tiistai 7. kesäkuuta 2016

Hunter Huntsman nukke / Hunter Huntsman doll


Hunter on toinen ensimmäisestä tuplapakkauksesta, hän tulee Ashlynn Ellan kanssa.
Hunter on ruskettunut ja luonnollisesti rotevampi kuin tyttönuket. Hän on paksumpi ja tarvitsee leveämmän ständipidikkeen joka on siitä ärsyttävää että se on aina kadoksissa. Onneksi Hunter pienellä tuella pysyy kyllä itsekin pystyssä. Hän on pidempi (pisin muotti) ja hänellä on LIIKKUVAT NILKAT! Mie haluan tyttönukeillekin liikkuvat nilkat että heidän jalat saisi muuhunkin kuin korkokenkäasentoon!
Hunterilla on tummanruskeat hiukset jotka on leikattu täysin lyhyeksi toiselta puolen ja loput on kammattu vasemmalle puolen. Hänen päävärinsä on ruskea sekä vihreä. (Housut ovat harmaanruskeat) Ei varmaan kovin yllättävää että Hunterin teema pyörii vahvasti luonnon ja metsän ympärillä.

Hunter is the other doll in the first double pack, he comes with Ashlynn Ella. 
Hunter has tan skin and is naturally bigger than the girl dolls. He is wider and needs a wider stand holder which is annoying as it's always missing. Luckily with a bit of support Hunter stays up by himself. He is taller (tallest mold) and he has MOVING ANKLES! I want moving ankles to girl dolls too so their feet could be set flat and not always be in high heel position!
Hunter has dark brown hair that is cut really short from the other side and the rest is combed to the left. His main colours are brown and green. (Those trousers are brownish grey.) Probably not so surprising that his theme rolls around nature and woods. 


Tuplapakkaus
Double pack

Hunterilla on ruskeat silmät, vahvat kulmakarvat, ruskea luomiväri (älä kysy, ei mitään hajua miksi se on pitänyt laittaa) ja luonnolliset huulet. Hänellä on vahvat leukaluut ja... näyttävä leuka?
Ja miun nukella on hilsettä kun geeli on lähtenyt karisemaan. Lyhyt puoli on flokattu (lyhyttä nukkaa), ei maalattu.

Hunter has brown eyes, strong eyebrows, brown eyeshadow (don't ask why, I don't know why that had to be there) and nude lips. He has strong jaw and... great chin? 
And my doll has dandruff as the gel has started to drop off. The short hair is flocked (short tuft), not painted.


Hunterilla on ruskea, hupullinen nahkaliivi jonka takapuoli on ruskeaa, kuvioitua kangasta sekä tummanvihreä paita tämän alla, mutta nämä ovat oikeasti yhtä osaa. Alla hänellä on vihreä, hihaton metsäkuviollinen toppi. (Ja joka näyttää lihaksikkaat käsivarreet oikein hyvin. Kiiltävä nuken pinta saa näyttämään Hunterin miltei öljytyltä mikä minusta tietysti on huvittavaa.) Housut ovat harmaan ruskeat, istuvat, suorat farkut joiden lahkeet on tungettu bootseihin. Niihin on kirjailtu sepalus, taskut ja eteen on lisätty vyölenkit.

Hunter has brown, hooded leather vest which has brown, print decorated fabric back and dark green shirt under this though in reality these are just one piece. Under these he has green, sleeveless shirt which has a forest print. (Which shows his muscles very well. The shiny plastic makes him look almost oiled which I found hilarious of course.) The trousers are grey with hint of brown (like dirt), straight jeans with legs tucked in boots. The jeans has decorative pockets and fly and two belt links in front. 


Nämä bootsit ovat uskomattoman hienosti tehty. Ne näyttävät paksulta nahalta joissa on nahkaremmejä ja nyöritys. Hyvin tukevat ja vanhat, paljon käytetyt bootsit joissa Hunter on samoillut satoja kilometrejä metsissä isänsä kanssa. (Ne näyttää siltä!)

These boots are incredibly well done. They look like thick leather with straps and lacing. Very sturdy and old, used a lot. Boots in which Hunter has walked hundreds of kilometers in the woods with his father. (They look like it!)Hunterilla on yksinkertainen, nahkainen rannekoru oikeassa kädessä ja sormuksen sijaan hän tulee avainnipun kanssa. Tai no, hopeisessa nipussa on koristeita kuten kirveellä koristeltu pallo, sulkia ja sama hopeinen merkki kuin laukussa muttei avaimia.

Hunter has simple, leather wristband in his right hand and instead of a ring he comes with bundle of keys. Well, in the silver bundle there is decorations like a ball with an axe, feathers and the same symbol that he has in his bag but no keys at all. 


Hunterilla on ruskea, nahkainen, korjailtu lähetin laukku hopeisella koristeella ja pitkällä nahkanyörillä. Tämä on hienosti tehty laukku, yksi suosikeistani. Minusta on ihana että kansi aukeaa oikeasti, painatus on hieno ja kuluneen näköinen ja minusta on hienoja yksityiskohtia korjatut saumat. Hunter tulee kuitenkin köyhästä perheestä joten siellä tavarat korjataan eikä osteta uutta. Voisin kuvitella että tämä on hänen äitinsä käsin tekemä laukku nahasta jota Hunter ja isäpappa on tuonut kotiin.

He has brown, leather, fixed messenger bag with silver decoration pin and a leather strap that can be worn over his body. This finely made bag is one of my favourite accessories. I love that the lid does open, the print is great and looks worn and I think the details (fixed seams or ripping) are awesome. He does come from a poor family so they fix things and don't just buy new. I could think this would be his mother's hand made bag from the leather they have brought home.
Ashlynn: "Voi Hunter, kuinka voimme ikinä olla yhdessä? Se on vastoin kohtaloamme!"
Ashlynn: "Oh Hunter, how could we ever be together! It's against our destinies!"

Hunter: "Älä huoli, Ash, me keksimme kyllä jotain."
Hunter: "Don't worry Ash, we'll figure it out."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti