lauantai 3. syyskuuta 2016

Kohtalonpäivä Ashlynn Ella nukke / Legacy day Ashlyn Ella doll

Ashlynn on tässä ottanut enemmän vaikutteita luonnonlapsen luonteestaan kuin omasta sadustaan. Hänellä on vaaleanpunainen viitta lehtiköynnöskuviolla ja edessä kulkee kultaisista lehdistä tehty koristereuna. Viitassa on korkea, rypytetty kaulus takana ja kultaiset sidontanauhat. Nukke tulee kultaisen, avaimenmuotoisen hiusharjan ja kultaisen standin kanssa.
Mielestäni viitta ei oikein sovi Ashlynille sillä väri on liian vahva ja vie hänen omaa väriä pois. Koristereunat myös tekee viitasta äärimmäisen tönkön. Kauluksesta pidän, se on jotain Punahilkan ja Raven Queenin välimaastosta mutta pehmeämpi luonteentaan.

Ashlynn has token here more influence of her nature child personality than from her own story. She has light pink cape with leaf vines print and in front there is golden leaf decorative border. The cape has high, ruffled collar in back and golden tying ribbons in front. The doll comes with golden, keyshaped hairbrush and a golden stand. 
I don't think the cape suits her as the colour is too strong and reduces her own radiance. The decorative borders also makes the cape really stiff. I like the collar, it's somewhere in middle of Little Red Riding Hood and Raven Queen but softer looking. 


Ashlynnille on vasemmalla tehty etuhiuksista kaksi pientä lettiä jotka kiertävät taakse ja oikea puoli on kierretty taakse. Jakaus on reilusti oikealla puolen. Muuten hiukset saavat aaltoilla vapaasti. Vaikka nukella on runsaasti hiusta, päälaella sitä on yllättävän vähän, kruunun alta joutui puikon avulla asettelemaan hiuksia ettei kaljuja läikkiä näkyisi. Tästä huolimatta tämä on minusta todella kaunis kampaus kunhan hieman löysytin lettejä takaa että ne laskeutuisivat enemmän.
Tärkeänä päivänä päähän laitetaan oikea kruunu; pinkki lehdistä ja kukista tehty jonka keskellä on kultaiset kivet koristeena.

Ashlynn has got two small braids on the left made from her front hair circling to the back. She has quite strong parting on right and the hair from right is swirled around and pulled back also. Otherwise her hair can flow freely. Even though the doll has much hair, on the top of the head there is surprisingly little of it. I had to settle it inside of the crown to hide the bald spots. Neverminding this, I think this is very beautiful hairdo. I did loosen up the braids so they would drop lower and made it more perfect. 
On the important day she wears a real crown; a pink one made from leaves and flowers that have golden rocks in the middle as decoration.Meikissä Ash on turvautunut luottoväreihinsä; turkoosia luomiväriä ylä- ja alaluomella ja pinkkiä pieni ripaus ylhäällä. Glitteriä on ripoteltu kulmiin asti. Huulet ovet kiiltävän pinkit.
Korvakoruina hänellä on turkoosit, rönsyilevät runsaslehtiset oksat. Kaulakoru on kultainen helmistä ja lehdistä punottu jonka keskellä on kaksi pinkkiä kukkaa.

In make-up Ash trust to her signature colours; turquoise eyeshadow to upper and lower lid and hint of pink on the top. All this is finished with glitter to the brows. Lips have shiny pink lipstick. 
As earrings she has turquoise, full flowing branches with lots of leaves. Her necklace is golden and made from pearls and leaves, in the middle there is two pink flowers to brighten it up.


Mekko ja ulkoasu ilman viittaa vasemmalla ja mekko yksityiskohtaisemmin oikealla. Mekon yläosa on turkoosi kultaisilla kuvioilla rintojen yläpuolelle asti ja jatkuu korallin pinkkinä tyllinä kaulaan asti. Tyllistä on tehty myös lyhyet, rypytetyt hihat. Hameosa rakentuu turkoosin kynähameen päälle ja on edestä reilusti avoin. Alin ja pisin kerros on tumman turkoosia tylliä kukkakuviolla. Seuraava, lyhyempi kerros on samalla kuviolla mutta paksumpaa ja kirkkaampaa kangasta. Ylin ja lyhin kerros on samaa tylliä kuin alinkin kerros. Kaikki avonaiset hameosat on rypytetty yläosaan kiinni. Asuun kuuluu myös mustat, kultaisena kimaltavat verkkosukkahousut.

The outfit without the cape on left and dress with higher detail on the right. The bodice of the dress is turquoise with golden decoration over the bust from where it continues with coral-pink tulle up to the neck. From the tulle there is also short, gathered sleeves. The skirt builds around a short, turquoise pencil skirt and is well open from the front. The lowest and longest layer is dark turquoise tulle with flower print. The next, shorter layer is the same print but as brighter and thicker fabric. The shortest layer is the same tulle as the lowest. All open fronted layers of skirt are gathered to the bodice. The outfit has also black fishnet stockings that glimmers in gold.


Kengät ovat asun heikoin kohta. Muoviset ja taipuilevat vaikka onkin niin tönkön ja mitäänsanomattoman näköiset. (Samat kengät nähdään halpis perusversiolla, joka kertoo minusta kengistä ihan tarpeeksi.) Kaunis pinkki väri ja selkeät lehdet eivät pelasta tätä kenkäkatastrofia. Ja vielä Tuhkimon kenkäfriikillä tyttärellä!

The shoes are the weak point of the look. They are soft and rubber like even though they look stiff and uninspiring. (The same shoes are on the cheap Basic version of Ashlynn which tells enough of the shoes IMHO.) The beautiful pink colour and clear leaves doesn't save this shoe catastrophe. And on the shoe freak daughter of Cinderella!
Nuken mukana tulee kultainen sormus jossa on lintu ja jonka unohdin kuvatessa. Muina koruina on pinkeistä helmistä tehty rannerengas jossa on kukka keskellä, sekä kultainen, kaksirivinen rannerengas joka on hieman avoin ja päissä on lentävät, kultaiset linnut. Käsilaukku on kultaisista lehdistä ja kukista tehty jonka etuosassa on kauniita, pinkkejä kukkia koristeena. Hihnana toimii oksa jolla istuu kultainen lintu. Ihana idea ja kauniisti toteutettu.

The doll comes with a golden bird ring that I forgot while shooting. Other jewelry are pink pearl bracelet with pink flower and a golden, two row bracelet which is a bit open and ends on golden, flying birds. The handbag is made from golden leaves and flowers and the front has beautiful pink flowers on it. The strap is a piece of branch where a golden bird sits. I think it's a lovely idea and well made. Ashlynin avain Kohtalon Kirjaan on kultainen ja lehdin koristeltu.

Ashlynn's key to the Storybook of Legends. It's golden and decorated with leaves. 

Toisen Kohtalopäivä nukkesarjan kirjat ovat n. puolta kapeammat kuin ensimmäisten, mutta ovat edelleen avautuvat ja hyviä säilytyspaikkoja mm. sormukselle ja avaimelle. Ashlynin kirja on vaalean turkoosi kultaisin lehtikoristein ja keskellä olevan peilin ympärillä on kevyempiä lehtikoristeita ja kultainen lintu. Kirjaa tulee pitää kuin Kuninkaallisen täytyy.

The second Legacy Day doll series books are about half thinner than the first ones. They still open up and are great place to storage the dolls ring and key. 
Ashlynns book is light turquoise with golden borderlines and leafdecorations. Around the mirror in the center there is lighter leaf branches and a golden bird. 
The book must be held like a Royal should. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti