tiistai 13. syyskuuta 2016

Holly O'Hair

Pahoittelen että hyppään Madelinen Kohtalopäivä nuken yli nyt mutta en ole tyytyväinen kaikkiin kuviin joten hänet tätytyy kuvata uudestaan. Jatketaan siis seuraavaan, eli perusnukkien kolmanteen aaltoon. Cedar Woodinhan näistä kävinkin jo.

I'm sorry I skip over Legacy Day Madelaine now but I'm not happy with all the pictures so I have to shoot her again. We continue to the next, which is the third wave of Signature dolls. I went through Cedar Wood from these already.

Screenshot from webisode. c/Mattel
 Holly O'Hair on Tähkäpään toinen tytär, hänellä on kaksoissisko nimeltä Poppy. Holly on Kuninkaallinen josta tulee seuraava Prinsessa Tähkäpää, hän oikein odottaa sitä ja jo hänen hiuksensa kertovat tästä. Holly on romantikko, välillä pää pilvissä mutta jalat aina tiukasti maassa. Hän on harjoitellut tornissa oloa ja siellä hänellä on ollut aikaa perehtyä kaikkiin satuihin, ja täten opiskelutovereihinsa kohtaloihin, läpikotaisin. Hän kirjoittaa omia versioita saduista ja omia tarinoitaan. Hän on hyvin avoin ja ystävällinen, aina valmis laskemaan hiuksensa alas auttaakseen opiskelutovereitaan mutta joskus myös ajattelematon avatessaan suunsa. Hän on hyvin päättäväinen, eritoten jos kyse on hänen sisarestaan. He ovat hyvin erottamattomat ja tulevatkin samassa nukkeboksissa.

Holly O'Hair is the other daughter of Rapunzel, she has twin sister named Poppy. Holly is a Royal and will become the next Rapunzel, she's waiting for it and even her hair tells it out. Holly is a romantic who has her head in clouds and feet in ground. She has practiced staying in the tower and there she has had time to read all the fairytales through and through and so her schoolmates destinies. She writes her own fanfiction and stories. She is open and friendly, always ready to let her hair down to help her friends but she can be sometimes thoughtless and blunt in her speech. She is also very determined especially if the case is her sister, they are inseparable and do come in the same doll box. 
Screenshot from webisode. c/Mattel
Holly on mukavan nykyaikainen mutta kuitenkin perinteinen prinsessa. Hahmo on kaunis mutta kehittyy hitaasti. En ole missään vaiheessa ihastunut hahmoon kunnolla mutta seuraan kyllä mielenkiinnolla hänen esiintymisiään.

Holly is nicely modern but still classical princess. The character is beautiful but develops slowly. I haven't truly got into her at any point but I do follow with interest whenever she's seen in the show. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti