sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Ashlynn Ella nukke/Ashlynn Ella doll


Ashlynn on ensimmäinen   -tuplapakkaus! Sillä mitä prinsessa olisi ilman omaa rakasta, salaista poikaystäväänsä? Draamallinen juonipaljastus ensi viikolla!
Second wave nukkena Ashlynia myydään yksikseen. Itse ostin ensimmäisen Ashini keräilijältä ilman poikaystävää ja myöhemmin hankin tuplapakkauksen. Tämä on tuplapakkauksen Ashlynn sillä toiselta oli hiukset avattu. (Mutta muuten nukke sisälsi kaiken mitä tämäkin)
Ashlynin iho on ruskettunut, se on Applen/Ravenin ja Briarin välimaastosta mutta sävy voi vaihdella. Minulla on yksi nukke joka on miltei yhtä tumma kuin Briar ja yksi on harmahtava. Ashlynilla on vaalean kultaiset hiukset joista puolet otsahiuksista on vedetty sivuun, puolet nutturaan päälaelle ja sivusta osa on letitetty pään yli toiselle puolen. Hänen päävärinsä on turkoosi, pinkki ja kulta ja hänen teemansa pyörii vahvasti kenkien ja luonnon ympärillä. Ashlynn on peruspituinen.

Ashlynn is the first  -double pack! What would a princess be without her dear, secret boyfriend? Dramatic plot twist and reveal coming next week!
Ashlynn is sold alone as a second wave doll. I bought my first Ash alone from another collector and later got the double pack. This is the double pack Ash as the other dolls hair was opened. (But otherwise has all this one has)
Ashlynn has tan skin, it's between Apple/Raven and Briar but the shade can vary. I have one that is almost as tan as Briar and one that is quite gray. Ashlynn has light strawberry blonde hair from which half is pulled to the side from the front and the other half to the high bun. From the side a part is braided to go over her head. Her main colours are turquoise, pink and gold and her theme goes strongly around shoes and nature. Ashlynn is basic height. Ashlynilla on vihreät silmät ja hyvin luonnollinen ruskea ja vaaleanpunainen meikki. Hänen huulien ympärys näyttää hieman oudolta sillä muotti on tehty jopa tätäkin täyteläisemmille huulille mutta maalattu pienemmäksi. (Onneksi!)
Ashlynin kruunu on vaaleanpunainen hiuspanta jossa on lehtikuviointi ja lehteviä oksia ja lehtiä nousee pannasta. Se on sopiva hahmolle mutta ei suosikkiasusteeni millään mitalla.

Ashlynn has green eyes and very natural brown and light pink make up. Her lips look a bit odd as the mold is made for even fuller lips than this but the lips have been painted smaller. (Luckily!)
Ashlynn's crown is pink headband with leaf decoration and standing, leaf filled branches and leaves. It suits her well but is absolutely not my favourite accessory at all. 

Ashlynin korvakorut ovat kultaiset korkokengät jotka roikkuvat kultaisesta helmestä. Hänellä on helmikaulakoru jossa on lintuhäkkiriipus jonka päällä lentää kaksi lintua vapaana.
Näissä ensimmäisissä nukeissa koruihin saatettiin kiinnittää paljon huomiota, esim. korvakoruissa on oikea korko, koristelut kenkäosassa ja pieni rusetti jalkapöydän päällä. Osalla uusista signature nukeista ei edes ole korvakoruja.

Ashlynns earrings are golden high heels that hangs from a golden pearl. The necklace is golden pearls and a birdcage with two flying birds on it. With the first dolls the accessories could get a lot of attention. For example the earrings has a real heel, decoration on the shoe part and a little bow. Some of the new signature dolls don't even have earrings. 
Ashlynilla on yhdeksi osaksi ommeltu mekko jossa näyttäisi olevan turkoosi-valkea alusmekko pinkeillä kukilla, vaaleansiniset peplumhelmat kultaisilla koristeilla (selvää Disney vaikutetta näkyvissä) ja turkoosi paita joka muodostaa v-kaula-aukon kultaisine reunuksineen. Hihat ovat pienet, pinkit puhvihihat joista lähtee turkoosit, pitkät, läpinäkyvät ja levenevät hihat joissa on rypytyssaumat kyynärpään molemmin puolin.
En ole sinisen tai turkoosin ystävä mutta minusta tämä mekko on aina ollut kaunis. Vaikka kultakoristellut osat ovatkin tulppaanihelmaisia.

Ashlynn has one part dress that looks like she would have turquoise and white, pink flower print slim dress under with tulip peplums from light blue mesh with golden print (Disney influence). She has turquoise shirt on it that has deep v-neckline and golden stripes on the edge of the opening. The sleeves are small, pink puffed sleeves from which leaves light blue see-trough full sleeves that widens up a bit. On both side of elbow is a gathering seam. 
I'm not a fan of blue or turquoise but this dress has always been beautiful to me. Even thought the tulip like hem.  Mie rakastan näitä kenkiä. Lasikengät tietysti, vaikka Grimmin sadussa kengät olivat hopeaa ja kultaa. Yksi muunnos keksi lasikengät ja Disney otti tämän muunnoksen omakseen joten tässäkin nähdään vahva Disney -vaikutus.
Kengät ovat kukin ja lehdin koristellut ja lehtevät köynnökset nousevat miltei polviin asti. Nämä on myös laadukkaasta muovista tehty sillä ohut kanta on hyvin tukeva.

I absolutely love these shoes. Glass shoes of course, even though in Grimm's story the shoes were silver and gold on the last night. One version does have glass shoes and I that's where Disney has made it famous so here is once again strong Disney influence.
The shoes are decorated with flowers and leaves and vines with leaf climb almost to knees. These are also made from good plastic as the thin heel is very sturdy.
Tässä on hänen kultainen lintusormus jota voi myös ajatella että hänellä on pikkulintu laskeutunut hänen kädelleen. Käsilaukku muistuttaa minusta Big Beniä. :D Tämä valko-musta tarra on vain yhdellä sivulla näyttämässä että kohta kello on kaksitoista. Muut puolet käsilaukusta ovat kultaisten kellojen peitossa jotka näyttävät samaa aikaa. Laukku on koristeltu kauniisti ja hihnana on sama, suloinen helminauha kuin kaulassakin.
Vaikka siroon Ashlyniin verrattuna käsilaukku on iso ja kömpelön näköinen se on minusta todella kaunis ja hyvin tehty.

Here you can see her golden bird ring. You can also think it's a bird that has landed to her hand. The handbag reminds me of BigBen. :D This black and white sticker is only on one side to show that clock is almost twelve. The other sides in bag has golden watches which shows the same time. The bag is decorated beautifully and the strap is same, sweet pearl strip as she has in her neck. 
Even though compared to the graceful Ashlynn this is quite clumsy looking bag I think it's pretty and well made and suits her.

Tässä on hänen rannerenkaansa, kultainen helminauha josta roikkuu korkokenkiä.
Itseasiassa vasta tässä kuvassa huomasin että kädessä on jotain omituista; muovi! Otin sen sitten pois. Oletan että se on nuken suojamuovi kun se lähtee tehtaalta tai osastolta puettavaksi jolloin ne pitäisi poistaa mutta kaikkia ei muisteta. Miulla on yksi Apple White nukke jolla ihmettelin kovasti torsossa olevaa muovi minimekkoa mutta samaa sarjaa siis tämän muovin kanssa. Ainakin käsi oli täydellisen uudessa kunnossa kun poistin muovin. ;)

Here is her golden high heeled shoe bracelet. 
I only now in this picture noticed the odd plastic on her hand and took it off. I guess it's the protecting plastic when they leave to be dressed and they should be removed then but not all are. I have one new Apple doll who has her torso in the plastic and I wondered about it a lot. But the hand was at least pristine after removing the plastic. ;)

Lisää kuvia tulee myöhemmin...

More pictures to come later...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti