maanantai 13. kesäkuuta 2016

Cedar Wood nukke / Cedar Wood doll


Cedar Wood kuuluu kolmanteen signature julkaisuun ja on peruspituinen. Cedar on muovinen kuten muutkin, mutta hänellä on vahva puukuviointi kaikkialla kehossaan paitsi kasvoissa. Vain otsassa ja leuassa on hieman viitteitä puun syistä. Hän on ruskea iholtaan ja hänellä on pitkät, hieman kiharat ruskeat hiukset joissa on muutama laventelin värinen raita. Hänen etuhiuksiin on tehty jakaus vasemmalle ja pieni osa on molemmilta puolilta letitetty taakse. Hänen värinsä ovat laventeli, oranssi ja kulta. Hänessä on alppimaisia ja hollantimaisia vaikutteita (puukengät, henkselit), onhan marionetit kuitenkin sielläpäin vielä elossa.

Cedar Wood belong to the third signature doll publish line and is basic height. Cedar is made from plastic like the others but she has very strong wood pattern all over her body expect face. Only on her forehead and cheeks there is hints of the wood. She has brown skin and a bit curled brown hair with few lavender stripe. Her front hair are parted on left and made to a braid from both side around her head to the back. Her colours are lavender, orange and gold. She has influence from Alps and Holland (wooden shoes, suspenders), marionettes are there alive still so...Cedarilla on ruskeat silmät sekä ruskea silmämeikki jonka päällä on glitteriä kulmakarvoihin asti. Cedar näyttää hymyilevän enemmän sillä hänen huulensa on värjätty nudeksi muotin mukaan ja vain huulien keskusta on värjätty tumman punaiseksi. Cedarilla on myös hyvin vahvat ylä- ja alaripset. Alaripsiä korostaa ohut glittermeikki niiden alla.

Cedar has brown eyes and brown eye make up with glitter all the way to her eyebrows. Cedar looks to be smiling more than most as her lips are painted nude by the mols and only the center of the lips is painted dark red. She also has very strong eyelashes, lower ones are highlighted with thin glitter stripe. Cedarilla on mekko jonka yläosassa on laventelin ja valkoisen muodostama puiden syykuvioinen printti. Samasta kankaasta on tehty peplumhelma. Mekossa on laventelinväriset, pyöristetty kuvioiset hihat ja valkoinen piparkakku kaulus. Hänellä on myös oranssit alppi-tyyliset henkselit kultareunuksilla. Hänen hameensa on mustasta kirkkaan oranssiin liukuvärjätty ja kuvioitu laventelin värisillä kuvioilla ja heinäsirkoilla sekä kultaisin kukin ja lehdin. Cedarin vaatetus ja olemus on paljon värikkäämpi kuin muilla minusta.

Cedar wears a dress which has bodice made from lavender and white wooden print and a peplum hem made from same fabric. The dress has lavender, rounded cut, short sleeves and a white rounded cut flat collar. She has Alps-style suspenders made from orange string with golden edges. Her skirt has gradient print from black to bright orange and on top of that lavender decoration with crickets and golden flowers and leaves. I think Cedar is more colourful in her clothes and essence than others.

Cedarilla on kultaiset polvisukat (jotka ei ihan yllä polveen asti) joissa on laventelin väriset koristenauhat jotka näppäräsormisempi saisi kauniille rusetille. Itse kyllä tykkään näistä ihan näin vapaana, siinä voisi olla oranssit nauhat kaverina kans. Hänellä on myös kauniin ruskeat puukengät joihin on taidokkaasti kaiverrettu lehtiä ja puun oksia. Nauhat ovat oranssinpinkkiä nahalta vaikuttavaa... asiaa. Nauhoissa on myös solki ja ne on lyöty nauloilla puukenkäpohjiin kiinni.

Cedar has golden knee high socks (that don't go quite to the knee high) which has lavender straps that nible fingered people could put on a cute bow. I like them flowing free. There could be orange ones added too. She also has beautiful brown wooden shoes which has skillfully etched leaves and branches. The straps are pinkish orange and I'd think they are leather. The staps has a buckle and they are hit to the soles with decorative nails. Koska Cedar ei ole kuninkaallista perimää hänellä ei ole minkäänlaista kruunua tai koristeltua hiuspantaa, mutta hänellä on vihreä, kaunis heinäsirkka lehdellä hiuskoruna. Hänen korvakorunsa ovat kultaiset spiraalit joiden reunassa on jotain röppöä. Ensin ajattelin että ne on etanat, sitten ajattelin että ne ovat taiteellista vapautta kunnes tajusin että ne ovat puun vuosirenkaat! Siinä on varmaan sammalta tai juurta röppönä. Taiteilijoilla voi olla näitä hankalammin tunnistettavia koruja.

As Cedar is not royal heritage she doesn't come with crown or decorated headband but she has a beautiful cricket on a leaf as a hair decoration. Her earrings are golden spirals with something on the side. At first I thought they were snails, then I thought they were just artistic freedom jewelry until I realized it's the wood's age rings! The thing on the side must moss or roots or something. For an artist she can have these more difficult to interpret jewels.Minä ajattelen että Cedarin laukku on puinen. Se on kauniisti kaiverrettu ruusuin, lehdin ja oksin. Laukun etuosan pohjassa on kolme lehteä kuin sulat alaspäin. Laukku on avattava mutta pieni sillä sisällä on kaksi tappia jotka pitävät laukun puolikkaat yhdessä. Olkahihnana on punottua, laventelinväristä nauhaa.

I would think Cedar's bag is made from wood. It's beautifully etched with leaves, roses and branches. On the front bottom there is three leaves dropping down like feathers. The bag can be opened but is very small as there is two pegs that holds the bag together. The shoulder strap is twisted, lavender cord. 
Cedarilla on koruina kultainen rannerengas jossa on lehtiä, kala, keiju ja aasi. Sormuksena hänellä on sininen keiju. Pidän siitä että Cedarilla on monta viittausta tarinaansa parissa korussa. En muistanut että tarinassa on sinihiuksinen keiju (muistin keijun mutten ylkonäköä joten luulin tätä Disney muutokseksi) joten sormus meni hiukan ohi mutta onneksi minua muistutettiin että tarinassa tosiaan on tämä hahmo. Se antaa oikean merkityksen sormukselle ja värikkäälle Cedarille enemmän väriä.

As jewelry Cedar has a golden bracelet which has three leaf, a fairy, fish and a fairy charms. As a ring she has a blue fairy. I like that she has so many references to her story in few pieces of jewelry. I didn't remember that there was blue-haired fairy in the story (I did remember the fairy but not the looks so I thought it was a Disney twist.) so I didn't get the ring right at first but I was reminded there is indeed blue-haired fairy (Thank you RoybelGirl!). It gives the right meaning to the ring and even more colour to the colourful Cedar. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti