maanantai 26. syyskuuta 2016

Poppy O'Hair

Poppy O'Hair on Tähkäpään toinen tytär, jolla ei ole kohtaloa sillä hänen sisarensa Holly O'Hair tulee olemaan seuraava Tähkäpää. Hän ei myöskään suostunut valitsemaan puolta kohtalokiistassa tehden hänestä ensimmäisen puolueettoman hahmon ohjelmassa. Hän on hieman hukassa mitä tehdä sillä hänellä ei ole selvää kohtaloa mutta samalla hän on innoissaan että hän voi muokata oman kohtalonsa olemaan mitä vain.
Poppy on hieman sulkeutuneempi ja varautuneempi kuin avoin sisarensa mutta kiinnostunut kaikesta ympärillään; erityisesti huiveista ja hiuksista. Poppy on Ever Afterin suosituin ja kuumin hiusstylisti ja työskentelee Tornisalongissa. Hän on kaksoissisarensa vastakohta; hän on punkimpi, valmis kokeilemaan uutta, moderni ja varovainen puheissaan. Mutta he kokevat vain täydentävänsä toisiaan.

Poppy O'Hair is the other daughter of Rapunzel. She doesn't have a destiny as her twin sister Holly O'Hair will be the next Rapunzel. She also didn't choose a side in the destiny conflict making her the first neutral character, or as she started to be call; A Roybel. She is a bit lost what to do without a destiny but is also excited to make one for herself. 
Poppy is more introverted and careful than her open sister but she is interested about everything around her: especially scarves and hair. Poppy is the hottest hair stylist in ever After and works in the Tower Hair Salon. She is the opposite of her twin sister: she's more punk and edgy, ready to try new, modern and more careful what she lets out of her mouth. But they see that they just compliment each other.


Minä pidän Poppysta ja vapautta jota hän edustaa. Hän on kaunis ja virkistävä hahmo prinsessojen ja perinteiden keskellä. Punk ja perinteiset kädentaidot kulkevat käsi kädessä hänessä ja hänen huiveissaan. (Oikeasti, täydellinen look.)
Ohjelman kannalta Poppyn hahmo on hieman huono sillä hänen olemassaolonsa todistaa koko Kuninkaallinen/Kapinallinen konfliktin turhaksi. Jos hän voi muokata oman kohtalonsa katoamatta, miksei muutkin? Konflikti ratkaistu.

I like Poppy and the freedom she represents. She is beautiful and refreshing character in the middle of princesses and traditions. Punk and tradition (-al hand skills) goes hand in hand in her and her scarves. (Honestly, that look is perfect.)
Thinking of the show Poppy's character is bad for it as she makes the whole Royal/Rebel conflict pointless. If she can make her own destiny and never go POOF! (disappear), why not all the others? Conflict solved. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti