keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Apple White

Apple White, Lumikin tytär, seuraava kuningatar joka hallitsee Ever After:ia, on toinen päähahmoista ohjelmassa. Hänen tulevaisuutensa on tulla myrkytetyksi, herätä upean prinssin suudelmaan, nousta valtaan ja elää elämänsä onnellisesti loppuun saakka. Hänen elämänsä suunnilleen romahti kun Raven alkoi kapinoimaan sillä ilman häntä Apple ei saisi omaa onnellista loppuaan. Apple on kuninkaallisten johtaja ja yrittää puhua Ravenia koko ajan ympäri että hän ymmärtäisi että kaikkien on elettävä esikirjoitettu elämä sellaisena kuin se on annettu. Hän on ensimmäinen blondi Lumikki ja hyvin innokas opiskelija sillä hän haluaa osoittaa että hän on muutakin kuin vain kaunis ulkokuori.
Kuva on kuvakaappaus ohjelmasta.

Apple White, daughter of the Snow White, the next queen who will rule the Ever After, is the second main character in the show. Her future would be to get poisoned, wake up to handsome prince's kiss, rise to rule and live happily ever after. Her life about collapsed when Raven started to rebel as without her Apple would never get her happy ending. Apple is the leader of Royals and is trying to speak Raven back to her place so that she would understand how everybody should live their prewritten life as it is given. She is the first blonde Snow White and an excellent student as she wants to prove she is more than just a pretty face. 
Picture is a screencapture of the show. Noin koko ensimmäisen kauden Apple oli yksi hahmoista joista en pitänyt. Itsekäs ja kapeakatseinen, piloille hellitelty kakara. Mutta koko EAH ohjelman läpi hän on hahmo joka on kasvanut eniten persoonana, kehittynyt ja kypsynyt. Hän on edelleen aika ajoin ärsyttävä pikku neiti täydellisyys mutta hahmonkehityksen kannalta hän vie (siinäkin) voiton. Hänen tulevaisuuttaan ajatellen hänestä olisi tullut kamala kuningatar jos hän olisi pysynyt sellaisena kuin ohjelman alussa, mutta kaiken mitä hän on oppinut ja ymmärtänyt on valmistanut häntä myös hallitsemaan kuningaskuntaa paremmin.

About the whole Season One Apple was one of characters I liked the least. Selfish and narrow-minded, a spoiled brat. But throughout the show she is the character that has grown the most as a person, evolved and matured. She is still sometimes annoying little Miss Perfect, but thinking of character development she takes win (also there). Thinking of her future she would have became horrible queen if she would have stayed as she was in start, but all she has learnt and understood has prepared her to rule the kingdom better.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti