keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Madelinen uudet hiukset/Madelines new hairMaddie pääsi kampaamolta ja uusiin kuvauksiin.

Maddie came from hair dresser and straight to new photoshoot.

Löysin myös hänen hiuspanta/hatun joka puuttui viime kuvauksissa ja mukana on nyt myöskin hänen toinen kaulakorunsa. Nukkea on tehty molemmilla kaulakoruilla mutta sininen taitaa olla yleisempi. (Viime kuvauksissa ollut kaulakoru on lautasella)

I also found her headband/hat which was missing in last shooting. I also found her other necklace. The doll has been made with both necklaces but the blue one seems to be more common. (The necklace used in last photo shoot is on the plate.)
 Onko jo teeaika? -Aina on teeaika!                              Is it tea time? -It's always tea time!

Kumpaa korua tänään käyttäisi?                    Which necklace should I use today?


Madelinen hiuspanta on sininen ja siinä on kultaisilla koristeilla oleva purppura teemuki lautasineen hattuna. Kultainen teelippu roikkuu hatusta vaikka uskonkin että Maddie ei pussiteetä juo... 
Panta pysyy uusissa kiharoissa vähän huonosti paikoillaan ilman kuminauhaa. Hattuna tämä on Maddielle juuri sopiva ja minusta se on aivan ihana. 

Madelines headband is blue and it has golden decorated purple tea mug and platter. Golden tea label is dropping from the hat but I think Maddie doesn't drink bag tea...
The headband stays poorly in it's place in the new curls without a rubberband. As a hat this is just perfect for Maddie and I absolutely love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti