tiistai 24. toukokuuta 2016

Ashlynn Ella

Aslynn Ella on Tuhkimon tytär ja muista prinsessoista poiketen töissä -missäpä muuallakaan kuin kenkäkaupassa. Hän on aivan hulluna kenkiin. Miltei yhtä hulluna kuin (taas muista prinsessoista poiketen) poikaystäväänsä, mutta hys, se on salaisuus. Koska hän ei kuulu Tuhkimon tarinaan mitenkään.
Ashlynn rakastaa luontoa ja eläimiä syvästi ja viettääkin aikaansa mieluiten Lumotussa Metsässä. Hän on ainut joka oikeasti osaa puhua eläimille ja ymmärtää näitä. Ashlynilla on muutenkin äärimmäisen suuri sydän; hän auttaa mielellään kaikkia jotka apua tarvitsee ja on ystävällinen kaikille. Äidistään poiketen Ash on "aamuprinsessa", eli hänen lumouksensa rikkoutuu keskipäivällä keskiyön sijasta. Hänen vaatteensa myös muuttuvat ryysyiksi jos hän myöhästyy jostain, esimerkiksi tunnilta.

Ashlynn Ella is the daughter of Cinderella and differing from other princesses she works -where ever but in a shoe store. She is crazy about shoes. Almost as crazy as (again differing from other princesses) about her boyfriend but hush, it's a secret. He doesn't belong to the Cinderella story at all. 
Ashlynn loves nature and animals deeply and loves to spend time in the Enchanted Forest. She is the only one who can truly talk to animals and understand them. She has anyway a huge heart; she gladly helps anyone and is friendly towards everyone. Differing from her mother she is more of a "morning princess" and her spell breaks in midday instead of midnight. Her clothes also turns to rags if she is late, for example from class. 


Ashlynn oli ensimmäinen hahmo johon samaistuin hyvin vahvasti. Metsää ja eläimiä rakastava uuttera työntekijä? Joo, kuulostaa tutulta. Vaikka hahmonkehitys on hänen kohdallaan ollut loppujenlopuksi hyvin vähäistä Ash on edelleen yksi suosikkihahmoistani. Hänen nukkensa on myös eräitä suosikkinukkejani, Ashlynn on vain uskomaton, luonnollinen kaunotar. Tykkään ajatella että hänen sisäinen kauneutensa pursuaa ulos niin vahvasti että se on syy miksi hän on maassa kaunehin. ;)

Ashlynn was the first character I identified strongly with. A hard worker who loves animals and forests? Yeah, sounds familiar. Even though the character development with her has been... well, almost hasn't been she is still one of my favourite characters. Her dolls are also one of my favourite dolls. Ashlynn just is an incredible natural beauty. I like to think the beauty she holds inside shines through and that's why she's the fairest of them all. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti