tiistai 6. joulukuuta 2016

Thronecoming Apple White

kuva c/Amazon

Applen laatikko on mitoitukseltaan ja teemaltaan samanlainen kuin Ravenillakin; leveämpi ja taus on hyvin pitkälle samanoloinen. Mukana tulee kultainen istumastandi ja harja. Takana olevassa lapussa lukisi (vapaasti suomennettuna); "NAAMIAISTEN TAKAA: Koska kohtaloni on olla seuraava Lumikki, on vain luonnollista että naamioni on saanut inspiraationsa upeimmasta eläimestä koko Lumotussa Metsässä - lumiketusta (naalista). Ne ovat puhtaita sydämeltään ja niillä on pehmyt, ylellinen turkki joka on valkoinen kuin... no, tiedättehän. Ja vaikka ne ovat niin suloisia ne ovat myös hyvin älykkäitä, kuten seuraavan Thronecoming kuningattaren kuuluisi olla."

Apples box is similar to Ravens; wider and the backside looks a lot the same. She comes with golden sitting stand and brush. In the note behind the box would read; "BEHIND THE MASQUERADE: Since it's my destiny to be the next Snow White, it's only natural that my mask be inspired by the fairest animal in the entire Enchanted Forest - the snow fox. They are pure of heart and have soft, luxurious fur as white as... well, you know. And even though they are so adorable, they are royally clever, just like a Thronecoming Queen should be."Applen päiväkirja (vapaasti suomennettuna);
"Se että tietäisin mitä pukisin Thronecomingiin ei koskaan ollut ongelma. Ongelma oli löytää joku Kirjan Lopun kylästä joka pystyisi tekemään mekkoni juuri haluamallani tavalla. Tarkoitan, se oli aika yksinkertainen vaatimus... lumiketusta inspiraationsa saanut nelikerroksinen mekko omenanpunaisella pohjalla, päällystettynä läpinäkyvällä sifongilla jossa on punaista glitteriä, päällystettynä kettu-filigree kuvioisella brokadikankaalla, päällystettynä läpinäkyvällä, metallisella printillä ja kaiken kruunuksi lumiketun turkis. (Tekoturkis, tietenkin, ei oikea.) Sen ei pitäisi olla niin vaikea tehdä! Ja kuitenkin jokainen ompelija ja mekontekijä katsoi minua kuin olisin pyytänyt heitä hylkäämään kohtalonsa! He olivat niin viime lukua.

Juuri kun ajattelin että onneni oli loppunut, huomasin kaupan nimeltä Urhea Räätäli. Kerroin hänelle toiveeni ja hän alkoi suoraan työhön! Kun hän oli valmis, mekkoni oli kauniimpi kuin kaunein maassa! Kun palasin kiittämään häntä uudelleen, kauppa ei enää ollutkaan siinä. Sen sijaan siinä oli pavunvarsi joka kurkotti kohti taivasta. Aika omituista..."

Nuolessa lukee "KÄÄNNÄ!" Ja toisella puolella on kuva kaikista nukeista yhdessä.

(Huomiona vielä: tässä postauksessa lumiketulla tarkoitetaan naalia. Sama eläin, eri nimi.)

Apple's diary. On the other side there is a picture of all the dolls together.

Applella on hameen alla edelleen helmaa muodossaan pitävä pahvi jotta laaja helma ei rypistyisi.
Applen hiukset on vedetty yllättävän suoriksi. (Vaikkakin ohjelmassa latvat olivat kiharretut.) Pidän tästä tyylistä todella paljon. Hänellä on kultaisia tinseleitä lisättynä hiuksiin ja edestä on otettu kaksi pientä osiota valumaan vapaasti molemmin puolin kasvoja. Hänellä on itseasiassa miltei sama hiustyyli kuin Ravenilla; sivut on vedetty ylös tiukaksi poninhännäksi ja etuosa on jätetty koholle. Poninhännät ovat vain suoraan taaksepäin jossa hänen hiukset ovat valtoimenaan.

Apple still has a piece of cardboard under her hem to keep it full and in shape so it wouldn't collapse and wrinkle. 
Apple's hair is worn surprisingly straight. (Even though she had curly ends on the show.) I really like the look on her. She has golden tinsel added to her hair and two small parts flowing free in front of her face. She actually has almost the same hairdo with Raven; the sides are pulled to a high, tight ponytail and front is on a low bump ending to a ponytail to the back. But her hair flows free on the back. 


Applen kultainen ja musta maski on saanut inspiraationsa lumiketusta mutta yhteys kettuun on kyllä minulta kadoksissa. Korvatkaan ei ole kovin kettumaiset. Enemmän minulle tulee nalle tästä mieleen. Kokomaski on kyllä kauniisti koristeltu kasvon muotoja mukaillen. Varsi on musta ja taitettu hieman päästä.

Apple's golden and black mask has got it's inspiration from a snow fox but the link to fox is lost for me. The ears aren't even that fox-like. For me it reminds more of a teddy. The whole mask is really beautifully decorated adapting to the curves of the face. The handle is black and turned a bit from the head. 

Applen meikki on hyvin vaalea. Tässä olisi rohkeampikin meikki toiminut. Hänellä on hopeista ja kultaista luomiväriä sekä valkoista glitteriä kulmakarvoihin asti. Huulet ovat pinkit. Apple on koristellut silmänympäryksiään punaisilla pisteillä ja valkeilla, ohuilla nelilehtisillä kukilla.

Apple's make-up is very light. Here a more bold make-up would have worked well. She has silver and gold eyeshadow and white glitter up to her eyebrows. Her lips are pink. Apple has decorated her face from around her eyes with red dots and white, thin, four leaved flowers. 

Kuten Apple kertoi hänen mekostaan, sen helma koostuu neljästä kerroksesta. Alimmaisin ja sen päällä oleva kerros ovat suoria helmaltaan ja rypytetty vyötäröltä. Molemmat ovat laajoja ja täyspitkiä. Alempi on punainen ja päälliskerros on valkoista tylliä kultaisella glitterillä. Näiden päälle tulee edestä avoin kerros jonka edusta on leikattu kolmelle puoliympyrälle. Tämän helma ulottuu hiukan aiempien helmojen alapuolelle takaa ja on tehty kultaisesta satiinista jossa on mustalla glitterillä tehtyjä filigraanikuvioita ja ketun päitä. Tämän päällä on edestä samoin leikattu mutta lyhyempi kerros valkoista tylliä jossa on kultaisella metallilla samoja kuvioita. Helmakerrokset on ommeltu yhteen kahdella mustalla rusetilla edestä.

As Apple told about her dress, the hem is made out of four layers. The two lowest layers are straight from their hem and gathered from the waist. Both are very wide and full length. The lower is red and the one on top is white tulle with golden glitter. On top of these comes a layer which is open from the front and cut to three half circles towards the bottom. This ones hem goes a bit lower from the back than the two before. It's made of golden satin and has black glitter filigrees with fox heads. On top of this is a layer cut similar but way lower and which is made of white tulle with metallic ornaments like before. All the hem layers are sewn together with two black bows on the front. 
Yläosa on yksinkertainen, hihaton, valkoinen, hieman kimmeltävä stretch kangas ja pysyy ylhäällä läpinäkyvillä olkaimilla. Hartioiden ympärille on kiedottu valkoinen turkisstoola joka pysyy aloillaan selässä olevan kuminauhan ansiosta. Tässäkin asussa kauluri vie huomion. Se on punainen, laineikas ja laskeutuu rinnalle jossa on runsaat, punaiset korukivet ja koristeet vyötärölle asti jota koristaa kultainen, koristeltu vyö josta tippuu helminauhat lanteille.
Itse kaulurista en ole niin innostunut mutta etuosa, vyö ja helmet tekevät tästä asusta kuin kuningattaren kruunausasun.

The bodice is simple, sleeveless, white, a bit shimmery jersey fabric and stays up with see-through shoulder straps. Over her shoulders is wrapped a white fur stole which has a rubber band in the back holding it in its place.  In this dress too the collar steals the attention. It's red, wavy and drops down to chest where is several, red jewels and decors that goes all the way to her waist where is a golden, decorated belt with pearl straps that drops to her hips. 
I'm not crazy about the collar but the jewels in front, belt and pearls makes this outfit like a crowning dress for a queen. Asuun kuuluu pitkät, helmenhohotoiset käsineet joiden yläpäässä on suuret, punaiset rusetit. Vasemmassa kädessä on punaisista kukista ja rusetista koostuva kukkalaite.

The dress comes with long, pearl glows with big, red bows at the ends. On her left hand she has red flowers and a bow as a flower bracelet. 

Kengät ovat mustat, yksinkertaiset korkokengät jotka ovat sivuilta ja varpaista avoimet. Nilkassa on paksu hihna jossa on musta koristekivi. Samanlaisia koristekiviä laskeutuu jalkapöytää pitkin alas punaiseen rusettiin asti. Jälleen kerran kun kerran varpaat ovat näin hyvin näkyvillä kynsilakka varpaissa olisi ollut loistava viimeistely nukelle.

The shoes are black, simple, high heels with open sides and toes. In the ankle there is a wide strap with a black decorative stone. The same stones drops down alongline the instep to a red bow. Once again as the toes are shown this well nail polish on toes just would have been a perfect finish for the doll.

Applen korvakorut on miltei jättimäiset, kultaiset rusetit joista tippuu koristekiviä. Oikeasti, kenenkään korva ei pystyisi noin suurta korvakorua pitämään. Ne näyttävät hieman oudolle päätä vasten.

Apple's earrings are almost huge, golden bows with dropping decorative stones. Honestly, no ones ear could hold that massive earring. They look a bit odd on the head.

Käsilaukku on naalin tuuhean hännän inspiroima ja pintakuvio saa se näyttämään turkikselta. Laukku on helmenhohtoinen jonka ympäri menee helminauha ja keskellä on kultainen, koristeellinen lukko jonka alla on punainen rusetti tosin vain rusetin päät tippuvat esiin. Päällä on myös punainen rusetti ja ranneke on punaista ketjua jonka päässä on minikoossa sama koriste kuin laukussa.
Minä ensin ihmettelin tosin miksi hänellä on suunnaton hammas käsilaukkuna...

The handbag is inspired by snow fox's big tail and the structure makes it look like fur. The bad is pearl coloured and has a strap of them going around the bag. In the middle there is a golden, decorative lock which has a red bow under it, though only the ends of the bow are visible. On the top is also a red bow and the strap is made from red chain which has a miniature version of the decoration in the bag on the top.
When I first this I wondered why she has a huge tooth as a handbag...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti