tiistai 13. joulukuuta 2016

Thronecoming Blondie Lockes

Blondien paketti on  leveämpi kuin normaali ja hän tulee kultaisen istumastandin, harjan ja päiväkirjan kanssa.
Boxin takana olevassa lapussa lukee "NAAMIAISTEN TAKAA: Haluatteko tietää miksi rakastan tarinaani? En herkullisen puuron tai kuninkaallisen mukavien sänkyjen takia. Tarkoitan, niidenkin takia myös, mutta asia joka tekee tarinastani erityisen lumoavan on... karhut! He ovat vain niin suloisia ja halattavia, jopa silloin kun he vain ärhentelevät, äyskivät ja haluaisivat jahdata sinua. Minun oli pakko valita maskini heidän kunniakseen. Sehän on vain juuri oikein!"

Blondies box is wider than normal and she comes with a golden sitting stand, brush and a diary. 
If you want to see the note behind the box better, click the picture!

Blondien päiväkirja, vapaasti suomennettuna;
"Yleensä olen kuninkaallisen itsevarma hiuksistani. Mutta usko tai älä, kun piti valita tyyli Thronecomingiin, olin hukassa. Hiusteni täytyi sopia yhteen karhujen inspiroiman asuni kanssa, mutta kuitenkin kirkua "Thronecoming Kuningatar!". Joten annoin hiukseni ainoalle sadulle johon voin luottaa... kuumimmalle hiusstylistille Ever Afterissa, Poppy O'Hairille.

Ensimmäinen hiustyyli oli liian "Kapinallinen". Tiedän että asussani on suloisia rusetteja mutta rusetti hiuksista? Oikeasti?

Poppylla oli idea... Koska asuni on niin karhujen inspiroima, miten olisi kaksi hunajanutturaa. Mutta kun hän alkoi kiertää niitä, ne tuntuivat vain aivan liian 1977. Auta minua, Poppy O'Hair, olet ainoa toivoni!

Lopultakin, tuntien aherruksen jälkeen, Poppy teki taikansa, asetteli nutturat näyttämään karhun korvilta, lisäsi hieman kimalletta ja POOF! Se oli juuri oikein!"

Nuolessa lukee "Käännä" ja toisella puolen on kuva kaikista neljästä nukesta.
(Rakastan viittauksia popkulttuuriin tässä päiväkirjassa!)

Blondies diary. On the other side there is a picture of all four dolls. 
(I love the pop culture references in this diary!)Blondiella on edelleen pahvi helman alla pitämässä sitä muodossaan. Kuten Blondie päiväkirjassaan päivitteli hiusongelmiaan, ne ratkesi lopulta kahteen nutturaan. Hänellä on kultaisia tinseleitä hiuksissaan, tiukka keskijakaus ja kaksi korkealle nousevaa kierrettyä nuttura joista latvat laskeutuvat vapaasti pään taakse. Minulla on useampi tätä nukkea ja kuten tästäkin nukesta huomaa; se kuinka paljon hiusta tulee nutturasta on hyvin yksilöllistä. Myös nutturoiden koko, muoto ja asettelu vaihtelee. Kuitenkin tämä on mielenkiintoinen kampaus ja ihana idea että Blondiella on karhun korvat. Pidän myös koko otsan levyisestä, suorasta otsatukasta.

Kuvat ovat erilaisia koska osa on otettu aikaisin syksyllä kun luonnonvaloa oli vielä paljon, kultaiset on otettu talven keskipäivän auringosta.

Blondie still has a cardboard under her hem to keep it in shape. As Blondie woed her hair in her diary, she settled to two high buns. She has golden tinsels in her hair, tight parting in the middle and two rolled buns with the end of hair flowing free to the back. I have two of this doll and as you can see from this too: how much hair comes out of the bun and how is unique with every doll. Also the size, shape and placing of buns varie. Anyway, this is interesting hairdo and I love the idea that Blondie has bear's ears. I also love the tight, straight full forehead fringe. 

The pictures varie as some are token early on autumn when we still had a lot of natural light, the golden ones are from our winters midday sun. 


Blondien maski on mitäs muuta kuin kultainen karhunaamio. Muuten maski on hyvin yksinkertainen, pintakuvio on tehty muistuttamaan turkkia mutta ylhäällä keskellä on suuri, sininen korukivistä tehty rusetti josta tippuu kultainen kivi otsalle. Korvat ovat pienet, kultaisin kivin koristellut ja niiden edessä on täplikkäät, kultaiset rusetit.

Blondies golden full mask is what else but a bear inspired. Otherwise the mask is very simple, the surface is made to look like fur but up in the middle is a big, blue bow made from jewels and a golden stone drops down from it to the forehead. The ears are small and decorated with small, golden stones. In front of them are dotted, golden bows. 

Blondiella on vaaleanpunaista, kimaltavaa luomiväriä ja valkoista glitteriä. Huulet ovat pinkit. Hänellä on silmien ympärillä ja poskissa pinkkejä pisteitä, valkoisia pisteitä ja ristejä sekä sinisiä timantteja.
Meikki on hyvin näkymätön ja hänen suuret, siniset silmät saavat hänet näyttämään hiukan surulliselta. Tai siltä kuin hän toivoisi oikein kovasti että hänet kruunattaisiin.

Blondie has light pink eyeshadow and white glitter. Her lips are pink. She has pink dots, white dots and crosses and blue jewels around her eyes and on her cheeks.  
The make-up is quite invisible and her big, blue eyes makes her look a bit sad. Or like she would wish really, really hard that she would be crowned.


Blondien yläosa on istuva ja tehty sinisestä jerseystä jossa on vaaleansininen hunajakenno kuviointi. Olkaimet ovat ruskeaa tekoturkista ja niiden edessä on pienet, keltaiset rusetit. Keskellä edessä kulkee kultainen, rypytetty tylli kultaisilla palloilla keltaisella keskisaumalla ja mustilla reunoilla. Helma on monikerroksinen. Alimmat kaksi kerrosta ovat täysipitkiä ja leveitä. Alin on keltainen kangas jonka päällä on kultainen tylli jossa on kultaisia kimaltavia palloja ja rusetteja. Päällimmäisenä on rokokoohenkiset, runsaat, pyöristetyt helmat molemmin puolen lanteita. Ne menevät hieman päällekkäin edessä ja takana jättävät aukon. Kankaana on sininen satiini johon on painettu keltaisia pisteitä ja mehiläisiä, kultaisia ja tummansinisiä koristeita sekä kultaisia karhun päitä joiden alla on tummansininen rusetti keltaisella pisteellä. Reunoissa on samasta kankaasta tehty lyhyt rypytys. Edessä on yksi, musta satiinirusetti jolla helmat on ommeltu yhteen.
Tässä mekossa ensimmäisenä iski tuo historiallinen look ja ajatus tehdä Marie Antoinette -kampaus mekolle pariksi. Turkisolkaimet ovat myös suloinen lisä. Alahelma vain jää hieman vaisuksi yläosaa vasten.

Blondie's bodice is fitted and made from blue jersey with light blue honeycomb pattern. Her shoulder straps are brown faux fur and in front of them are two yellow, small bows. In the middle of the front is golden, ruffled tulle with golden spots, yellow center seam and black edges. The hem is multilayered. The bottom two layers are full length and wide. Lowest is a yellow fabric and on top of that a golden tulle with golden, shiny balls and bows. On the top there is rococo inspired, full, rounded hems on both sides of her hips. They go on top of each other a bit in the front and leave a gap in the back. The fabric is blue satin which has yellow dots and bees, golden and dark blue decoration and golden bear heads with dark blue bow with a yellow dot. In the bottom of the hem there is a ruffle made from the same fabric.In the front there is one, black, satin bow that keeps all the layers together.
With this dress the first thing that strike me was that historic look and an idea to make a Marie Antoinette -hairdo with the dress. The fur shoulders are adorable. The bottom part just seems bland against all that's going on on top of it.

Tämä aukko takana häiritsee minua suunnattoman paljon ja tämän postauksen jälkeen aionkin ommella takaosat yhteen. Jos ne ovat edestä yhdessä niiden on oltava takaakin! Muuten se näyttää siltä kuin helmat olisi asetettu huonosti!
Tässä on myös kuva mekosta ilman kaulakorua. (Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.)

This gap in the back is driving me crazy and after this post I will sew it shut. If the pieces are together in the front they have to be on the back too! Otherwise it looks just like the pieces would be placed wrongly!
Here is also a picture of the dress without the necklace. (If you click the picture it enlarges.)

Kengät ovat siniset korkokengät joissa on kantapäässä pitsikoristelu ja kanta on kuin kasattuja piparkakkuja (se on kasattua pitsiä). Ihan ylhäällä näyttäisi olevan ohut, sininen turkiskaitale (pinta on samanlainen kuin naamiossa) josta laskeutuu korukiviin kiinnitettynä kaksi sinistä ja yksi keltainen rusetti. Tämä kiinnittyy pitsikaitaleeseen joka menee varpaiden yli. Sivut, kanta ja varpaat ovat avoimet ja kuulutan edelleen kynsilakan perään...

The shoes are blue heels with lace decoration in the back and heel like a stack of gingerbread (it's stacked lace). On the top seems to be a narrow piece of blue fur (structure is the same as in the mask) from where attached to jewels drops two blue and one yellow bow. This attaches to the lace going over the toes. Sides, back and toes are open and I still shout after the nailpolish...
Blondiella on suuret, siniset, roikkuvat korvakorut jotka ovat aivan ylisuloiset! Niistä roikkuu kauniita koristekiviä ja pienten helmien ympäröimänä on pieni karhunpää. Tästä roikkuu vielä kolme pientä ketjua joista keskimmäisessä on pieni helmi. Kaulakoru on massiivinen, kultainen, kierteitä ja pisteitä täynnä oleva koru joka peittää rinnan. Olkapäiden ympäri menee kaksirivinen helminauha. Luulen että niiden pitäisi laskeutua. Kaulakorusta olen yrittänyt etsiä lukkoja tai avaimia mutta siinä on vain pyörteitä.

Blondie has big, blue, dropping, overly cute earrings. There is beautiful jewels dropping and surrounded by small beads there is a bear head under them. From that drops three small chains and the middle one holds a small bead. The necklace is golden, massive piece filled with swirls and dots which covers the chest. Around the shoulders goes two rows of pearls. I think they are meant to go lower. From the necklace I've tried to search locks and keys but there's just swirls.

Blondiella on siniset, pitkät käsineet jotka ovat täysin eri sävyä kaiken muun sinisen kanssa hänen asussaan. Minusta tämä on todella häiritsevää sillä hansikkaat olisivat kauniit ja sopivat jos ne olisivat edes astetta tummemmat. Perfektionisti ei ottaisi näin vaaleita hanskoja asuunsa! Hansikkaiden yläpäässä on kultainen pitsi joka on kiristetty keskeltä nauhalla samanlaiselle kultaiselle rusetille kuin maskin korvien edessä on. (Loistava yksityiskohta.) Vasemmassa kädessä hänellä on kultaisista helmistä ja rusetista sekä keltaisista kukista koostuva kukkavihko.

Blondie has long, blue gloves that are completely different hue than any other blue on her outfit. I find this really disturbing as the gloves would look beautiful and perfect if they'd be even a degree darker. A perfectionist wouldn't take this light gloves to her outfit! On the top of the gloves are golden lace tightened from the middle with a string and a similar, golden bow that was in the mask before the ears. (Excellent detail.) On her left hand she holds a flower bracelet made from golden pearls and a bow and three yellow flower.

Laukku on pyöreä, sininen ja hieman musta tekstuurinen. Siinä on sinisiä, ulkonevia nallenpäitä. Keskellä kulkee pitsi jossa on kolme kultaista rusettia (kuten tarinassa on kolme karhua). Kahva on kultainen ketju jonka päällä on palanen kultaista turkista.

Her handbag is round, blue and bit black textured. It has blue bear heads coming out of the surface. In the middle there goes a piece of lace which has three golden bows (like there is three bears). The handle is golden chain which has a piece of golden fur on top of it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti