sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Holly O'Hair nukke / Holly O'Hair doll


Holly O'Hair kuuluu kolmanteen perusnukkien aaltoon ja on normipituinen. Hänellä on perusvaalea iho ja koko nukkesarjan pisimmät hiukset (tietenkin) jotka yltävät miltei hänen nilkkoihinsa asti. Ne ovat vaalean kuparin väriset, suorat ja valtoimenaan lukuunottamatta yhtä lettiä joka lähtee hänen korvansa juuresta vasemmalla puolen.
Hänen värityksensä on romanttisen pastellinen lila, laventeli, pinkki ja kulta tehostevärinä. Muodoissa hän luottaa vahvasti kukkiin ja erilaisiin letityksiin.

Holly O'Hair belongs to the third wave of Signature dolls. She's the basic height and has basic light skin. She has the longest hair of the whole doll series (of course) which reaches almost to her ankles. They're strawberry blonde in colour and flows free, if you don't count one braid coming from next to her ear on the left side. 
Her colours are romantic pastels; lilac, lavender, pink and gold as a stronger colour. In shapes she trusts to different kind of braids and flowers. 

Hollylla on turkoosin vihertävät silmät ja kiiltävän pinkki luomiväri kauttaaltaan sekä pinkit huulet.
Hänellä on laventelin värinen, hieman läpinäkyvä kukkakruunu jonka keskellä on suurin kukka koristeena.

Holly has turquoise-green eyes and shiny, light pink eyeshadow all over. Her lips are pink. 
She has a translucent, lavender crown made from flowers. It has one big flower in the middle as a centerpiece. 

Hollylla on mekko joka näyttää paidalta ja hameelta. Yläosa on hihaton toppi ja pysyy ylhäällä silikoninauhalla, takaosa on istuva ja etuosan alaosa on rypytetty. Toppi on lilaa ja kultaista neulosta. Hame on ommeltu topin alaosaan kiinni lievästi rypytettynä. Se on edestä polvipituinen ja takaa yltää pohkeiden alle. Helma on tummanlila jossa on runsaasti pinkkejä kukkia, lila haalistuu miltei valkoiseen ylöspäin mennessä ja kukat harventuvat. Tämän päällä on kultainen kaartuvista säikeistä muodostunut kuvio joka minusta muistuttaa hiuksia jotka kohtaa ja muodostaa takun ja jatkaa matkaa... Hameen sisäosassa on lila tylli. Mekon päällä Hollylla on pinkistä tyllistä tehty bolero jossa on puhvihihat ja kapea hihaosuus printatulla nyöreillä kyynärpäähän asti. Boleron etuosa on koristeltu mustalla letillä jossa on kultaiset reunukset. Hollylla on myös mustat verkkosukkahousut jotka jostain syystä ovat tälle nukelle liian pienet. Huvittavaa kuinka hekin taistelevat valuvien sukkahousujen kanssa.

Holly has a dress that looks like a shirt and skirt. Top is a sleeveless top which stays up with a silicon band, the back piece is fitted and front is gathered from both sides. The top is lilac and golden knitted fabric which has the hem sewn in pleads on it. The hem is kneehigh from the front and under calf from the back. The bottom of the hem is darker lilac with lots of pink flowers in it. The lilac fades to almost white while the flowers thin out. On top of this is a golden, rounded and overlapping print which reminds me of strands of hair that meets, makes a tangle and move on... Inside the skirt is a lilac tulle. On top of the dress Holly has a pink bolero with puffed sleeves that carry on as fitted to the elbow, having a lacing print on them. The front of the bolero is decorated with big, black braid with golden edges. Holly also has black fishnet stockings which are too small for some reason. It's amusing how they struggle with runny stockings too. Kengät ovat kultaiset ja koristeltu lehdin. Korko ja kanta ovat tiilikuvioista muistuttaen tornista jossa Tähkäpää tulee odottamaan prinssiään. Nilkkojen ympäri menee pienet letit jotka tippuvat keskeltä alas ja joissa on valkoisia kukkia koristeena.

The shoes are golden and decorated with leaves. The heel is made of tile print reminding of the tower Rapunzel will wait for her prince. Around the ankles there goes two small braids that drops down in the middle front and has white flowers in them.
Hollyn korvakorut ovat kultaiset hiusharjat joissa on oikeat harjakset joihin hiukset jäävät jatkuvasti kiinni. Hänellä on kultainen kaulakoru jota koristaa kaksi valkeaa kukkaa ja pinkki nauha. Rannekoruina hänellä on pinkki, letitetty ja useamman kerran ympäri pyöräytetty koru sekä suurempi, kultainen lettikoru.

Holly's earrings are golden hairbrushes with real spikes where her hair is always caught up. She has a golden statement necklace with two white flowers and a pink ribbon. As bracelets she has a pink, braided string that goes around her wrist multiple times and a bigger, golden braid.Hollylla on suuri, kultainen torni sormuksena.

Holly has a big, golden tower as a ring. 

Hollyn asuun kuuluu myös kultainen, letitetty vyö joka istuu tiukasti vyötäröllä.
Käsilaukkuna hänellä on pinkki, yksinkertainen laukku joka on rypytetty alaosastaan ja jossa on suuri läppä lilalla koristekuviolla. Hihna on yksinkertainen, musta nahkahihna.

Holly's outfit comes with a golden, braided belt that sits tightly on her waist. 
As a handbag she has a simple, pink bag gathered from bottom and with big flap with lilac decorative print. The strap is simple, black, leather strap. 


"Poppy, ihana nähdä pitkästä aikaa! En malta odottaa että kaikki pääsevät tapaamaan sinut."

"Poppy, it's so lovely to see you again! I can't wait that everybody will get a chance to meet you!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti