maanantai 19. joulukuuta 2016

Thronecoming C. A. Cupid

C.A Cupidin laatikko on leveämpi kuin normaalit ja hän tulee mustan istumastandin ja harjan sekä päiväkirjan kanssa.
Laatikon takana olevassa lapussa lukee (vapaasti suomennettuna); "NAAMIAISTEN TAKAA: Koska Thronecoming heijastaa mistä tulemme, minä pysyn uskollisena myyttisille juurilleni. Eläin joka toimii muusana maskilleni ei ole mikään vähempi kuin legendaarinen Pegasos. Kuin Peggy, minäkin levitän siipeni ja olen valmis lentämään korkealle. Pidä aina sydämesi avoinna ja vain taivas on rajana!"

C. A. Cupids box is wider than normals and she comes with black sitting stand and brush and also a diary. 
If you want to see what reads on the note behind the box, click the picture to enlarge it!

Cupidin päiväkirja (vapaasti suomennettuna); Kun sain kuulla että olen ehdolla Thronecoming hoviin, kiljuin niin kovaa että varmasti koko Ever Afterin maa kuuli sen. Ja tiesin tarkalleen mitä halusin pukea... kokonaisen asun perheeni inspiroimana jotka ovat olleet aina niin kannustavia.

Esimerkiksi käsilaukkuni hihna on ketju laakeripuun lehtiä, aivan kuin mitä setäni Apollo käyttää auringon inspiroimassa kruunussaan.

Ja minun siipikorvakoruni? No, minun serkkuni Hermes antoi ne minulle viime syntymäpäivänäni. Ne eivät ole ainoastaan uskomattoman upeat, mutta ne auttavat toimittamaan viestejä kirkkaasti ja kuuluvasti, joka on täydellistä jos minun on pidettävä kiitospuhe.

Mutta minun gladiaattori -tyyliset sandaalikorot ovat ehdottomat suosikkini. Tätini Athena antoi ne minulle jäähyväislahjaksi. Ne muistuttavat minua pysymään aina vahvana ja aina kuuntelemaan sydäntäni."

Nuolessa lukee "KÄÄNNÄ" ja toisella puolella on kuva kaikista neljästä nukesta.

Cupids diary. On the other side there is a picture of all four dolls. 
Vasemmalla helman alla on edelleen pahvi pitämässä sitä levällään, oikealla pahvi on poistettu. Helma pysyy auki itseasiassa paremmin ilman pahveja ja on muokattavissa paremmin mihin muotoon haluaa.
Cupidin hiuksissa on pinkkejä tinseleitä ja ne on kerätty korkealle poninhännälle josta ne tippuvat suoraan alas. Hieman liian yksinkertainen kampaus juhlakampaukseksi mutta rakastan Cupidin pitkiä hiuksia ja sitä uskomatonta hiusmassaa joka nukella on. Cupidin otsatukka on vedetty suoraksi ja reunoilta on otettu kaksi pitkää hiussuortuvaa jotka valuvat laineilla kasvojen molemmin puolin. (Ja ovat itseasiassa kiinnitetty kuminauhalla hänen käsivarsiin.)

On the left there is still cardboard keeping the hem on it's place, on the right it's removed. The hem stays open actually better without the cardboard and is easier to put in shape you wish. 
Cupid has pink tinsels in her hair which are gathered to a high ponytail from where they drop straight down. A bit too simple hair-do for a fancy party but I love the long hair on her and amount of hair she has! Her fringe is straight and from the sides of her face two long strands of hair is pulled to drop down. (And are actually tied to her arms.)

Kultaisten ja hopeisten korujen ja maskien seassa pronssi on piristävä väri. Ja yksi suosikkimetalleistani koruissa... Cupidin täysmaskissa on kolme viininlehteä silmänreikien sivuilla. Kapeat rivit pronssisia piikkejä kuin gladiaattoreiden asuista myötäilee kasvoja kohti otsaa jossa on kolme viininlehteä kolmiona ja kaksi pegasosta koristeena. Cupidin musta kahva on suora. Tämä ja Ravenin maski on minusta onnistuneimmat maskit kaikista.

With all gold and silver jewelry and masks bronze one is a welcome colour. Also one of my favourite metals in jewelry... In Cupids full mask there is three wine leaves on the side of the eye holes. Thin stripes of bronze dots like from gladiators's outfits goes along her face towards the forehead where is three wine leaves as a pyramid and two Pegasus as decoration. The black holding rod for her is straight. This and Raven's mask are the best ones, I think. 

Cupidilla on hyvin vaaleanpunaista luomiväriä ja glitteriä. Huulet ovat vaaleanpunaiset joiden keskellä on pinkki sydän. Yksi asia jota olen ihmetellyt jongin aikaa on että miksi hänellä ei ole vahvempi amorin kaari huulissa? Se vain tuntuisi jotenkin sopivalta. Poskissa ja silmien ympärillä on valkeita ja pinkkejä pisteitä, valkeita ristejä ja pinkkejä sydämiä.
Minusta tämä on hyvin herkkä ja suloinen meikki.

Cupid has very light pink eyeshadow and glitter and light pink lips with pink heart in the middle. One thing that I have been wondering is why she doesn't have a strong Cupid's bow in her lips? It would just fit her. In her cheeks and around eyes she has white and pink dots, white crosses and pink hearts.
I think this is very romantic and sweet make-up.

Rakastan tätä mekkoa. Se on yksinkertainen mutta siinä on paljon kaikkea. Yläosa on istuva pinkkikultainen kangas jossa on kultaisia sydämiä ja empire-leikkaus josta lähtee musta-kultainen rypytetty tylli rintojen päälle. Olkaimet ovat samaa mustaa tylliä vedettynä kapeaksi nauhaksi. Alimmat helmat ovat kaksi täyspitkää, leveää, edestä avonaista palaa joista sisempi on vaaleanpunainen jonka sisäpuolella on pinkkiä glitteriä. Päällä on pinkki mesh-kangas jossa on pronssilla ja pinkillä glitterillä tehtyjä lehtikuvioita ja sydämiä. Päällä on miltei täysympyrä pinkki glitter tylli joka yltää juuri ja juuri polviin ja tämän päällä on lyhyempi, yläosaan rypytetty musta tylli jossa on pinkkejä glitter palloja ja sydämiä. Kuulostaa glitter räjähdykseltä mutta kimallusta on juuri sopivasti.

I love this dress. It's simple yet it has a lot going on. The bodice is fitted pink and gold fabric with golden hearts and empire cut from which leaves a black and golden ruffled tulle up to the chest. The shoulder straps are the same black tulle pulled to a tight string. The lowest hems are two full length, wide, open from the front pieces. The lower is light pink and has pink glitter inside of the hem. On top of that is a pink mesh-fabric with bronze and pink glitter leaf and heart patterns. The lower from upper hems is almost a full circle pink glitter tulle which reaches just up to the knees. On top of that is a shorter, ruffled black tulle with pink glitter balls and hearts. Sounds like a glitter explosion but it has just the right amount of shine. 


Rakastan myös näitä kenkiä. Kuten hän päiväkirjassaan kertoi, inspiraationsa nämä ovat saaneet gladiaattorisandaaleista. Paitsi nämä on tehty pronssisista viininlehtiköynnöksistä säären ympäri ja edessä on pronssinen, sydän ja filigraanikuvioitu pala nilkkaan asti. Tästä viininlehtiköynnökset muodostavat sydämen ja menevät varpaiden yli. Sydämen sisäreunat ovat pinkit ja varpaiden keskellä on kolme pinkkiä kiveä. Kanta on pinkki ja uskottavasti saanut inspiraationsa Pegasoksen hännästä sillä se näyttää kuin se olisi kaksi tasselia päällekkäin tai kasa jouhia. Hieman hämmentävä ja räikeä muuhun kenkään verrattuna.

I also love these shoes. As she told in her diary the inspiration is from gladiator sandals. Although these are made from bronze wine leaf vines around the calf and in the front there is a bronze piece decorated with filigrees and hearts. In the ankle the vines make a heart and goes over the toes. The insides of the hearts are pink and in the middle of toes are three pink stones. The heel is pink and I think inspired by Pegasus's tail as it looks like two tassels on top of each other or two bunches of tail hair. It's a bit confusing and very bright considered the rest of the shoe. 

Korvakorut ovat aivan ihanat. Alhaalla on rypäs kultaisia sydämiä ja korvaa pitkin ylös nousee suuri, kultainen siipi. (Kuten Hermeksellä on nilkoissaan.) Kauempaa ktsottuna tosin nämä korvakorut näyttävät hieman haltiankorvilta.

The earrings are adorable. In the bottom there is a bundle of golden hearts and climbing high up to her ear is a golden wing. (Like Hermes has on his heels.) From further away these does make her ears look like elven ears though. 
Cupid on levittänyt kauniit siipensä. Ne ovat edelleen valkoiset pronssisilla varjostuksilla mutta kuperien enkelisiipien sijaan nämä näyttävät enemmän myyttisen hahmon siiviltä joilla voisi lehahtaa lentoon mikä hetki hyvänsä. Siipien alaosa on lehtiköynnöksen muotoinen ja keskelle selkää muodostuu kaunis, sydämen muotoinen aukko. Siivet pysyvät selässä kaulassa olevan mustan viininlehtikaulakorun avulla.

Cupid has spread her beautiful wings. They're still white with bronze shadows but instead of convex angel wings these look more like wings of a mythical being who would fly away any moment. The bottom of the wings are shaped like a leaf vine and in the middle of the back is created a pretty heart-shaped hole. The wings stays on with the black wine leaf necklace. Käsilaukku muistuttaa minusta nahkaista viinileiliä. Se on pronssinen, hieman pisaranmuotoinen ja sen ympäri kulkee viininlehtiköynnös joka muodostaa myös kahvan. Koristeena käsilaukussa on kaksi pinkkiä tasselia molemmin puolin.

The handbag reminds me of leather wine flagon. It's bronze, a bit tear shaped and around it goes a wine leaf vine making also the handle. As decoration there is two pink tassels on both sides of the bag. 

Rannekoruina Cupidilla on pronssiset, kiedotut rannekkeet joista vasemmassa hänellä on kaksi suurta, vaaleanpunaista kukkaa. Rannekkeet voisivat olla jouhista punotut, sillä pintakuvio on uritettu.

In her arms Cupid has bronze, wrapped bracelets. On the left one there is two big, pink flowers. The bracelets could be made from horse hair as the pattern reminds of it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti