perjantai 18. maaliskuuta 2016

Raven Queen nukke/Raven Queen doll

Raven Queen nukke kuuluu ensimmäisiin julkaistuihin nukkeihin ja koska hän on perushahmossaan, (millaisena hän on ohjelmassa) hän kuuluu signature nukkeihin. Signature nukkeja tulee edelleen kun uusia hahmoja tulee lisää. Ensimmäisitä perusnukeista on julkaistu second wave versio, eli nukkeja tehtiin uusi satsi. Nämä nuket kuitenkin poikkeavat hieman first wave nukeista mutta koska minulla sattuu olemaan molemmat Ravenit, tulette näkemään vertailun. (Näistä ensimmäisenä julkaistuista nukeista on myös julkaistu hymyilevä versio ja budget versio joka on tarkoitettu halvemmaksi vaihtoehdoksi nuoremmille lapsille leikkeihin.)

Raven Queen doll is one of the first released dolls and because she is in her "basic" mode (how she is portrayed in the show) she belongs to Signature dolls. New Signature dolls are still coming as there is new characters. From first basic dolls there has been released a second wave version, the dolls are made again. These dolls do differ from first wave dolls but as I happen to have both of them from Raven, you'll see the comparison. (From these first dolls there are also smiling version and a budget version as a cheap option for smaller audience to play.) 

Ravenilla on mustat hiukset joissa on violetin purppuroita osioita. Vasemmanpuoleinen on second wave nukke jolla on huomattavasti vähemmän hiusta kuin first wave nukella. Tässä näkyy kuinka etuhiusosiot on vedetty taakse poninhännälle.

Raven has black hair with purple sections. The one on the left is second wave doll and has less hair than first wave doll. You can see here how the front hair sections are pulled back to a ponytail. 
Ja tässä he ovat paistattelemassa auringossa (varjossa). Vasemmanpuoleinen on second wave nukke. Pituus on sama, (ns. peruspituus nukeille) vaatteet ovat samat mutta vartalo, pää ja kasvot eroavat suuresti. Pidän siitä että second wave nukella on pienempi pää, mutta kasvot ei tunnu istuvan siihen yhtä hyvin kuin first wave nukella. Second wave nuken kauluri on paljon hienompi koska siinä on suurempi mustalla maalattu pinta, hieman kiillottamalla siitä saa kauniin ja kontrastisen, first wave nuken kauluri on vain hopeinen. Second wave nuken hame oli myös paremmin tehty. Minusta he näyttävät kaksosilta, ei samalta henkilöltä.

And here they are enjoying the sun (in the shadow). Second wave doll is on the left. They are the same height, (so called basic length) their clothes are the same but body, head and face differ a lot. I like that the second wave doll has a smaller head but the face doesn't sit to it as well. The collar on second wave doll is also much more cooler (about 20% cooler) because it's painted more black and with a bit of polishing it'll be beautiful. First wave doll's collar is plain silver. Second wave doll's skirt was also better made. I think they look more like twins, not the same person. 
Ehkä suurin ero on että Second Wave nuken (jota rupean kutsumaan Raven 2:ksi) pää näyttää lytätyltä. Se on leveämpi kuin Ravenilla, mutta korkeus on sama. Pidän enemmän oikeastaan Raven 2:n kulmakarvoista, mutta Ravenin silmät ovat pulleammat ja kauniimmat. Täysin eritavalla tehdyt. Molemmilla on kuitenkin lilat silmät sekä valkoiset, vaalean purppurat (näyttää pinkiltä kuvassa) ja ruskeat luomivärit. 
Tässä myös huomaa kaulurien värieron. Kiillotuksen jälkeen yksityiskohdat pomppaa esiin Raven 2:n kaulurissa. Kauluri on irrotettavissa violetin jalokiven kohdalta. Molempien etuhiukset on vedetty taakse ja pitää piikkikruunua paikoillaan. 

Maybe the biggest difference is that second wave doll's (that I start to call Raven 2 now) head looks flatter. It is wider than Raven has, but they have as high heads. I actually like more Raven 2's eyebrows, but Raven's eyes are rounder and more beautiful. They are painted completely differently. Both still have lilac eyes and white, light purple (looks pink in the picture) and brown eye shadows.
Here you also notice better the colour difference between the collars. After polishing Raven 2's collars details will pop up. The collar is detachable from the violet gem. Both have their front hair pulled back to hold the spiky crown on place. 

Molemmilla on violettina ja sinertävänä kimalteleva hihaton toppi sekä violetti kuvioitu päällyshame johon kuuluu violetti sekä purppura tyllialushame. Vyö on hopeinen yksityiskohdilla (irrotettavissa takaa) ja edessä riimun päässä roikkuu linnun pääkallo. Molemmilla on hopeiset riimurannekorut joista tippuu sormukseksi violetti jalokivi ja piikikäs, musta clutch laukku jossa on hopeinen, siivekäs kahva ja peilikoristelu. Ravenilla tulee mukana myös sormus, Raven 2:lla ei. 

Both have violet and blue shining sleeveless top and violet ornamented overskirt in which belongs violet and purple tulle underskirts. The belt is ornamented silver (opens from the back) and in front in the end of the chain there is a bird skull. Both have silver chain bracelets from which drops a violet gem and spiky, black clutch bag where is silver, winged handle and mirror ornament. Raven comes with silver ring too, Raven 2 doesn't. Lähikuva laukusta ja rannekorusta. Pidän todella paljon tästä laukusta, koska peili on hyvin moniulotteinen elementti koristeluna.

SPOILERI VAROITUS!
Ravenin äiti on vangittu peilivankilaan ja hän saa nähdä äitiään vain kerran vuodessa. Pahan kuningattaren obsessio kauneuteen (eli Ravenin kohtalo) kuvastuu myös laukun peilistä.

Close-up from the bag and bracelet. I really like the bag, as the mirror is so multidimensional element in a decoration.

SPOILER ALERT!
Raven's mother is imprisoned in a mirror prison and she gets to see her mother only once a year. The Evil Queen's obsession to beauty (Raven's destiny) is also reflected from the mirror in the bag.Molemmilla nukeilla on verkkosukkahousut ja mustat sulilla ja riipuilla koristellut korkokengät. Rakastan näitä kenkiä. Ne vaan on upeat.

Both dolls have fishnet stockings and black, feather and chain decorated heels. I love these shoes. They just are spelltacular. 

Vähän huonosti erottuu mutta tässä yritin saada näkyviin vartalon eroja. Raven 2:n pää on pienempi mutta myös hänen torso on pienempi. Vyötärö ja lantio ovat kapeammat kuin Ravenilla. Jalat ja kädet ovat samat.

Not showing very well but I tried to bring out the differences in the bodies. Raven 2's head is smaller but also her torso is smaller. Waist and hips are slimmer than Raven has. Legs and hands are the same. 
Raven (First wave)
Raven 2 (Second wave)
Lähikuvaa asusteista. Rannekorut ja sormus puuttuu. 

Close-up from accessories. Bracelets and ring is missing. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti