keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Hunter Huntsman

Hunter Huntsman on jokaisen metsämiehen poika joka tarinoissa on, kuten Lumikissa ja Punahilkassa. Hän on kapinallinen sillä hän rakastaa eläimiä ja luontoa eikä halua vahingoittaa ketään. Hän on niin huono metsämiehen roolissa että on jopa kasvissyöjä. Hän on... no, arvasitte jo, Ashlynn Ellan salainen poikaystävä.
Annahan avaan hiukan tätä ensimmäistä vaikeaa rakkaustarinaa. Ashlynn on prinsessa ja kuninkaallinen jonka tulee tavata hienoissa juhlissa komea prinssi ja naida tämä. Hunter on pelkkä pienestä mökistä lähtöisin oleva kapinallinen joka ei todellakaan sovi kuninkaalliseen kohtaloon. Heidän ei olisi koskaan kuulunut rakastua ja koulun kireän tilanteen vuoksi kuninkaallinen joka deittailee kapinallista on ehdottomasti jotain joka ei mahdu edes muiden kalloon. Kuitenkin tässä on pari jotka ovat luodut toisilleen.
Hunter on loistava jousimies sekä ystävällinen ja avulias luonne. Hän on jalat maassa -tyyppi vaikka onkin täysi romantikko. Hän on pidetty sekä kuninkaallisten kuin kapinallistenkin keskuudessa. Hän on muiden prinssien hyvä ystävä vaikka suurin osa heistä onkin kuninkaallisia, mutta he kaikki kuuluvat koulun "Bookball" joukkueeseen, joka on Ever Afterin versio amerikkalaisesta jalkapallosta. Hunter on myös huutosakissa! (Miten hän ehtii olla molemmissa? Ensin kentällä, sitten vaihtaa uniformu ja olla huutamassa?)

Hunter Huntsman is the son of every Huntsman from the stories, like in Snow White and Little Red Riding Hood. He is a Rebel as he loves animals and nature and doesn't want to hurt anyone. He is so bad being a Huntsman he is a vegetarian. He is... yeah, you guessed, the secret boyfriend of Ashlynn Ella.
Let me open up a bit of this first, dramatic love story. Ashlynn is a princess and a Royal who should meet a handsome prince in a ball and marry him. Hunter is just a Rebel who comes from a small cottage in woods who royally doesn't fit to the royal destiny. They shouldn't have ever fallen in love and due the tight situation in school a Royal dating a Rebel is an absolute no no no no no. And yet we have a pair who is made for each other.
Hunter is a great archer as well as helpful and friendly guy. He is down-to-earth guy even though he is very romantic. Both Royals and Rebels like him and he is friends with the other princes even though most of them are Royals. They all belong to the school's Bookball team though. It's an Ever After version of American football. Hunter is also a cheerleader! (How he has time for both? First on field, then change uniform and be there cheering?)

Screencaption from webisode
Itse ihastuin Hunteriin hyvin pian, juuri tuommoisen miehen kanssa olisi ihana vaellella metsiköissä! Voin kuvitella että minä, Ash ja Hunter oltaisiin ylimmät ystävät. Hunterin lemmikkiorava Pesky on myös ihana ja jotenkin sopii minun pirtaan; hän on omapäinen ja Hunter on hänen kanssaan vähän väliä nahistelemassa vaikka tärkeitä toisilleen ovatkin.
Kuvasta huolimatta Hunter on aika komistus. ;)
Kirjoissa minusta on huvittavaa kun Hunter syöksyy jonkun apuun hän repii paidan kahtia ja näkymätön fanfaari soi. :D Tietokonepeli nörtti hyväksyy!

I fell for Hunter very soon, he's just the type I'd love to wonder and hike in forests! I could see that me, Ash and Hunter would be best of friends. Hunter's pet squirrel Pesky is also so lovely and speaks to me; he is a strong personality and Hunter is bickering with him a lot even though they are really important to each other.
Despite the picture he is handsome, believe me. 
In the books I find it amusing that when Hunter storms for aid he rips off his shirt and an invisible horns play a tune. :D Gamer nerd approves!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti