan kanssa, sekä kortin jonka salaisuudet avautuvat vihdoin ja viimein!
Ylhäällä olevassa kuvassa lukee että Apple White on valmistunut Wonderlandin lukiosta.

Apple's hair are quite straight if you don't count the one curl in the bottom. She has also got a pink and light blue stripe also in the parting on the left as well as both sides of the head. The hair from parting can be released as a fringe but I keep them tied. The side hair are pulled back in ponytail, otherwise the hair are open. 
The doll comes with a black stand, brush and a doll card that we can finally translate! 

Kortissa on kutsu Herttakuningattaren syntymäpäiville korttilinnaan. Vastaus on pakollinen tai PÄÄ POIKKI!
Applen tekstissä lukee; "Jos haluan valmistautua Wonderlandin lukiosta minun on selvitettävä mitä kursseja minun on otettava... mutta vihjeet ovat arvoituksia! Okei, Apple, sinä pystyt tähän.
(Vihjeen olen suomentanut sanasta sanaan.) "Puhu samalla kun nouset huipulle, haluat tämän silloin kun sana, tosin se ei ole läheskään yhtä vahva kuin se, olen kuullut. Oikea on väärä, ja se on kun katsoo tarkkaan, kun jää on sama kuin hiiri, riisi ja noppa."
Katsotaanpas, ero 'speak' ja 'peak' sanojen välillä on 's'. Jos 'peak' sanotaan kuin 'sana' ja lisään siihen 's' ja 'puhua' pitää olla kuin 'miekka'? Mutta mikä on vahvempi kuin miekka? On sanonta 'kynä on miekkaa vahvempi' joten ensimmäinen vihje on kynä? Seuraavassa osassa 'oikea' on väärin vain kun katson sanaa tarkkaan. Mutta kun kuulen sen se kuulostaa samalta kuin kirjoittaa (write) jota tehdään kynällä! Ainut asia joka 'ice', 'rice' ja 'mice' sanoilla on yhteistä että ne rimmaavat... jota tapahtuu runoissa! Vastauksen siis on oltava runokurssi! Wow, nämä arvoitukset on hulluja!"


Wonderland nukeksi Applen meikki on minusta hyvin hillitty. Hänellä on vaaleansinistä luomiväriä, punaiset kulmat ja punaiset huulet. Toki värit toistavat hänen asunsa värejä mutta jotain hurjempaa olisi ollut mukava nähdä.

For a Wonderland doll I think Apple's make up is very subtle. She has light blue eyeshadow, red brows and red lips. The colours do repeat her dress colours but I would have wanted to see something more wild. 


Tämä mekko oli pitkään minun mielipiteenjakajana etten oikein nukesta innostunut. Mekko tuntui pliisulta vaikka hiuskista ja koruista pidinkin. Lantion alapuolelle ulottuva vaaleanpunainen, vartaloa myötäilevä mekko punaisilla nauhaprinteillä ja suurilla pussihihoilla ei kyllä hirvittävästi pisteitä saa vieläkään mutta helmaan ihastuin täysin. Siinä on kaksi kerrosta; alushameena on vaalean sininen täyskello puoliympyrä reunuksella ja päällä on täyskello, rypytetty, vaaleanpunainen helma punaisin nauhoin, mustin ruuduin korttina ja ilman, turkooseja ja kultaisia pelinappuloita sekä punaisia omenia. Asuun kuuluu muovinen, vaalean sininen spiraalikaulus jota ilman mekon voi nähdä vasemmalla. Se tasoittaa mukavasti värimaailmaa.

This dress divided my opinion a long time do I like the doll or not. It felt so plain even though otherwise I quite liked the doll. The light red upper body reaching down under hips with red strings and puffy sleeves is still quite plain but I love the hem! It's in two layers; the petticoat is a light blue circle with rounded edges and on top of it is gathered, full skirt in light red with red strings, ace of diamonds, black diamonds, golden and turquoise chess pieces and red apples. The dress has plastic, spiral collar in light blue which balances the colours out nicely. You can see the dress without it on the right. 

Kultaiset, teräväkärkiset kengät joissa on pitsireunukset, remmi ja pataässäkoriste keskellä. Nätit, mutta jotenkin kansantanssimaiset. Kunnes tajusin mikä kanta on. Se on pieni, kultainen kääpiö! Aivan ihana idea!

Golden, sharp pointed shoes with lace trimming, strap in middle and ace of spades decoration in the middle. Pretty but felt like folk style to me (from our region) until I realised what the heel is. It's a small, golden dwarf! What a brilliant idea!

Kultainen kruunu on kasvanut reippaasti kokoa. Kultaiset kaarevat osiot yhdistyy keskellä olevaan tappiin mutta keskusta on kultaista muovia, ei punaista samettia kuten yleensä. Kruunu on kiinnitetty kultaiseen hiuspantaan ja sen juurella on ruusu ja spiraalikoriste ja itsu kruunu on nostettu kuin kakkulautaselle. Kruunun takana on suuri, punainen rusetti jonka ajattelin olevan muovia mutta positiivisena yllätyksenä tuli että se on kangasta! Jolloin se olisi voinut olla isompi kuten elokuvassa.  Applella on myös mustat hanskat valkoisin röyhelöin kahteen suuntaan jotka on oletettavasti lainattu Cedarilta koska röyhelössä on reikä johon voisi marionettinarun kiinnittää. Sormessa hänellä on suuri, punainen omena.

The golden crown has grown a lot in size. The curving plates around it meets in middle but the middle of crown is golden, not red velvet like usually. The crown is in golden headband which also has a rose and a spiral decoration. The crown itself is lifted on what looks like a cake platter to me. Behind the crown there is a big, red bow which I thought would be plastic but as a pleasant surprise it's fabric! So it could have been bigger like in the movie. Apple also has black gloves with white ruffles on both directions. The pieces look like they might come from Cedar as there is a hole for the marionette strings. In her finger she has a big, red apple ring.

Korvakorut on kirkkaan punaiset, roikkuvat spiraalit joiden päässä on omena. Nämä on minusta aivan ihanat! Eritoten kaulusta vasten näyttävät niin kauniilta.

The earrings are bright red, dropping swirls with an apple in the end. I think these are absolutly adorable! Especially against the collar they look really good. 

Applen kello on kirkkaan punainen, ja samanlainen kuin muillakin neliömäisine yläosineen, viritys tappeineen, reiällisine kansineen ja vinkura vonkura kellotauluineen.

Apple's watch is bright red and looks the same like others. It has the same square like top, adjustment peg, lid filled with holes and topsy turvy clock face. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti