perjantai 2. joulukuuta 2016

Thronecoming Raven Queen

Nukke tulee yhtä leveässä pakkauksessa missä tuplanuket tulevat. Pakkauksen päädyt muistuttavat edelleen kirjoja. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.
Boxin takaosassa olevassa lapussa alunperin lukisi (vapaasti suomennettuna); "NAAMIAISTEN TAKAA: Suurin osa ihmisistä oletti että valitsisin korpin minun eläinaiheiseksi maskiksini. Eikö he ole jo oppineet että minä en tee mitä muut olettavat? Minun naamioeläimeni on lohikäärme. Ne ovat aivan kuin minä... täynnä tulta, mutta ihmiset juoksevat karkuun ennen kuin oppivat tuntemaan niitä. Jos ihmiset antaisivat meille mahdollisuuden, he eivät enää koskaan pelkäisi meitä."

The doll comes in as wide box as the double dolls packages come in. The ends of the box looks still like a book. Click the picture to see it bigger.
In the note behind the box would read in English:"BEHIND THE MASQUERADE: Most people assumed I was picking a raven as my animal-inspired mask. Haven't they learned by now I don't do the hexpected? My mask is all about the dragon. They're just like me... full of fire, yet people run away before getting to know them. If people gave us a chance, they would be scared of us Nevermore..."

Raven Queenin mukana tulee hopeinen standi, harja sekä päiväkirja (joka minulla on saksankielinen). Päiväkirjassa Raven kertoo että hän haluaa mekkonsa keskipisteen olevan upea kauluri jonka hän suunnitteli Ashlynin ja Lizzien kanssa. Hän myös kertoo Dexteriltä saadusta lumotusta Dahliasta joka imisi kaiken hänestä vahingossa lähtevän taian itseensä.
Standit ovat erilaisia (eivät pidä kiinni takaa vyötäröltä) jotta mekot pääsisivät oikeuksiinsa. Ne on kuin käänteisiä satuloita joissa nukke istuu napakasti. Hieman turhankin, sillä istuimen päät ovat herkkiä katkeamaan. Helman alla on pahvi pitämässä helman muotoa yllä pakkauksessa mutta Ravenin helma pitää muotonsa ilman pahviakin.

Raven Queen comes with silver stand, brush and a diary (mine is in German). In the diary Raven tells how she wants the centerpiece of her dress to be a great collar that she designed with Ashlynn and Lizzie. She also tells of an enchanted dahlia she got from Dexter which would absorb all unwanted magical outbursts she might have.
The stands are different (they don't hold the dolls from the waist) so the dresses would be shown best. They are like reversed saddles where the doll sits tightly. A bit too tight, as the ends are prone to break. Under the hem there is a piece of cardboard to keep the hem's shape in the box but Raven's hem keeps it's shape without the cardboard too. Raven on saanut inspiraationsa kaulukseen ja maskiinsa lemmikkilohikäärmeestään. Maskissa on musta, päästä taitettu varsi ja hopeinen, suomuinen puolimaski jossa on ohuita, hopeisia juovia. Muoto muistuttaa lohikäärmeen siipeä. Keskellä on sininen ja useita violetteja korukiviä.
Hänen hiukset on vedetty tiukalle poninhännälle sivuilta ja jätetty edestä hieman koholle. Poninhännästä on tehty kohonneen osan taakse korkea nuttura ja muuten hiukset ovat vedetty vasemmalle ja kiinnitetty Koristeellisella ketjusoljella. Ravenin hiukset ovat miltei täysin violetit tällä kertaa, mustaa on vain ohuina viivoina joihin on lisätty violetteja tinseleitä. Yleensä en pidä niistä mutta tähän se antaa kaivatun säihkeen ja glamourin.

Raven got her inspiration to her collar and mask from her pet dragon. The mask has a black, tilted handle and silver, scaly half mask with thin, silver stripes. The shape reminds of a dragon's wing. In the middle there is blue and several violet jewels.
Her hair is pulled back to a tight ponytail from the sides and lifted from the front. From the ponytail there is a big bun behind the lifted part and otherwise the hair is pulled to the left and clasped with decorative chains. Raven's hair are almost completely violet this time, there is only small black stripes with violet tinsels in the front. I usually don't like them but it gives the added sparkle and glamour to this hairdo. 

Meikki on tasapainoinen ja kaunis. Pidän vaalean lilasta ja violetista luomiväristä glitterillä. Vaaleat silmät sopii tumman luumun värisiin huuliin.Lisänä Raven on maalannut valkoisia timantteja violeteilla varjoilla, muutaman valkoisen täplän ja ristin sekä violetteja täpliä poskiin ja otsaan. Kuulostaa oudolta, näyttää upealta.

The make-up is well balanced and beautiful. I like the light lilac and violet eyeshadow with glitter. The light eyes fits well to dark plum coloured lips. She has also painted white diamonds with violet shadows, few white spots and crosses and violet spots to decorate her cheeks and forehead. Sounds odd, looks gorgeous.

Mekko on läpinäkyvillä olkaimilla oleva hihaton (miltei) taideteos. Tämä on ehdoton suosikkini mekoista. Yläosan vasen puoli on musta ja istuva. Oikea puoli on tumman violetti puoliympyrä joka tosin jatkuu takasaumaan asti. Kankaassa on monivärinen, sydänmäinen printti ja mustia glitterviivoja. Kaula-aukosta taakse asti reunassa kulkee pitenevä, musta, tyllirypytys monivärisellä glitterillä.Helma on violetti hopeisilla glitter viivoilla, miltei täyskello ja nousee polven yläpuolelle vasemmalla, mutta liian takana. Tässä kohdin leikkaus on mennyt hieman pieleen. Alimmaisena on musta, runsas,helman muotoa myötäilevä alushame jossa on sama musta tyllirypytys kuin päälliskerroksessa.

The dress is sleeveless with see-through shoulder straps and is (almost) a piece of art. This is my absolute favourite of the dresses. The left side of the bodice is fitted and black. The right side is dark violet half circle continuing all the way to the back seam. The fabric has multicoloured heart-like print and black glitter lines. From the neck to the back goes a lengthening, black tulle ruffle with multicoloured glitter. The hem is violet with silver glitter stripes, almost full clock and rises above the knee on the left. Though on the back so here the cut has gone wrong. Lowest is a black, full skirt that conforms the hem and which has the same black, tulle ruffle on the edge as the upper layer did.

Kengät ovat Ravenin tyylille uskolliset mutta tällaisen asukokonaisuuden kanssa odotin jotain isompaa. Kengät ovat violetit ja suomukkaat joiden kannassa on pieniä piikkejä ja kenkien ympärillä on violetteja ketjuja. Edessä on kaksi hopeista, suomuista laattaa joissa on kolme piikkiä. Kengät ovat kauniin kevyet ja avonaiset ja tässä todella kaipaan varpaisiin kynsilakkaa jota Kohtalonpäivä Ravenilla oli!

The shoes are basic Raven but with this kind of outfit I expected something bigger. The shoes are violet, scaly and has small spikes in the heel and violet chains around the shoes. In the front there is two silver, scaly plate with three spikes. The shoes are light, open and pretty and makes me really miss after the nailpolish Legacy Day Raven had!

Mukava erikoisuus koruissa on että vasen ja oikea korvakoru ovat hieman erilaiset. Oikealla on musta, suuri, roikkuva koru jossa on suuri korukivirypäs neljän ketjun varassa.

I like that the earrings aren't a complete match. It brings something extra to the jewelry. On the right there is a big, hanging, black earring with lots of decorative stones hanging by four chains. 

Vasemmalla koru on muuten samanlainen mutta siitä lähtee roikkuva ketju korvan yläosaan jossa on musta korukivi johon se on kiinnittynyt.

On the left the earring is basically the same but is has a silver chain that goes up to her ear where it's attached to a black stone.

Kauluri on suuri, hopeinen ja suomuinen. Edessä se nousee kuin pienillä siiville olkapäiden kohdilta ja kiinnittyy kaulan molemmin puolin koristeellisilla paloilla takaosaan. Kaulurissa kulkee keskellä hopeinen koristekivisarja. Molemmin puolin on kolme suurta, mustaa kiveä useamman pienen kiven ympäröimänä kuin luisten tikkujen päässä. Edessä on ketjut ja violeteista korukivistä tehty koriste pienellä ketjulla. Vaikka Raven ei haluakaan olla seuraava Paha Kuningatar tämä kauluri on kyllä jo hänellekin sopiva!

The collar is big, silver and scaly. In the front it rises like to small wings by the shoulders and is attached to the back with decorative pieces from both sides of the neck. In the middle there is a line of silver, decorative stones. On both sides there is three big, black stones surrounded by smaller ones, on top of what looks like bony sticks. In the front there is two chains and decorative made from violet jewels and a chain. Even though Raven doesn't want to be the next Evil Queen this collar is fit to one!

Vasemmalla puolen hiukset ovat kiinnitetty ristiin menevillä, hopeisilla ketjuilla joiden keskellä on violetilla pohjalla sinisiä korukiviä. Vaikka tämä ei olekaan samanlainen koriste kuin ohjelmassa tämä on minusta aivan ihana koriste! Ketjut vain kuuluu Ravenin tyyliin ja niiden lisääminen hiuksiin on vain kaunista.
Käsissä Ravenilla on hopeiset ja mustat pitkät rannekkeet, joissa on hopeisia koristekuvioita. Alareunassa on kaksi ristiin menevää ketjua ja vasemmassa rannekkeessa on Dexterin antama violetti, lumottu dahlia. Hänellä on myös mustat hansikkaat.

On the left side the hair are tightened with crossing silver chains. In the middle of them there is blue jewels on violet background. Even though this isn't show accurate I think this is amazing piece of jewelry! Chains just are Raven and to add them to her hair is beautiful.
In her arms she has long silver and black bracelets with silver decorations. On the bottom there is two silver chains crossing and on her left bracelet she holds the violet, enchanted Dahlia she got from Dexter. She also wears black gloves.

Käsilaukku on musta, vinoneliöillä ja pisteillä koristeiltu. Siinä on runsas, hopeinen lukko joka on koristeltu kivin ja ketjuin. Kädensija on paksu ja hopeinen jossa on hopeisia palloja päällä.

Her handbag is black and decorated with diamond shapes and black spots. It has a big, silver lock which is decorated with silver stones and chains. The handle is thick, silver and has small silver balls on top of it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti