sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Madeline Hatter nukke / Madeline Hatter Doll


Maddie kuuluu myös ensimmäisiin signature nukkeihin. Kyseessä on first wave Madeline jonka kiharat ovat kadonneet. Madeline on lyhyempi kuin opiskelutoverinsa. Hänen teemansa on vahvasti tee ja siihen liittyvät kipot, kupot ja lusikat. Madelinella on turkoosit hiukset violeteilla raidoilla ja näiden kuuluisi siis olla hyvin kiharat. Madelinen väriskaala on laajempi kuin muilla ensimmäisillä nukeilla, mutta hänhän on Ihmemaasta.

Maddie also belongs to the first signature dolls. She is first wave Madeline whose curls has died flat out. Madeline is shorter than her student buddies. Her theme is strongly tea and all pots, pans and spoons that go with it. Madeline has turquoise hair with purple stripes and these should be very curly but oh well. Madeline's colour scheme is lot wider than other first dolls but she IS from Wonderland. 

Maddiella on kirkkaan siniset silmät joita violetin pinkki luomiväri korostaa. Hänellä on hieman punastuneet posket ja hieman vaalean violetit huulet tutuilla valkoisilla täplillä. Hänellä on haalistuvat kulmakarvat. Pidän näistä loppua kohti haalistuvista kulmakarvoista enemmän kuin niistä jotka on painettu/maalattu täusin samanvärisiksi koko matkalta. Nukkien päät ovat hyvin pyöreät ja taakse vedetyillä hiuksilla sen pyöreyden huomaa erittäin hyvin. Maddiella on kultaiset lusikka-korvakorut ja kultainen kaulakoru jossa roikkuu teepannu. Minusta Maddie on äärettömän söpö kasvoiltaan.^^

Maddie has bright blue eyes that violet and pink eyeshadow highlights. She ha blushed cheeks and a bit lighter purple lips with familiar white dots. She has bit faded eyebrows. I like these fading eyebrows better than those that are pressed/painted the same colour all the way. The dolls have very round heads and with hair pulled back you really can see the roundness. Maddie has golden spoon earrings and a golden necklace with teapot charm in it. I think Maddie is incredibly cute from her face. ^^

Madelinella  on hihaton mekko jossa on purppurat olkaimet ja kiiltävä, kullahtava yläosa, suuri, sininen rusetti vyötäröllä ja kolmiosainen hame. Päälliskerros on purppura kultaisella printtikuviolla, sen alla on sini-valkea pystyraidallinen helma ja alimpana on musta, kultakimalteinen tyllihame. Hänellä ei ole rannekoruja vaan sormikkaiden rypytetyt ranneosat. Hänen kätensä on maalattu sinisiksi joissa on valkeita täpliä ja hänellä on sukkahousut jotka ovat valkeat sinisillä täplillä. Osa inhoaa sitä että hänen kätensä on maalattu mutta minusta nämä hansikkaat sopivat Maddielle ja hänen tyyliinsä hyvin ihan pysyvänä osana.

Madeline has sleevess dress with purple, tulle straps and shiny, a bit golden bodice, a big, blue bow and belt on waist and three layered skirt. Top layer is purple with golden print, second has white and blue vertical stripes and third is gold shimmering, tulle layer. She doesn't come with bracelets, but with white ruffles for her gloves. Her hands are painted blue with white dots and she wears white stockings with blue dots. Some hates that her hands are painted but I think these gloves fits Maddie and her style perfectly, even permanently. 

Maddien kengät ovat kuin valkoiset posliinikupit kultaisilla koristeluilla. Kanta on kultainen kierre kuin kupin käsiosa. Pituuseroa tasaamaan Maddiella on aika korkea kultainen platformi varpaiden alla. Kengät ovat täysi kymppi. Ne ovat suloiset kuten nukkekin ja täysin Maddien tyyliset. Rakastan myös sukkahousuja mutta minä nyt tykkään muutenkin läikistä...

Maddies shoes are like white porcelain cups with golden decoration. The heel is a golden swirl like the cup's handle. To even her height she has quite high golden platform under her toes. The shoes are a jackpot. They are sweet as the doll and completely Maddies style. I also love the stockings but I like everything with spots...Madelinen hansikas, sen rypytys sekä hänen kultainen ja turkoosi teepannukäsilaukku valkeine kansineen. Käsilaukku on minusta myös hyvin ajateltu ja toteutettu. Vaikka joku voikin valittaa että tee-teemassa on menty jo liiallisuuksiin niin... ei ole. Jostainhan se tee on kaadettava ja tavarat kaivettava! (Vaikka Maddie käyttääkin tähän hattuaan. Onkohan hänellä ja Linkillä sama hatuntekijä?)

Madeline's glove, it's ruffle and her golden and turquoise tea pot handbag with it's white lid. The handbag is well thought and made IMHO. Someone could complain that the tea theme has gone too far but... no. She has to pour the tea from somewhere and grab her things! (Though she uses her hat for this. I wonder does she and Link share the same hat maker?)

Maddie kävi Torni Hius Salongissa hankkimassa kiharoitaan takaisin. Eli pesin hänen hiuksensa, kastoin kiehuvaan veteen ja pyörittelin folioon ja dippailin uudestaan kiehuvaan veteen että se imeytyisi ihan kunnolla ja sitten annoin kuivaa hetken pyyhkeen päällä ja nyt olen odottanut kaksi viikkoa että kiharat olisivat kuivat. Pitäisi vaan uudet kuvat ottaa. :)

Maddie went to the Tower Hair Salon to get her curles back. So I washed her hair, dipped to boiling water and rolled them to folio and then dipped her head again to the boiling water and kept there so the water would get everywhere and then I let her dry a while on towel and now I have been waiting for two weeks that her curls would be dry. I just have to take new pictures. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti